Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stancho1234
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот stancho1234 » 27 ное 2010 20:36

Червени_шампиони написа:
Най-добрият футболист на ЦСКА Маркиньос иска да напусне клуба през зимата. Бразилецът е заявил пред мениджърите си, че му е писнало да получава само процент от заплатите си и трябва да използва доброто впечатление, което направи с изявите си през есента, за да се продаде в по-силно първенство. Според "Меридиан Мач" халфът възнамерява да се възползва от клауза в договора си, според която всеки клуб може да откупи правата му срещу 500 000 евро. По този начин той може да ужили "червените" с минимум 300 000 евро, защото цената, която му търсят босовете на "Титан"е с толкова по-висока от залегнала в контракта.

Маркиньос се превърна в лидер на ЦСКА от началото на сезона и е водещ реализатор на тима. Той е 4-ти при стрелците в "А" група с 9 попадения.

Ако това е истина му пожелавам още в мача с Академик да му счупят крака.

Тъп си, и неблагодaрeн!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 ное 2010 22:09

Кашчей написа:
vaskonti написа:1.5 милиона за играч, който от лятото е свободен агент... доста оптимистично.

Не разбирам от трансфери и не съм виждал договора на М`Боли.

Принципно Венци в едно интервю тази година каза, че мболи има договор до лятото на 2012...
Иначе и аз в началото се бях подлъгал по информацията на трансфермаркет...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

libumiora
Контакти:

Мнениеот libumiora » 28 ное 2010 10:30

За зимната селекция се консултирайте с Прас Делев. Той има доста връзки с балеринки, и доста повече дузпи ще ви свирят от сега.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 ное 2010 12:10

libumiora написа:За зимната селекция се консултирайте с Прас Делев. Той има доста връзки с балеринки, и доста повече дузпи ще ви свирят от сега.

аха само смешки приказваш :mrgreen: Според мен има играчи като Мирослав Миндев,Миранда,Деян Христво който заслужаават да играя в ЦСКА,както и вратарят на сливен Евгени караманов

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 28 ное 2010 19:26

Deluxx написа:
libumiora написа:За зимната селекция се консултирайте с Прас Делев. Той има доста връзки с балеринки, и доста повече дузпи ще ви свирят от сега.

аха само смешки приказваш :mrgreen: Според мен има играчи като Мирослав Миндев,Миранда,Деян Христво който заслужаават да играя в ЦСКА,както и вратарят на сливен Евгени караманов

Лечков едва ли ще трансферира футболисти отново при вас... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2010 20:28

tarikat написа:
Deluxx написа:

Лечков едва ли ще трансферира футболисти отново при вас... :mrgreen:

Ще трансферира, бъди сигурен!Лечков е от кучетата, които само лаят, за да си вдигат имиджа :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Сензационно: ЦСКА връща Иван Стоянов и Иван Иванов

Мнениеот delqnski47 » 29 ное 2010 14:43

Иван Стоянов и Иван Иванов са на път да се върнат в ЦСКА, научи Sportal.bg. Двамата имат клауза в договора, която автоматично ги освобождава при положение, че техният отбор изпадне от елита на Русия, което вече се случи. Новината на нашата медия потвърди и мениджърът на Иван Стоянов - Йордан Лечков.

"Алания не може да си позволи да остави Иван Стоянов и Иван Иванов, тъй като техните заплати са високи. Предстоят преговори и чак тогава ще решим какво да правим. Не изключвам възможността двамата да се върнат в ЦСКА. Те са добри футболисти и затова е важното да играят", заяви Лечков пред Sportal.bg.

За ''Русия'' не ми дреме много,ама Стоянов ако се върне ще е е супер просто! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

IOTUR4O

Re: Сензационно: ЦСКА връща Иван Стоянов и Иван Иванов

Мнениеот IOTUR4O » 29 ное 2010 14:50

Ей тоя трансферен прозорец голямо връщане ще пада - както се заговори, че и Вальо и Бадема може да се върнат, ако и тия двамата се върнат няма да е зле - макар, че ме съмнява - най вероятно ще ги препродадат другаде

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 ное 2010 14:51

Дано да е върне поне Стоянов! За другия ми е все едно.

:!: :!: :!: :!: :!:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 ное 2010 14:55

Правите политиката на Левски от преди 2-3 години, който сме продали да си го върнем ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”