Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 26 ное 2010 20:01

Santiago Munezz написа:
Blue_Girl написа:
Santiago Munezz написа:Тасевски аут до Нова година,мамка му голям карък ни гони.

Каква му е контузията?

Растежение в областа на прасеца,травмата която получи като игра за Македония !

Лошо.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 26 ное 2010 21:43

Здравейте,
може би тук е мястото да попитам:
някой гледал ли е новото франсе - Вержерон май се казваше, което е доведено от Гарра ?
Аз се впечатлих от габаритите му.
Мисля, че Левски не трябва много много да се замисля, а да го взима.
На подарен кон зъбите не се гледат много много...а май нямаме голяма алтернатива.
Какво ще кажете ?

ПС Със сигурност няма да е такова чудо като Дембеле, обаче може да е поне малко по-добър от Петраш...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 ное 2010 18:18

това момче Даниел Гаджев от Монтана много ми хареса,ще помоля ако някой има поглед върху играта от повече време да сподели.Чудесно халфче много тича и е много борбено,пасовете му са добри,абе хвана ми окото днес.
Слушах и Батков днес говори за трима души с които се преговаря от БГ-първенството и двама чужденци.
Общо пет само дано улачат постовете.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 ное 2010 19:59

Тримата футболисти от нашето първенство най-вероятно са Пламен Илиев,Станислав Костов и някой от Локо Пд....така си мисля аз пък може и Курдов да са договорили
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 ное 2010 16:44

Ако Гаррата си тръгне според мен трябва да вземем Цецо Генков-знам сега ще кажат чорбар бил,баща му еди какъв си бил.А дали всички които са в Левски са заклети Левскари-едва ли.
Цецо просто има усет към гола,заедно с Иса и Наско Курдов -все си мисля че ще заместят Гаррата-дано не го продадем.Засега обаче проблема ни се казва деф.халф.
Вярвам на Иво Иванов,помнете ми думата има много хляб в това момче.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 28 ное 2010 17:15

zlatan написа:Ако Гаррата си тръгне според мен трябва да вземем Цецо Генков-знам сега ще кажат чорбар бил,баща му еди какъв си бил.А дали всички които са в Левски са заклети Левскари-едва ли.
Цецо просто има усет към гола,заедно с Иса и Наско Курдов -все си мисля че ще заместят Гаррата-дано не го продадем.Засега обаче проблема ни се казва деф.халф.
Вярвам на Иво Иванов,помнете ми думата има много хляб в това момче.

Че там какъв проблем имаме Гриин и Гаджев си играят на ниво.Според мен ни трябва офанзивен халф.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 ное 2010 20:08

наско курдов за водоноска ли искате да го взимаме?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 ное 2010 09:03

Може би отново спекулации, а може би истина, но в спортал чета, че взимаме Пиер Мбемба от Академик. Вчера гледах мача на Академик и ЦСКА, но така и не останах с някакви сериозни впечатления от този играч. Сега като прочетох новината, си казах "къв е тоя", но ми убегна това, че е на 22 години, с много добра физика за централен бранител. Все пак е и играл в горе-долу читави отбори от Турция, където колкото и да ги "обичаме", все пак знаем, че първенството им е по-добро от нашето... Спешно ни трябва защитник и на фона на смехориите, които чета, а именно - Даниел Златков и разни е такива, струва ми се, че този е най-правилният избор...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 ное 2010 10:29

Пиер Мбемба от Академик и Галин Иванов от Славия са гласени за „Герена”

Ясни са имената на още двама от гласените за Левски футболисти. Единият е защитникът на Академик Пиер Мбемба, а другият е крилото на Славия Галин Иванов.

22-годишният Мбемба е от Конго. Именно той заби вчера гола за столичните студенти срещу ЦСКА, а след това напусна с травма. След мача треньорът на Академик Борис Ангелов също призна, че не могат да го задържат в състава си.

Мбемба е един от най-големите здравеняци в "А" група с ръст от 1,89 м. Той има белгийски паспорт и няма да заема място в квотата за чужденци, пише „7 дни спорт”. Африканецът е играл в турските Бурса и Сиваспор. В Белгия е носил екипа на Мехелен, играл е и 12 мача за ФК Айндховен във втора лига на Холандия.

Галин Иванов пък прави много силен полусезон и е пред дебют за националния отбор. Той е юноша на Левски, но така и не заигра на „Герена”, а замина за Берое, откъдето после Славия го привлече.

Със сигурност се знае, че Тодор Батков преговаря още за трансферите на вратаря на Видима-Раковски Пламен Илиев и за Станислав Костов от Пирин.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 ное 2010 10:41

Имам чуството че в Левски липсват хора ,които да преценят даден футболист и така испускаме добри футболисти ,дано тези които подпишат с отбора да са добри.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”