Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Мнениеот megan fox » 26 ное 2010 13:37

Madridist написа: :shock: :shock: :shock: Това,ако го направят от УЕФА просто нямам думи Изображение И за какво да наказват Касийяс или Дудек. Доколкото знам, не е забранено на футболистите да си говорят по време на двубой. И никой, не може, да докаже какво точно са си казали тогава. А доколкото знам, всеки е НЕВИНЕН до доказване на противното. 8-)

Ми видя каква е моята позиция по въпроса, но тези неща не ги решаваме аз и ти... Не се знае какво ще решат УЕФА, но предвид, че те правят каквото си поискат всичко може да се очаква от тях. По принцип Платини много държи на феърплея и ако реши, че това, което се случи повреме на мача нарушава честната игра... то като нищо дисциплинарната комисия на УЕФА ще ви накаже...

Явно ще трябва да чакаме до вторник да видим какво ще реши УЕФА, дотогава само си чешем езиците без да можем нищо да направим :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 ное 2010 14:02

Съгласен съм за чешенето на езиците . Дори ако трябва да съм честен, точно заради въпросното заседание, вторник го чакам с не по-малък интерес от понеделник :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 ное 2010 16:36

Момчета, вижте сега. Знам, че съм втръснал на всички с мнението си за Моуриньо, но човек като него заслужава точно това. Наскоро написах един коментар и сега ще се повторя - всички познават португалеца като изключителен в работата си да кара футболистите да симулират, провокират, бавят играта, да заплашват съдии. Това е истината. И затова не са виновни играчите, а техният треньор. Защо трябва да го отнасят Касийяс, Рамос, Алонсо или Дудек? Те ли са виновни за действията си. Но на Моуриньо трябва да му се забрани да упражнява треньорска професия, мениджърска или каквато и да е. Трябва да бъде изваден завинаги от футбола, защото той вместо да остави отборите да играят футбол, се прави на най - важния в цялата работа. Така не може, Жозе. Ти не си недосегаем.
Реал си навлече голяма беля с португалеца, което е много лошо за този толкова успешен клуб.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 ное 2010 17:32

daniel875 написа:Момчета, вижте сега. Знам, че съм втръснал на всички с мнението си за Моуриньо, но човек като него заслужава точно това. Наскоро написах един коментар и сега ще се повторя - всички познават португалеца като изключителен в работата си да кара футболистите да симулират, провокират, бавят играта, да заплашват съдии. Това е истината. И затова не са виновни играчите, а техният треньор. Защо трябва да го отнасят Касийяс, Рамос, Алонсо или Дудек? Те ли са виновни за действията си. Но на Моуриньо трябва да му се забрани да упражнява треньорска професия, мениджърска или каквато и да е. Трябва да бъде изваден завинаги от футбола, защото той вместо да остави отборите да играят футбол, се прави на най - важния в цялата работа. Така не може, Жозе. Ти не си недосегаем.
Реал си навлече голяма беля с португалеца, което е много лошо за този толкова успешен клуб.

Ставаш доста смешен. Не трябва да упражнява треньорска професия? Ти кой си, че да казваш бе? Всеки си има различен стил и този на Моу е много успешен затова нека продължава да го налага.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 ное 2010 17:40

Дам, той Моуриньо има специални тренировки относно това как да научи играчите си да спорят със съдиите :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 ное 2010 23:17

UNBEATABLE написа:Ставаш доста смешен. Не трябва да упражнява треньорска професия? Ти кой си, че да казваш бе? Всеки си има различен стил и този на Моу е много успешен затова нека продължава да го налага.

Чакай сега... м/у стил на работа - т.е. тактики, тренировки и указания към играчите и провокации и мръсни номерца към противниковите отбори и реферите има ОГРОМНА разлика! Да, Жозе е много голям треньор, един от най-големите, но като човек... лично според мен той е пълен боклук! И настина това, че се мисли за богопомазан все някога ще му изиграе много лоша шега! И без това от УЕФА никак не го обичат и са му вдигнали мерника... (спомнете си изцепката с рефера Фриск, който се отказа от съдийстването заради Моу, а към онзи момент Фриск беше най-добрият рефер в света!), та ако португалеца продължава да трупа такива изцепки..., то УЕФА като нищо ще го изкара извън ЕКТ за примерно 1 година!

JackPackage написа:Дам, той Моуриньо има специални тренировки относно това как да научи играчите си да спорят със съдиите :mrgreen:

И как да симулират :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Хеле Дрогба... просто нямам думи за него и въпреки всичко афроамериканецът изостава стабилно от супер Пипо по този показател (а и не само по този)! ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 ное 2010 00:32

Не виждам какво е виновен Моуриньо в случая с отказването на Фриск. Ако си спомняш,въпросния рефер беше уцелен с монета на "Олимпико" от фенове на Рома,прекрати мача, отсъждайки служебна загуба за римляните и тогава още заяви,че скоро ще слага край на кариерата си. И тогава дойде мача Челси-Барселона, който преля чашата. Фенове на англичаните се обаждали на Фриск със смъртни заплахи и тогава той публично заяви,че никога повече няма да ръководи футболен двубой. Не отричам,че Моуриньо нападна рефера за изгонването на Дрогба, но главният виновник тогава бяха феновете на Челси. Като добавим и инцидента на "Олимпико" и явно самия Фриск е преценил,че му е дошло в повече и предпочита да се занимава с други неща 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 ное 2010 01:17

Madridist написа:Не виждам какво е виновен Моуриньо в случая с отказването на Фриск.

Сега ще ти покажа:

Шведският футболен рефер Андерс Фриск, който се отказа от съдийството през миналата седмица заради заплахи към семейството му, заяви, че взетото от него решение е окончателно, съобщава Ройтерс. "Мислих много по този въпрос и реших, че решението ми е окончателно", заяви Фриск.
Една от основните причини за решението на шведа е отношението на португалския наставник Жозе Моуриньо, който го обвини, че е повлиял на крайния резултат в срещата от Шампионската лига между "Барселона" и "Челси" на "Ноу Камп" през миналия месец, след като е разговарял с наставника на домакините Франк Рийкард по време на почивката.

"Преминал съм през много тежки моменти в кариерата ми и съм успявал да се справя, но този мач искам да забравя", заяви шведът. Фриск със сигурност иска да забрави и срещата от групите на Шампионската лига между отборите на "Рома" и "Динамо" (Киев) през септември миналата година, когато беше ударен със запалка, при прибирането си в съблекалните на полувремето на мача.

http://www.dnevnik.bg/sport/2005/03/18/ ... sudiistvo/

Тогава Моу призова Фриск да се пенсионира! В същото време след мача към рефера и неговото семейство последваха куп заплахи, включително смъртни (ясно е, че Моу няма нищо общо с тях) и Фриск просто се отказа от съдийстването. Не знам дали помниш, но УЕФА после глоби доста солено Моуриньо за думите по адрес на Андерс Фриск!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 ное 2010 13:49

Нещата почват да стават все по-сериозни за Реал:

[center]"Виновните" от Реал могат да бъдат дисквалифицирани[/center]

Разследването на УЕФА относно умишленото изкарване на жълти и респективно червени картони от страна на играчи на Реал Мадрид, може да доведе до тежки наказания за провинилите се, в това число изваждане от игра за определен период от време.

След вчерашното заседание на членовете на Дисциплинарния комитет, стана ясно, че ще бъдат разследвани петима души от щаба на кралския клуб. За получените червени картони – Серхио Рамос и Шаби Алонсо, старши треньорът Жозе Моуриньо, за дадените от него нареждания, както и Икер Касияс и Йежи Дудек за препредаването на информацията от наставника към играчите на терена.

Според AS, наказанията могат да бъдат с различна тежест – от парични глоби до дисквалификация.

Дисциплинарният комитет ще обяви решението си във вторник, когато ще бъдат разгледани видеозаписите и доказателствата за „неспортсменското поведение” на играчите и треньора.

От страна на УЕФА са решили да проведат разследването по две причини. Първата – футболистите прекалено открито провокирали съдията, за да получат картони, а втората – случилото се стана достояние на всички, благодарение на телевизионното излъчване на мача.

От страна на Реал Мадрид вече изразиха недоумението си от факта, че европейската централа се занимава с подобна дейност.

От УЕФА подозират, че Серхио Рамос и Шаби Алонсо са си изкарали нарочно червени картони в мача от Шампионската лига с Аякс, но след дадено нареждане от страна на Моуриньо. Целта е била да изчистят наказанията си преди следващата фаза на турнира.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=171405

Ако дисквалифицират Касияс, Дудек, Рамос и Алонсо това ще означава, че те няма да могат да вземат участие в ШЛ за Реал поне до края на сезона. А Моу няма да може да води отбора през това време...

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 29 ное 2010 20:24

Наистина не виждам как ще докажат, че Касияс и Дудек са се наговаряли с Рамос и Алонсо да си изкарват картони. Това е просто смешно.

Върни се в “Реал Мадрид”