Ballancee написа:Frankie Lampard написа:AnalBreaker написа:Не ми отговори на въпроса за чистите положения... Аз се сещам само за онова на Калу, който той по най-накадърния начин опропасти
Как да има много чисти положение като Нюкасъл играеха дефакто 9-0-1 и само блъскаха към Келър.Имаше дузпа,Калу изпусна левашки,Дрогба вкара,но съдията правилно отмени гола,имаше 2 хубави удара на Дрогба от чиста позиция,абе заслужавахме победата поне според мен както и срещу Бирмингам,но уви.
И да бяхме спечелили днес ти щеше ли да си доволен от играта ? Аз лично дори и да бяхме победили пак щях да съм много разочарован от показаната продукция ! Просто не е нормално да пускаш играч който има травма а ,да оставяш здрав централен защитник в лицето на Брума резерва ,да момчето е младо неопитно но по-добре да запазиш здравето на Алекс от колкото да го рискуваш само и само да не загубиш , все пак здравето на футболистите е преди всичко. Анчелоти със всеки изминал мач продължава да ме изумява все повече и повече.
Играхме добре с оглед на липсващите ключови фигури особено в средата на терена.Това,че не сме били не означава,че сме играли лошо.Освен левашкия гол си играхме на ниво и само късмета ги спаси от загубата.