23.11,14:00-Берое(Стара Загора) - Черно Море(Варна)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: 23.11,14:00-Берое(Стара Загора) - Черно Море(Варна)

Мнениеот Veso1913 » 27 ное 2010 12:45

Iceberg написа:Ехеййй, кво става бе, отсвирихте ли вече идеята за прогноза на състава за мача?! Гледам само Кролик се отчел :) Ади де, нема време!? Аз още се колебая за два поста, та затова се скатавах до сега, ама мисля вече да плюя камъчето:

----------------------- Пиргов---------------------------
Ели Маркес-------Сашко--------Танко---------Тиаго
Дани Г--Димов--Жоро/Стоянов/--Адемар/Дончо/
--------------------- Ратников-------------------------
----------------------Божилов-------------------------
До последно няколко човека явно не бяха напълно готови .......

Пиргов
Ели-Шерифа-Танка-Тиаго
ДаниГ-Димов-Жоро-Адемар/Румен/
Ратника
Божилов
Това е от мен.Стоянов вчера е получил болки на място където има стара контузия,така че мисля да не е титуляр.А Дончо най вероятно ще го предпазят от плюнките на феновете.Но може и да греша.Може да го пуснат да се доказва.Неведоми са мисловните пътища на пловдивските треньори. :)
Точно затова го сменят,понеже кавалите не са го подготвили добре,а сега се мъчат да изкарат него виновен.Еба си треньорите.Но косата го беше отписал и затова момчето е на това дередже.След зимната подготовка нещата ще си дойдат на място надявам се.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 27 ное 2010 12:45

[offtopic]Пак ли няма да го гледаме мача? :x :evil:[/offtopic]
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 ное 2010 13:09

Диктаторе, Весо, мислите ли, че Велизар или който и да е треньор ще има файда при положение, е отбора буксува, че мястото му изстива, да пренебрегва без причина играч като Ратника?! Аз лично не вярвам. Още повече, че момчето нито е конфликтна личност, нито взема огромна заплата или нещо друго, че да се мъчат по някакъв начин да го елиминират... А и не мисля, че играчите като цяло имат липса на кондиционна подготовка. Някои играчи обаче явно продължават заниманията и вечер, та... на другия ден трудно влизат в ритъм. Ако предния треньор има някаква вина, това може би е, че не му даде повече шанс в началото, защото струва ми се, че като видя, че не попада в групата Данийл се отпусна и позволи неща, недопустими с профи спорта. Дано сега, когато Ратника вижда, че разчитат на него, да си е взел бележка и показва повече професионализъм по отношение на режима и участие в тренировъчния процес. Просто ни е нужен, а и на себе си ще помогне.. Една добра зимна подготовка някъде на топло, с перфектни терени и проверки със силни отбори, ама не в Банско... би свършила добра работа. Така мисля аз. Ще видим напролет един по-друг Ратник :) По-издържлив, с повече енергия и самочувствие. Ако обаче реши, че е хванал господа за шлифера и тренира повече нощем, отколкото денем.... така и ще си остане един от не лошите играчи престояли в клуба за малко и... забравени бързо. Всичко е в неговите ръце. Не търсете винаги вината в треньорите! Те, че я имат за някои решения и постъпки, че понякога си изпросват майните... така си е, ама за всичко... тц.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 ное 2010 14:27

Iceberg, не мисля че това е причината да не играе Ратников.Ако предположим, че това което казваш е истина то досега отдавна да са го махнали.Или поне не виждам причина да държиш някого, на когото не му се играе.Нямам представа какво се случва около това момче, но искрено се надявам да помогне Черно Море да излезе на победния път. :P :P :P

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 ное 2010 14:35

Не казах, че не му се играе, а че му се играе и вечер :) Много пъти до сега и двамата треньори посочваха , че Ратников не тренира както трябва, не се раздава, не е напълно свеж, имаше някаква намерена цигара, сещаш се каква в квартирата му... Казваха: на тренировки един, в контролите друг. В смисъл... не се раздава и не тренира както трябва, но пък в контролите показва качества... Абе виж, дано всичко това е минало. Само той си знае цялата истина. Ние видим нещо инцидентно, чуем нещо отнякъде, прочетем друго... Аз също искам всичко около него да е наред, та да ни радва и помага в трудната битка за възраждане на успехите. А иначе явно все пак са видели таланта и възможностите му, за да не са го шкартирали досега.... Дадоха му според мен някакъв шанс и за сега той го използва. Ще видим нататък.
Последна промяна от Iceberg на 27 ное 2010 14:37, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 ное 2010 14:36

ей пичове някой ако намери нещо линк за слушане да го слага,на нов-спорт сложиха слушалки на нашия мач ама ги махнаха,какво става и аз не знам http://www.novsport.com/news121424_1.html
HASTA DE LA VICTORIA

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 27 ное 2010 15:02

За какви безредици става въпрос в нашия сектор :? пак цигани от берое хвърлят камани явно ... аман

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 27 ное 2010 15:14

има включвания по Дарик говорят за агитката ........... станло е пак нещо заради феновете на Берое

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 27 ное 2010 15:25

zelena_varna написа:има включвания по Дарик говорят за агитката ........... станло е пак нещо заради феновете на Берое

Беше ми пределно ясно ,че тези олигофрени пак са напраели интригата ние да си земем мача пък ги ...
г... САМО ЧЕРНО МОРЕ!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 ное 2010 15:33

не пишете каквото ви падне,работа в сектора е много зле,респект към отишлите
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”