Dust написа:Определение есенен шампион НЯМА.
Отборът с най-голямо постоянство ще зимува на върха.
Да, имаше мачове в които получаваха съдийско рамо, но определено не само този фактор е причина за статуквото.
Литекс нямат загуба вече 19 мача за първенството, а това едва ли все заради съдиите.
За изминалите 15 мача успяха да ни покажат, че там се разчита на колектив, а не на индивидуалности и точно това е една от причините за успехът им до тук.
Дихонов сподели, че до няколко дни ще подпишат с някакъв нов бразилец Ненем и че ще привлекат още поне 3 нови играчи и ако успеят да случат на добри футболисти, то всичко е в техните ръце и крака.
Пролетният дял ЦСКА успее ли да победи Левски и Литекс да бие Миньор още в първият кръг разликата автоматично става осем точки и лично аз не виждам как ще бъдат стопени същите.
За пръв път да съм съгласен с теб!!!Каквото и да си говорим бяха най-постоянни,имат добри алтернативи на титулярните си футболисти и за момента са заслужено на първо място според мен!!!
Левски до 11 кръг играеше добре водеше 3 точки на ловчанлии,но липсата на равностойни смени ни провали според мен и позволихме на Литекс да дръпне значително!!!
Нищо обаче още не е приключило,пролетта ще е много интересно