Зверски бой в юношески мач

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Зверски бой в юношески мач

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2010 20:43

Има ли някой, да потвърди, че точно така е станало? Че на мен много не ми се вярва, едни да хамалят мой съотборник, пък аз да си бъркам в носа.
Баба ми навремето( началото на 90-те) ми разправяше, че нашето поколение много ще я пати, ама като гледам сегашното, направо сме били китки за мирисане.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

shakazulu
Контакти:

Мнениеот shakazulu » 26 ное 2010 20:49

Не е точно така както е описал играча на Доростол.Бях на мача и видях всичко.Момчето от ромско потекло влезе остро в краката на защитника на Доростол,след което защитника се изправи и го напсува,а след това удари.И оттам започна цялото меле.Момчето от ромско потекло,както е наречен по-горе, се изправи върна му удара,а след това се втуранаха останлите играчи на Доростол,а след това и тези на Калиакра.И тогава почна въргала.Имаше доста изпълнения в стил Том срещу Минев,което е най-лошото.Това показва как влия българският "футбол" на футболистите от школи.С този коментар не искам да кажа,че играчите на Калиакра нямат вина.Напротив това,което стана е селска проява,която никога не трябва да се повтори.Към края влизанията на играчите на Калиакра станаха по-остри,явно изнервини от резултата и след едно от тях ви обясних какво стана.Не е точно така,че защитникът на Доростол е напълно невинен ;).Той първи удари футболист на Калиакра...

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 26 ное 2010 20:49

fcb_bg написа:Има ли някой, да потвърди, че точно така е станало? Че на мен много не ми се вярва, едни да хамалят мой съотборник, пък аз да си бъркам в носа.
Баба ми навремето( началото на 90-те) ми разправяше, че нашето поколение много ще я пати, ама като гледам сегашното, направо сме били китки за мирисане.

Колега с бутони може да се получат сериозни наранявания!В 1 меле боят не се разпределя между всички поравно!Все има някой ,който го отнася!Пък е публична тайна,че в тези юношески формации вземат участие и играчи с по 1-3 години по-големи от съответният набор,за да се печелят точки!Може да е и такъв случаят!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2010 20:56

sir George написа:
fcb_bg написа: Има ли някой, да потвърди, че точно така е станало? Че на мен много не ми се вярва, едни да хамалят мой съотборник, пък аз да си бъркам в носа.

Колега с бутони може да се получат сериозни наранявания!В 1 меле боят не се разпределя между всички поравно!Все има някой ,който го отнася!Пък е публична тайна,че в тези юношески формации вземат участие и играчи с по 1-3 години по-големи от съответният набор,за да се печелят точки!Може да е и такъв случаят!

Колега, и без бутони могат да се получат по-сериозни такива! Саморазправата е най-глупавото нещо, но понякога е единственият изход при дадени обстоятелства. Затова питам за потвърждение, как е било, пък ако някой има и видео да качи ще е най-добре!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

shakazulu
Контакти:

Мнениеот shakazulu » 26 ное 2010 20:57

fcb_bg написа:Има ли някой, да потвърди, че точно така е станало? Че на мен много не ми се вярва, едни да хамалят мой съотборник, пък аз да си бъркам в носа.

Бях на мача и съм обяснил какво стана...Просто както го е казал играча на Доростол излиза,че Калиакра са ги млатели, те са гледали ...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2010 21:06

Това, което се е случило в Каварна е отвратително. Общо взето е все тая от кой е започнал боя, все тая е че едното момче е било ромче, все тая е че се е случило в Каварна... Лошото е, че се е случило. Лошото е, че никъде не се споменава за реакцията на треньорите, чието задължение е и да възпитават, в случая и да усмиряват. Лошото е че за някакви мижави пари този случай можеше да остане потулен
НО НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЕДНО ДЕТЕ Е СТАНАЛО ЖЕРТВА НА АГРЕСИЯТА НА ДРУГИ ДЕЦА. Не че е за първи път, но липсата на адекватна реакция след всеки такъв случай ме кара да мисля, че няма да е късно времето, когато ще съжаляваме за собствената си апатия към ситуацията около нас.
Поставям се на мястото на родителите на момчето. Изпращат си детето да спортува, а са на път да го приберат в инвалидна количка...КОШМАР :evil:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 26 ное 2010 21:33

отвратителна случка,
Рос го е анализирал толкова добре, че няма какво друго да добавя след него!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 ное 2010 21:40

И в дъното на всичко излиза че скандала е започнал пак заради обиди на етническа основа. То бива нетърпимост бива, ама чак пък толкова. По ТВ по нета по вестници само за едни цигани и едни саморазправи с тях чета. Личи че сме на Балканите. Как па веднага му е дошло да каже Да ти е.ба майката циганска, мангал. Или нещо от сорта. Де...ба и простотията в тая държава "африканска".

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 26 ное 2010 22:08

Не ве, в България няма хулиганство. За тва футболистите решиха да ги замястят. Прост народ, тъп...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 26 ное 2010 22:10

Дано да ги накажат доживот да не играят

Върни се в “Футбол - България”