Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Основателна тревога

Мнениеот Sole » 19 мар 2009 20:50

Искаха да изкундят "ЧЕРНО МОРЕ" за домакинството с "Левски", но не стана :lol:

varna-sport.com 19.03.2009 18:11
Старши треньорът на "Ботев" Костадин Ангелов измисли хвърлена по него запалка по време на мача на стадион "Тича" с цел лишаване на варненския отбор от домакинство. Следващият мач на "Тича" е срещу "Левски", но
в доклада на дежурният делегат няма и дума за подобен инцидент. Румен Вичков от Шумен дори се учудил на въпроса на "Гонг" дали е написал за запалката.
"Никой не е споменал за такъв инцидент. След края на мача треньорът отиде при съдиите. Във връзка с това срещу него има жалба, че ги е обиждал нецензурно. Повече не знам за нищо. Не знам дори откъде са я хвърлили тази запалка. Няма такъв случай. Не съм видял, не съм написал нищо такова в доклада, гарантирам, че никой не ме е уведомявал за такова нещо. От вас дори го чувам за първи път”, каза шуменецът Вичков пред "Гонг".

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 19 мар 2009 20:52

Титан май се оказва много богата фирма! ТИМ, се оказват детска градина! На есен така ще уредят и участието на ЦСКА в ШЛ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 мар 2009 21:05

абе на титан очевидно не са им много чисти работите, след като дружество с капитал 11млв лева успя да придобие друго дружество за 14млн лева, в условията на криза, без банкови заеми. Поредното нещо, което няма да стане ясно никога. Колкото до цска - аз не съм привърженик на конспирациите, не че не се случват такива неща, но има време. Може пък чичовото да има я умения, я хъс, но според мен е просто първоначален заряд. Титлата е в Левски тази година.

alfonso

Re: Левски и Литекс-рицарите на честта!

Мнениеот alfonso » 19 мар 2009 21:07

Ами само за това че пиша граматически правилно,не е редно да ме оприличавате с Жаклин Михайлов,който едва ли има време да кисне по форумите,но няма проблем,не ме тревожи! :lol: Това че пиша нормално и без обиди не пречи на модераторите да слагат звездички на темите ми! :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 19 мар 2009 21:15

levskarin написа:Дали този път Балона не са прави, а?
Всички факти показват това и си мисля, че Левски ще изпусне титлата при тази червена организация.
Даже и Георги Атанасов го знае това.

Ако изпуснем нещо ще е от синя дезорганизация, а не от червена организация!!! При това равностойно слабо първенство всичко може да стане... Дори и Велев да бъде треньора на шампионите на България!?...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 19 мар 2009 21:27

Синя тревога обвива страната!Търсят се виновни,тях ги няма. :D Дано след време се осъзнаете,скъпи сини другари!!!Титан ви разказа играта,търсете си причини за ваше спокойствие!Само ЦСКА!Благодаря!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 19 мар 2009 21:28

nn72 написа:Синя тревога обвива страната!Търсят се виновни,тях ги няма. :D Дано след време се осъзнаете,скъпи сини другари!!!Титан ви разказа играта,търсете си причини за ваше спокойствие!Само ЦСКА!Благодаря!

От де го изгара тоз култов кон! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

blue lagoon

Каква запалка бе?

Мнениеот blue lagoon » 19 мар 2009 21:28

Каква запалка бе,възкликнаха от Ч.Море! Та то на стадиона им нямало пушачи! Във Варна също! Никой не чул,никой не видял! Ами щом така ви харесва така да бъде! Ще си ви бием и във Варна! Само Левски!

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Re: Каква запалка бе?

Мнениеот nn72 » 19 мар 2009 21:36

blue lagoon написа:Каква запалка бе,възкликнаха от Ч.Море! Та то на стадиона им нямало пушачи! Във Варна също! Никой не чул,никой не видял! Ами щом така ви харесва така да бъде! Ще си ви бием и във Варна! Само Левски!
Лепна ви шубетооооо!Във Варна ще плувате без пояси!Няма да има двоен на голлинията! :D :D

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 19 мар 2009 21:39

hlucho написа:
От де го изгара тоз култов кон! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
За разнообразие!За повече топлина във форума!Благодаря!

Върни се в “Архив”