Литекс - есенен шампион !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Литекс - есенен шампион !

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 ное 2010 20:22

Честито!

Аз съм фен на Локомотив Пловдив и много се радвам, че се намери отбор извън столицата, който да разчупи хегемонията на шопите!До скоро, какво беше - ако ЦСКА не е шампион ще е Левски и обратното...всяка година едно и също!
Густо ми прави Гриша Ганчев, който не жали сили и средства да се бори със синьо-червената мафия в нашия футбол!
Жалко, че много бързо си отиде Жоро Илиев...сега заедно с Гришата и Митко Събев щяхме заедно да ги тупаме!
Шопите щяхме да ги изхвърлим зад борда, ама ей на! Благодарим за Коко Динев, който също като Гришата и Митко Събев дава мило и драго за отбора си!Ама и ние хубава работа свършихме, как ги треснахме с 1:2 на "Герена"! :mrgreen:

Ходете на мачове на отбора си и подкрепяйте Президента си!
Айде тази година вие шампиони, а другата ние - Локомотив Пловдив! :mrgreen:
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 28 ное 2010 20:27

Ванко_Ултраса написа:Честито!

Аз съм фен на Локомотив Пловдив и много се радвам, че се намери отбор извън столицата, който да разчупи хегемонията на шопите!До скоро, какво беше - ако ЦСКА не е шампион ще е Левски и обратното...всяка година едно и също!
Густо ми прави Гриша Ганчев, който не жали сили и средства да се бори със синьо-червената мафия в нашия футбол!
Жалко, че много бързо си отиде Жоро Илиев...сега заедно с Гришата и Митко Събев щяхме заедно да ги тупаме!
Шопите щяхме да ги изхвърлим зад борда, ама ей на! Благодарим за Коко Динев, който също като Гришата и Митко Събев дава мило и драго за отбора си!Ама и ние хубава работа свършихме, как ги треснахме с 1:2 на "Герена"! :mrgreen:

Наздраве и успехи !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 ное 2010 20:33

И къде отива тогава феърплея колега?Ми що не разпродадете играчите и на тяхно място да си засадите дръвчета-тъй и тъй ще си купувате титлите,за какво да плащате заплати.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 ное 2010 20:38

Че ви подпираха съдиите в някои мачове спор няма, но пък си заслужихте първото място !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2010 20:40

Питай за феърплея,когато биете измислените си дузпи и фалове,тогава питай,не сега.Когато съдиите ви бутат усул усул се измъквате,а когато виждате,че не ви стига помощта им -ревете.Къде беше феърплея вчера,когато защитниците на Монтана ви асистираха за головете?Къде беше феърплеят,когато бихте с гол от засада Академик?Къде беше феърплеят,когато пробихте 2-ма играчи на Славия,които Венци и Кокала изхвърлиха буквално след като ви изработиха точицата?Къде беше феърплеят в Банско?Много ви харесва да се поставяте в ролята на вечния ощетен,но всъщност сте вечния мафиот.И вече има телевизии,комунизма го няма.Не можете да заблудите никой,нито да търсите подкрепа срещу Литекс в лицата на другите отбори и фенове.Всички знаят,че най-бутаните за Левски и ЦСКА.Който и друг да е моментно подкрепян с някой гол,дузпа,ЧК...това е нищо съпоставено с авантите,които получавате вие,при това всеки мач,всяка година,перманентни аванти.И наглостта ви минава всякакви граници.Затова сега в Пловдив,Варна,Бургас - абсолютно навсякъде се кефят,че Литекс е 1-ви,а вие сте 2-ри.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 28 ное 2010 20:41

евала дано станат и шампиони ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 ное 2010 20:49

Определение есенен шампион НЯМА.

Отборът с най-голямо постоянство ще зимува на върха.
Да, имаше мачове в които получаваха съдийско рамо, но определено не само този фактор е причина за статуквото.

Литекс нямат загуба вече 19 мача за първенството, а това едва ли все заради съдиите.

За изминалите 15 мача успяха да ни покажат, че там се разчита на колектив, а не на индивидуалности и точно това е една от причините за успехът им до тук.

Дихонов сподели, че до няколко дни ще подпишат с някакъв нов бразилец Ненем и че ще привлекат още поне 3 нови играчи и ако успеят да случат на добри футболисти, то всичко е в техните ръце и крака.

Пролетният дял ЦСКА успее ли да победи Левски и Литекс да бие Миньор още в първият кръг разликата автоматично става осем точки и лично аз не виждам как ще бъдат стопени същите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
_8-0_
Контакти:

Мнениеот _8-0_ » 28 ное 2010 20:52

Литекс есенен шампион с 4 точки аванс
декември 7, 2009

Отбора на Литекс (Ловеч), ще зимува на първото място в родната ни „А“ група.
На първите три места в „А“ професионална футболна група са отборите на : Литекс (Ловеч) с 35 точки, втори е ЦСКА с 31 , следвани от Локомотив (София) с 28 точки.

Литекс ще зимува с пет точки преднина на върха
28 ноември 2010

След 15 кръга, Литекс е начело в А група с 37 точки и без загуба. Тимът има 11 победи и четири равенства.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 28 ное 2010 20:52

Нито съм шоп,нито се определям като такъв-просто густо ми прави Г.Г.,който не жали сили и средства да се бори за някоя и друга победа в Европа,жалко че бързо си отиде Ж.И....сега заедно с Г. и М.С. щяхте да трупате още негативни резултати в ЕКТ.Благодарим на К.Д.,който също като Гришата и М.С. дават мило и драго отборите им да се представят добре в Европа,т.е. да направят поне един равен и да загубят с малък резултат 2-ия си и последен...Благодарим на горепосочените "благодетели"....А колкото до сини и червени....благодарение на тях,пак ще го повторя-БЛАГОДАРЕНИЕ на тях България е с 4 отбора в Европа!Пази Боже да очакваме от "великите" локо,черноморец и литекс да докарат някоя и друга точка за коефициента ни.....

Върни се в “Литекс”