БФС ще oщети ли Берое за купата ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БФС: ще прецака ли БЕРОЕ за купата?
да попитам, какъв е проблема да се играе мача на 11 декември събота щом проблема е тоя ?
- greenlandia
Определено този сезон БЕРОЕ е най- ощетявания отбор,като почнем още от суперкупата с Литекс и стигнем до последния мач вчера.
За мен най-добрата дата е 5 .12.2010 за провеждане на тази среща. Като се има предвид че на чужд терен играем по-добре ,ще е напечен мач.
За мен най-добрата дата е 5 .12.2010 за провеждане на тази среща. Като се има предвид че на чужд терен играем по-добре ,ще е напечен мач.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Mecho-Cuh написа:Не давате човек да си изрази мнението.Наистина е по добре да бъде в почивен ден заради всички фенове на Левски и Берое.
11.12.2010 си е почивен ден, щом така искате тогава нека играят. Не забравяй как Берое отложи мача си още първия кръг заради Европа.
- greenlandia
Берое си отложи мача,защото трябваше да играе в Четвъртък и Събота, затова!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
greenlandia написа:Берое си отложи мача,защото трябваше да играе в Четвъртък и Събота, затова!
Е айде бе, и защо не го отложихте от Събота за Неделя

Защото не ви изнася селянЕ

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
на 11 ще е най добре да е
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Браво на ръководоството че отстоява позицията на отбора,а не кляка пред сините.Иначе Гонзо след жребия се е разбрал с нашия представител мача да е на 5 декември,после изведнъж "мъжката" му дума се променя,защо?
Когато и да е, Берое са дотук. Иначе на мен и 5, и 11 ми изглеждат добре. Но самото твърдение, че прецакват Берое е смешно. Мачът не може да се играе събота. Оттук нататък вече се определя допълнителна дата, следователно няма как това да е прецакване за някой отбор. Няма правило, че се премества за следващия ден. Жалка работа, търсят се оправдания още преди мача да е почнал.
- deepblue1963
ZARAA написа:Браво на ръководоството че отстоява позицията на отбора,а не кляка пред сините.Иначе Гонзо след жребия се е разбрал с нашия представител мача да е на 5 декември,после изведнъж "мъжката" му дума се променя,защо?
Ръководството отстоява позицията на Булсатком,които искат да продадат някой и друг билет и да сложат някой лев в джоба.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Thsmith написа:на 11 ще е най добре да е
ами що не го изиграем на 26.12/като в Англия а???/ пак е почивен ден