megan fox написа:Взех си изпита по Конституционно право с 5!![]()
![]()
![]()
П.П. Баси със 17 правилни отговора от 18 възможни въпроса и имам 5...![]()
![]()
Брао, брао.... как може за 1 грешен да ти намалят цяла единица бе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
![]()
![]()
![]()
Madridist написа:megan fox написа:Взех си изпита по Конституционно право с 5!![]()
![]()
![]()
![]()
Честито и от мен за изпита. Страхотен повод да се усмихне човек. Между другото и аз съм учил Конституционно право и ми беше доста интересно. А тази скала на която са те оценявали, ми напомня за един мой изпит по Международна икономика,където максимума точки беше 20, а според скалата на оценяване 18-20 точки беше за 5,а от 20 нагоре за 6Преподавателя беше завършен алкохолик, за щастие рано-рано му коригирахме грешката и направихме нова скала
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
levskifenka написа:Защото,докато си разхождах тази вечер кучето,се разминахме с Жоазиньо.Даже кучо тръгна да му се радва,ама аз го дръпнах(лаещото де)![]()
![]()
Ама Жо бил наистина много дребничък.Беше колкото мен,а аз съм малко над метър и половина.Симпатяга.
Blue_Girl написа:ЦСКА не спечели срещу Академик Сф.
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
JackPackage написа:megan fox написа:Взех си изпита по Конституционно право с 5!![]()
![]()
![]()
![]()
megan fox написа:JackPackage написа:megan fox написа:Взех си изпита по Конституционно право с 5!![]()
![]()
![]()
![]()
И аз това се чудя... Ама мисля, че знам отговора...лектор ми беше професор Нора Ананиева (многократен депутат в Народното Събрание от листата на БСП) и имах с нея един мааааааааааааааааалък спор на тема доколко правилно е управлявало правителството на тройната коалиция, която все пак се оглавяваше от лидера на БСП - Сергей Станишев.![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта