Frankie Lampard написа:Честито първо място.Надявам се да си го върнем
Ако играете както срещу Нюкасъл трудно . А на Берба му пожелавам да подари и на Челси петичка
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:Честито първо място.Надявам се да си го върнем
daredevil написа:realist написа:Там е работата, че отборите в Испания съвсем не са по-слаби от тези в Англия. Видяхте как Валенсия надиграха Ман и само късмета им попречи поне за равен. Миналата година Атлетико прегази Фулъм и Ливърпул един след друг. Просто Примера в момента е по-силно първенство, а Реал и Барса са класи над Ман и Арсенал. Само Челси има сили да им се опълчи и то ако са във върхова форма.
да вярвай си.
1в1 мачовете не са фактор и тва със "само късмета" колко сме го слушали.
Ла Лига не е интересна и това е, единствените отбори който стават за нещо извън топ 2 са Валенсия и Атлетико Мадрид и тук таме някой с по-добра форма измеду Виляреал и Севиля и тва, аз надолу Малагите и тн не ги знам даже че и без това се менят бързо, истината е че не са далече от Левски и ЦСКА като класа според мен.
Между втория и другите да има 20 точки разлика в края на сезона, гавра.
Друг е въпроса дали е нормално Барса и Реал да имат 4 тежки мача на сезон (два от който помежду си) а отборите в Англия като бикоборци всяка седмица че и на всичкото отгоре играят в снеговете докато циганите си почиват.
[/center]
[/center]daredevil написа:Факт че до сега всички бяха слаби, но последния резултат трябва да ни мотивира да влезем в победна серия и да се отвърдим.
Pichichi написа:Защо Сити с 300 млн. селекция са след някакъв полски отбор ако не се лъжа !!!
daredevil написа:comandosa1 написа:Радвайте се докато е Съра при вас, после ще сте като Ливърпул
Питай Мауриньо как ще сме след Съра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта