ivaka написа:Предлагам мачът да се играе още на 1 декември, 15 минути след мача с Гент.
Тогава от Берое ще са най-доволни, защото Левски ще са най-уморени, а те с най-голям шанс за победа.
Знам ли, може пак да мрънкат, защото ще се започне, ама не може ли да се приберете за 15 минути, ние нямаме пари да пътуваме до Белгия, ама на чуждия рефер свирил с Гент му е голям хонорара и ние нямаме пари да го платим, а от УЕФА няма да го поемат за тяхна сметка, билетите на стадиона на Гент ще са скъпи - по 25 евро, ние не можем да пътуваме, защото не е неделя.
Хайде стига бе!
Писна ми!
Щом е за Цецка панчаревска може, щом е за Берое, които също си отложиха мача, пак може.
Щом е за Левски, подпиране е!
А като Берое нямаше стадион да посрещне Рапид и можеше служебно 3:0 и по живо по здраво, а точно Левски им отстъпи стадион, тогава нямаше проблем с пътуване, с публика, с нищо!
Писна ми!
Писна ми!
Престанете и най-добре затворете темата!
.... а на Берое кога му е мача в ЛЕ ? .....Какво, моля ?! ............ ааааааааааааааааааааа, нямате мач в ЛЕ !? .... Защо !?!?! Нали станахте носители на купата ?!?! ................ Пак ли купа искате и да ви бият като мачка в дърво

.... На всички от Стара Загора, които в нощта на 1.12. ще подкрепят Евробоеца Левски пожелавам успех и приятни емоции с любимия тим !!!