Нов клубен автобус на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Ботев тръгна за морето с новия си рейс

Мнениеот BultraStyle » 27 ное 2010 12:44

Защо да са лиготии ? Нека живот и здраве влезем в А група и ако има нужда и необходимите средства ,защо да не се вземе един по нов автобус ,пък този да остане за ДЮШ.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 27 ное 2010 13:45

Вие не разбирате защо някой се възмущава.Ами няколко дни изписахме света как идва 3-годишния супер автобус и както в много случаи си пишехме наизуст.Наистина трябва да се намали малко това коментиране на щяло и нещяло,защото определено имат право хората,които си пускат после поста с насмешката.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 ное 2010 14:03

hetfield написа:Вие не разбирате защо някой се възмущава.Ами няколко дни изписахме света как идва 3-годишния супер автобус и както в много случаи си пишехме наизуст.Наистина трябва да се намали малко това коментиране на щяло и нещяло,защото определено имат право хората,които си пускат после поста с насмешката.

Това няма как да се спре, проблема е, че един сайт пуска половинчати информации, и оттам се тръгва със спекулациите.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Re: Ботев с нов автобус

Мнениеот botevbeerboys » 27 ное 2010 16:53

kanar написа:Номера е много корав

Това истинския номер ли е?!!В смисъл според мен е само за снимките!Мисля,че не може да има такъв номер в България.Нали трябва да е с букви които ги има и на кирилица и на латиница.

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 27 ное 2010 18:03

Искам да питам всички мрънкачи колко пари бяха гласувани за клубен рейс в бюджета на едно от първите събрания - 50 бона. Е за 50 хил лева толкова, ако не сте доволни отивате при бат марин с парички в джоба и му ги давате за по-хубав автобус- не врярвам той да ви върне. Автобусът е уникален за отбор от в група според мен и всички истински канари трябва да се радваме. Аз лично умирам от кеф и смятам тази вечер да загрея утре за гостуването. На който смята да направи като мен НАЗДРАВЕ ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 ное 2010 18:14

Стига глупости!Рейса е страхотен.

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 27 ное 2010 23:06

krasistent написа:Искам да питам всички мрънкачи колко пари бяха гласувани за клубен рейс в бюджета на едно от първите събрания - 50 бона. Е за 50 хил лева толкова, ако не сте доволни отивате при бат марин с парички в джоба и му ги давате за по-хубав автобус- не врярвам той да ви върне. Автобусът е уникален за отбор от в група според мен и всички истински канари трябва да се радваме. Аз лично умирам от кеф и смятам тази вечер да загрея утре за гостуването. На който смята да направи като мен НАЗДРАВЕ ;)

Информацията ти кой го е купил и с какви пари е неточна, но нямам намерение да я разяснявям. Незнам как има хора които да обръщат толкова внимание коя година е рейса, каква марка е и на колко километра е. Не знам някой да е станал привърженик на някой отбор по това каква марка и коя година му е автобуса, важното е да пристигат живи и здрави там за където са тръгнали и пътуването да не ги е изморило прекалено много. Ние имаме да решаваме толкова много проблеми един от които е състоянието на стадиона, който след година и половина/ако всичко е наред/ трябва да вземе лиценз за А-група, ние се занимаваме с глупости.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 ное 2010 00:02

PLOVDIV PEE 1912 написа:Стига глупости!Рейса е страхотен.

Чак пък страхотен ( и аз очаквах да видя няква совалка но уви) по скоро бих казал приличен ! Обаче като го нашарът очаквам вече да стане култов ;)

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 28 ное 2010 08:52

Ако може bborisov да се самолинчува. Бахти провокатора с тази теа, заблуди толкова много хора.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 ное 2010 09:16

пич отгоре пише news4000 както си му е реда и не мъ ядосвай точно преди тръгване. и по този случей да кажа че в този форум някои хора знаеха точно какъв е автобуса но се правиха на интересни до края и ни гледаха сеира. пък и кво да кажа за официалния сайт който написа че автобуса е "Сетра".

Върни се в “Ботев”