Английска висша лига 2010/11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска Висша лига 2010/11
Сега гледам запис на двубоя Болтън- Блекпул по Нова Спорт , Боби Борисов какъв ентусиазъм вкара не е истина! 

-
- Контакти:
Ballancee написа:Blue_Girl написа:Искам да отбележа убедителният успех на "Червените дяволи".
Доволна съм от победата на Арсенал!
Изненадващо е за мен падението на Челси.
През този кръг наблюдавахме много силен и хубав футбол.
Доволна съм!
Няма никакво падение просто лош период . До седмица ,две нещата ще се стабилизират.
Ок, значи ще го нарека, че сте в миникриза.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Ballancee написа:Blue_Girl написа:Искам да отбележа убедителният успех на "Червените дяволи".
Доволна съм от победата на Арсенал!
Изненадващо е за мен падението на Челси.
През този кръг наблюдавахме много силен и хубав футбол.
Доволна съм!
Няма никакво падение просто лош период . До седмица ,две нещата ще се стабилизират.
Ок, значи ще го нарека, че сте в миникриза.
Няма кризааааа

ЛОШ ПЕРИОД!
[center]
[/center]
ВЕНГЕР ВАДИ 10 МИЛИОНА ЗА ГАРИ КЕЙХИЛ
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да даде 10 милиона паунда през януари за защитника на Болтън Гари Кейхил, твърди "Дейли Мейл".Французинът иска още един централен бранител, с който да подсили отбраната си, след като Томас Вермаелен е контузен вече доста време, а Скилачи и Кошчелни не са съвсем убедителни. Йоан Джуру пък играе само в краен случай.Кейхил се представя постоянно в последните години, а през този сезон помогна на Болтън да се намира на невероятното 5-о място в класирането.Предполага се, че първата оферта от Арсенал ще бъде от 10 милиона лири, но преговорите се очертават тежки, защото въпреки че имат дългове от 93 милиона, от Уондърърс ще поискат 18 милиона за играча, който през септември дебютира и за националния отбор.Способността на Кейхил да изнася добре топката кара Венгер да иска силно да го привлече, защото смята, че с него отбраната на Арсенал ще стане още по-стабилна.
[center]
[/center]
ГРАНТ ОТВАРЯ ВРАТАТА ЗА ДИ КАНИО
Вратата на Уест Хям винаги ще бъде отворена за Паоло ди Канио. Това заяви мениджърът на Чуковете Аврам Грант.Италианецът се превърна в култов герой за феновете по време на престоя си в отбора между 1999 и 2003 година, а вчера бе на трибуните на "Ъптън Парк".Говори се, че той може да стане треньор на нападателите, след като през тази седмица за треньор на защитата бе назначен Уоли Доунс, на мястото на уволнение Желко Петрович."За мен Ди Канио винаги ще бъде добре дошъл в този клуб. Той бе невероятен играч и всички тук го уважават. Ако може да научи футболистите ни да играят като него бих го взел" заяви Грант. Израелецът естествено бе много доволен от триумфа над Атлетик, с който тимът му вече има 12 точки.Този път бяхме просто по-ефективни. Представихме се така, както го правехме в мачовете преди този с Ливърпул. Като цяло се бранехме добре и показахме добра игра, както в повечето срещи през сезона" добави той."Доволен съм, защото имахме нужда от тези 3 точки. Скоти (Паркър) отново бе изключителен, както във всеки един от двубоите ни досега. Той е нашият лидер" изтъкна още Грант
[center]
[/center]
ТОТНЪМ ГУБИ ВАН ДЕР ВААРТ ЗА МЕСЕЦ?
Тотнъм може да бъде без Рафаел ван дер Ваарт за около месец, след като вчера холандецът получи мускулна контузия в бедрото и бе заменен още в 12-ата минута на мача с Ливърпул.Напоследък той непрекъснато получава леки травми, но този път положението е по-сериозно и Хари Реднап не бе особено оптимистично настроен след мача. При това положение е твърде възможно той да пропусне мачовете около Коледа и Нова Година.
„Вероятно става въпрос за мускулно разкъсване, така че състоянието на Рафа не изглежда много добро. Разочароващо е, че получава такива травми. Може би това се дължи на факта, че пропусна подготовката ни и не е в оптимална физическа форма, което води и до тези травми" заяви Реднап.Друг играч, който напусна принудително терена вчера бе Юнес Кабул, като днес или утре ще стане ясно колко точно двамата няма да могат да играят. Все пак защитникът може да бъде заместен от почти възстановение от контузия Майкъл Доусън.

ВЕНГЕР ВАДИ 10 МИЛИОНА ЗА ГАРИ КЕЙХИЛ
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да даде 10 милиона паунда през януари за защитника на Болтън Гари Кейхил, твърди "Дейли Мейл".Французинът иска още един централен бранител, с който да подсили отбраната си, след като Томас Вермаелен е контузен вече доста време, а Скилачи и Кошчелни не са съвсем убедителни. Йоан Джуру пък играе само в краен случай.Кейхил се представя постоянно в последните години, а през този сезон помогна на Болтън да се намира на невероятното 5-о място в класирането.Предполага се, че първата оферта от Арсенал ще бъде от 10 милиона лири, но преговорите се очертават тежки, защото въпреки че имат дългове от 93 милиона, от Уондърърс ще поискат 18 милиона за играча, който през септември дебютира и за националния отбор.Способността на Кейхил да изнася добре топката кара Венгер да иска силно да го привлече, защото смята, че с него отбраната на Арсенал ще стане още по-стабилна.
[center]

ГРАНТ ОТВАРЯ ВРАТАТА ЗА ДИ КАНИО
Вратата на Уест Хям винаги ще бъде отворена за Паоло ди Канио. Това заяви мениджърът на Чуковете Аврам Грант.Италианецът се превърна в култов герой за феновете по време на престоя си в отбора между 1999 и 2003 година, а вчера бе на трибуните на "Ъптън Парк".Говори се, че той може да стане треньор на нападателите, след като през тази седмица за треньор на защитата бе назначен Уоли Доунс, на мястото на уволнение Желко Петрович."За мен Ди Канио винаги ще бъде добре дошъл в този клуб. Той бе невероятен играч и всички тук го уважават. Ако може да научи футболистите ни да играят като него бих го взел" заяви Грант. Израелецът естествено бе много доволен от триумфа над Атлетик, с който тимът му вече има 12 точки.Този път бяхме просто по-ефективни. Представихме се така, както го правехме в мачовете преди този с Ливърпул. Като цяло се бранехме добре и показахме добра игра, както в повечето срещи през сезона" добави той."Доволен съм, защото имахме нужда от тези 3 точки. Скоти (Паркър) отново бе изключителен, както във всеки един от двубоите ни досега. Той е нашият лидер" изтъкна още Грант
[center]

ТОТНЪМ ГУБИ ВАН ДЕР ВААРТ ЗА МЕСЕЦ?
Тотнъм може да бъде без Рафаел ван дер Ваарт за около месец, след като вчера холандецът получи мускулна контузия в бедрото и бе заменен още в 12-ата минута на мача с Ливърпул.Напоследък той непрекъснато получава леки травми, но този път положението е по-сериозно и Хари Реднап не бе особено оптимистично настроен след мача. При това положение е твърде възможно той да пропусне мачовете около Коледа и Нова Година.
„Вероятно става въпрос за мускулно разкъсване, така че състоянието на Рафа не изглежда много добро. Разочароващо е, че получава такива травми. Може би това се дължи на факта, че пропусна подготовката ни и не е в оптимална физическа форма, което води и до тези травми" заяви Реднап.Друг играч, който напусна принудително терена вчера бе Юнес Кабул, като днес или утре ще стане ясно колко точно двамата няма да могат да играят. Все пак защитникът може да бъде заместен от почти възстановение от контузия Майкъл Доусън.

Анчелоти: Трябва да вкарваме голове
Мениджърът на лондонския Челси Карло Анчелоти логично остана много разочарован след равенството 1:1 като гост на Нюкасъл.Това бе поредният неубедителен резултат на "сините" във Висшата лига и по този начин тимът сдаде лидерската позиция в класирането, която в момента е заемана от Манчестър Юнайтед."Свраките" откриха резултата в 6-та минута чрез Андрю Керъл, но Саломон Калу изравни в самия край на полувремето и донесе точката на столичани."Нямахме късмет в този мач за съжаление. Мисля, че трябва да вкарваме повече голове, особено когато гостуваме. През последните три мача във Висшата лига имаме само един гол и трябва да направим нещо по въпроса", алармира Анчелоти."Въпреки равенството, смятам че изиграхме добър мач и се представихме на ниво. След като получихме гол реагирахме добре, но това не ни стигна за победа и не я постигнахме", добави специалистът.Карлето призна, че е разочарован от факта, че неговият отбор е сдал лидерската позиция във Висшата лига, която в момента е заемана от Манчестър Юнайтед."Това не е добър момент за нас, определено. Вижда се, че има накъде да подобряваме представянето си. Загубихме лидерската позиция и трябва да направим всичко възможно, за да си я върнем".

Рой Ходжсън: Жалко, можехме да вземем най-малко точка от този мач
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън съвсем логично бе много разочарован след неприятната загуба от Тотнъм с 1:2."Мърсисайдци" имаха предимство в резултата с един гол, който бе дело на Мартин Шкъртел.Това стана след автогол на "героя" за Ливърпул Шкъртел и попадение на Аарън Ленън в добавеното време. Но през второто полувреме домакините обърнаха развоя на срещата и стигнаха до крайния успех.Освен загубата, Рой Ходжсън трябваше да понесе и неприятната контузия, която получи Джейми Карагър. Бранителят извади рамо в юбилейния за него мач номер 450 във Висшата лига и се наложи да бъде принудително заменен."За Джейми това бе наистина много жалко, да се контузи в 450-ия си мач във Висшата лига", коментира със съжаление травмата на своя подопечен Ходжсън."Карагър е много важен играч за нас, но за съжаление сега ще трябва да се лишим от услугите му за известно време. Знаете, че и Стивън Джерард също е с травма", добави специалистът.

Хари Реднап: Ние сме фантастични
Мениджърът на лондонския Тотнъм Хари Реднап бе буквално на седмото небе след фантастичната победа над Ливърпул с 2:1."Шпорите" губеха в резултата с един гол, след като Мартин Шкъртел се разписа за Пул към края на първото полувреме, но през втората част направиха пълен обрат.Героят за Пул Шкъртел набързо се превърна в антигерой, вкарвайки си автогол, а в добавеното време Аарън Ленън успя да хвърли публиката на "Уайт Харт Лейн" в див екстаз, след като направи обрата в този мач пълен."Момчетата показаха наистина страхотен характер, изключително съм доволен от победата, която постигнахме", заяви Реднап на пресконференцията след мача."Ние играем фантастичен и открит футбол, вкарваме голове, просто сме наистина страхотни! Освен това се борим до последно и никой не трябва да ни отписва", добави специалистът."Смятам, че имаме възможност винаги да създаваме голове положения - това е нещо наистина сигурно и вече успяхме да го докажем в мачовете, които изиграхме", каза още той."Ливърпул започнаха мача добре, бяха опасни, но след това ние си свършихме работата. Беше фантастичен мач", не пропусна да отбележи бившият мениджър на Портсмут."По едно време гостите играха доста по-добре от нас и имаха шансове да ни вкарат още голове, но слава богу не се стигна до такива. В тези моменти в моя отбор просто липсваше всякаква организация""След излизането на Юнес Кабул и Рафаел Ван Дер Ваарт очевидно на нас ни стана доста трудно, но въпреки това успяхме да покажем страхотен характер и да обърнем развоя на срещата"Реднап специално похвали автора на победния гол Аарън Ленън, както и направилите отличен мач Уилям Галас и Лука Модрич."Аарън отново започна да връща формата си, той бе просто страхотен. Определено схемата ни на игра да излизаме на терена с две крила действа. Искам да похваля и Уилям Галас, защото за пореден път той доказа, че е фантастичен защитник. Лука Модрич също свърши страхотна работа"Това бе поредният впечатляващ обрат на Тотнъм, след като "Шпорите" успяха да извършат подобно геройство и в голямото лондонско дерби срещу Арсенал, в което губеха с два чисти гола, но след това нанизаха три попадения и стигнаха до крайния успех.
-
1 кръг да пропусне човек .... и пада с 5 места ...
Но, какво да се прави ... никой незнае, кога компютъра му ще прихване - гаден, узурпиращ всички системи вирус ...
Сега имам едно сериозно наваксване, смятам да започна още от следващия кръг ...
Иначе, нормален кръг, без някви особенни изненади.
Можеби само Болтън се изложиха, че бяха по принцип във форма.
Блякпул обаче, са си корави кучета !
Моите хора от Челси, и този път неможаха да се върнат на пътя на победата ...
Юнайтед определевно са във форма, но аз все още смятам, че не сега е момента за мачкане.
По Коледа, определено ще изпитват трудности ...
Арсенал излязоха много бързо от мини кризата , в която ги вкара Тотнъм.
Ливърпул продължават с лакътушенето си .... не е сериозно просто, за отбор с такива футболисти !
Общо - взето, очаквам до коледния маратон .... Ман. Юн. да вземат още няколко победи, след което ще започне спада им.
Арсенал също ще са стабилни до тогава .... но на тях, винаги са им куцали мачовете в периода към 25 Декември - 1 Януари.
Челси според мен, ще мачкат към края на месеца .... това поне е по неписан закон - когато изпитваш трудности през Ноември, да си ОК през Декември.
Това разбира се, не е експертна ( сигурна ) прогноза .... а по скоро - пожелание ...

Но, какво да се прави ... никой незнае, кога компютъра му ще прихване - гаден, узурпиращ всички системи вирус ...

Сега имам едно сериозно наваксване, смятам да започна още от следващия кръг ...

Иначе, нормален кръг, без някви особенни изненади.
Можеби само Болтън се изложиха, че бяха по принцип във форма.
Блякпул обаче, са си корави кучета !
Моите хора от Челси, и този път неможаха да се върнат на пътя на победата ...
Юнайтед определевно са във форма, но аз все още смятам, че не сега е момента за мачкане.
По Коледа, определено ще изпитват трудности ...
Арсенал излязоха много бързо от мини кризата , в която ги вкара Тотнъм.
Ливърпул продължават с лакътушенето си .... не е сериозно просто, за отбор с такива футболисти !
Общо - взето, очаквам до коледния маратон .... Ман. Юн. да вземат още няколко победи, след което ще започне спада им.
Арсенал също ще са стабилни до тогава .... но на тях, винаги са им куцали мачовете в периода към 25 Декември - 1 Януари.
Челси според мен, ще мачкат към края на месеца .... това поне е по неписан закон - когато изпитваш трудности през Ноември, да си ОК през Декември.
Това разбира се, не е експертна ( сигурна ) прогноза .... а по скоро - пожелание ...

-
- Контакти:
Много чудна работа!
Моите прогнози ги бях дала за изминалият кръг, но незнайно как ми изчезнаха.
Сега трябваше да съм с 5 точки напред.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Само не знам как разбираш, че Манчестър по Коледа ще им спадне формата и ще губят много точки. Как ти хрумват такива мисли ми кажи, след като Юнайтед винаги са били на висота през Коледно-Новогодишният цикъл?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
AnalBreaker написа:Само не знам как разбираш, че Манчестър по Коледа ще им спадне формата и ще губят много точки. Как ти хрумват такива мисли ми кажи, след като Юнайтед винаги са били на висота през Коледно-Новогодишният цикъл?
Пак ще говорим ....
Но принципно, никой тим неможе да е във форма 2 месеца !
Няма такъв просто.
Още 2-3 мача, най много им давам на Юнайтед, без да загубят точки !
Макар, че и това не е сигурно !
Мисля си, че към края на месеца, няма да жънат само победи ....
Не казвам, че ще губят поголовно, но ще губят точки !
-
Blue_Girl написа:Много чудна работа!
Мда .... аз ти видях прогнозите за този кръг !
Сега направих справка назад и в мненията ти, наистина, мнението с прогнозите ти - липсва ! ...

Нямам идея, какво се е объркало ....
Някой ако знае, да каже.