Фенове на Черно море задържани в Стара Загора

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Фенове на Черно море задържани в Стара Загора

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2010 23:17

Ще кажа нещо относно това.Нито съм хуул,муул,ултрас,но колкото пъти съм ходил извън Варна(което не е често и само в околията) съм срещал абсолютно ненужно грубо отношение от полицията.Примерно в Бургас двама полицаи докато влизах в клетката ме блъснаха и ръгаха с палка в гърба...попитах ги какво искат,а единия като някакъв престъпник ми изсъска - мълчи,че ще те пребием и размаха палката.Не хората в тъплата,а мижетурките прикрити зад значката имат чувство за безнаказаност.А освен това обичат да избиват комплекси,особено когато законът е с тях.На стадиона може да те пребият като куче...копче не можеш им каза.Хулиган си и точка,всеки съд ще те осъди и ще защити него,казват,че си правил това,онова...върви обяснявай,че нямаш сестра.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 27 ное 2010 23:22

smith12 написа:това им е запазен номер на марулите.търсят точно такива провокации.без да съм бил там ми е ясно какво е станало.и марулите те го раздават големи хулигани-само,че в и те само в нета.на гостуване нямат мач повече от 10 човека

На кое гостуване сме били 10 човека , че не разбрах нещо??
Тази година под 200 човека на гостуване не сме имали , без значение къде е то .Но тни откъде да знаеш , а? Нали пред компа е най-добре.Онтосно форумните хулигани - не одобрявам нито тях , нито другите в действителността.
И "марули" , кажи ми от кой си за да ти сложа и аз етикета.
Наслаждавайте се на феновете от Варна , които доста преди мача явно са се заяждали с полицията под въздействие на алкохол или нещо друго.http://vbox7.com/play:08f7794d
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 27 ное 2010 23:26

Не мога да разбера как така са ви забрани ли да палите факли, като вие запалихте такива по време на мача.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 ное 2010 23:26

И това го има Стрелец, прав си. Не казвам, че го няма. Сещам се сега по времето на Порточана и мачовете на Нафтата в Бургас какви ги вършеха униформените тогава...Сигурно и на други места го има. Но на мене друга ми беше думата. Спрът ли ексцесиите по стадионите от страна на наистина гаменските фенски постъпки, нормализират ли се нещата както на повечето места в цивилизования свят, тогава и полицаите ще се поуспокоят и ще променят отношението си към фена. Кеф ми е да гледам мачовете от Албиона. Там дори оградка няма за към терена..... А какво бяха английските фенове преди?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2010 23:53

Avgusta 1916 написа:
smith12 написа:това им е запазен номер на марулите.търсят точно такива провокации.без да съм бил там ми е ясно какво е станало.и марулите те го раздават големи хулигани-само,че в и те само в нета.на гостуване нямат мач повече от 10 човека

На кое гостуване сме били 10 човека , че не разбрах нещо??
Тази година под 200 човека на гостуване не сме имали , без значение къде е то .Но тни откъде да знаеш , а? Нали пред компа е най-добре.Онтосно форумните хулигани - не одобрявам нито тях , нито другите в действителността.
И "марули" , кажи ми от кой си за да ти сложа и аз етикета.
Наслаждавайте се на феновете от Варна , които доста преди мача явно са се заяждали с полицията под въздействие на алкохол или нещо друго.http://vbox7.com/play:08f7794d

Aз от този клип не разбирам нищо.. Първо не се разбира , че това са фенове на Черно Море.. Нито има скандирания, нито има фланелки... Може да са ваши и всякакви други... Може дори да не са фенове... Иначе малко се изхвърляш с борйката ;) Във Варна бяхте не повече от 80 ;)

Юнайтед точно, че факлите са проблема в случая и тяхното палене...

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 27 ное 2010 23:58

В България няма хулиганство, спете спокойно деца! Или поне така твърдяхте миналия месец...
http://forum.gong.bg/chernomore/viewtopic.php?f=53&t=64741&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

jore_stz
Контакти:

Мнениеот jore_stz » 28 ное 2010 04:01

http://stzagora.net/2010/11/27/10-%D0%B ... %B1%D1%89/
Боя стана в средата на 1вото полувреме, вие си запалихте факлите 2рото :roll:
Интересно защо при нашата агитка по време на гостувания не взлизат полицаи? Куките в Стара Загора не ги оправдавам, защото наистина прекаляват понякога, но повярвайте никога полиция няма да тръгне самоцелно да се бие!
За бройката на гостуващите фенове на БЕРОЕ: като изключим мачовете с Локо(Сф) и Славия, на които имахме по около 20-30 човека, на всички други мачове не сме падали под 100-130. Мачовете с въпросните отбори бяха след гостуването във Виена, където нашите бяха около 450-500!!! и беше кризисно време...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 ное 2010 10:15

jore_stz написа:http://stzagora.net/2010/11/27/10-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89/
Боя стана в средата на 1вото полувреме, вие си запалихте факлите 2рото :roll:
Интересно защо при нашата агитка по време на гостувания не взлизат полицаи? Куките в Стара Загора не ги оправдавам, защото наистина прекаляват понякога, но повярвайте никога полиция няма да тръгне самоцелно да се бие!
За бройката на гостуващите фенове на БЕРОЕ: като изключим мачовете с Локо(Сф) и Славия, на които имахме по около 20-30 човека, на всички други мачове не сме падали под 100-130. Мачовете с въпросните отбори бяха след гостуването във Виена, където нашите бяха около 450-500!!! и беше кризисно време...

Първо, не влизат полицаи защото сте домакини .... Като гости досега не знам в някой град да сме имали проблеми с куките.... Само в Стара загора :arrow:
Второ, научи се какво значи гагаузин и тогава го използвай защото иначе ставаш смешен ;)
Трето, за бройката- изхъврляте се с това 100- 130 .... Ходите доволна бройка на гостувания, но пъвро, че вие реално далече гостуване нямате и второ, че не сте 130 ;)

jore_stz
Контакти:

Мнениеот jore_stz » 28 ное 2010 12:15

Има снимки, тъй че няма да ти се обяснявам :idea:

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 28 ное 2010 13:26

jore_stz написа:Ама така е :lol:

Както и да е :) Със здраве и успех занапред 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Върни се в “Черно море”