cska_90 написа:Тука иамше сумати обещания как на мача с Рапид ще дойдете и ще ни пръснете протеста-е май никой не посмя!!!Вироглаве-май ти беше най-дейния!!

Никога не съм ти говорил за "пръсване на протест" , няма и да ти говоря ... На мача с Рапид нямаше смисъл от каквито и да е било такива действия. Това щеше да донесе само негативи в сегашно и дори бъдещо време , като парични наказания от УЕФА и лишавания от домакинства , за пример ти давам онзиденшния волейболен мач , където заради лумпенизираните действия от миналата година играхме пред празни трибуни. Това , за което ти говорех се случи на мача ни от първенството , последващ този с Рапид. Титан нямали пари ... Не приятелю млади , ЦСКА няма пари ! А за да има трябва да пълним стадиона и да си купуваме билети ... По въпроса за това , че юношите ни били на последните места в класиранията. Напълно нормален процес , от тези гарнитури се очаква за първия отбор на ЦСКА да "стават" по двама , трима души от набор , а и треньорите ни в ДЮШ са едни такива бивши футболисти с някакъв криворазбран капацитет , чееее не ми се мисли. Затова Титан доведоха и сложиха за шеф Георги Георгиев , който се е занимавал с подобна дейност във Франция , и то с успех. Започнаха да махат некадърните треньори , но пак вие "протестиращите" решихте , че това е глупаво. А я ти ми кажи , като техен представител колко от досегашните формации на ДЮШ са дали футболисти за първия отбор ? Николко ... Момчета , като Сашо Тонев и Томи Костадинов са си самородни таланти и никой от пропилите се бивши звезди нямат заслугата за откриването и налагането им. Затова взехме и сърбите ... Да внесат малко от начина на работа в техните школи , щото то се вижда и с просто око , че във всички първенства в Европа играят сърби. Дори ще отида и по надалеч ... В европейските отбори играят повече сърби , отколкото бразилци. За това , че не ни била силна селекцията ... Убеден съм , че ти си просто един лаик на тема футбол и не знаеш от къде се рита топката , ма си мнооого компетентен по въпроса с качествата на привлечените футболисти. Прочетеш една статия , без значение в кой сайт и ставаш най - компетентния на тема ЦСКА. Не се работело на Панчарево ... Друже , а ти ходил ли си да видиш със собствените си очи що пара се вложи там за последните няколко месеца и ще продължава да бъде влагана , щото аз ходих ? Не ти харесвало , че ЦСКА има загуби ... ЦСКА е футболен отбор и може във всеки един мач , както да победи , така и да загуби. Това си е в реда на нещата. А за дълговете ще ти кажа , че тази , последната титла на Лупи ще ни държи влага доста време. От там тръгна всичко или поне повечето ... Да , сега Титан отговарят на въпроси , че ЦСКА има дългове , но Лупи като грамофонна плоча все повтаряше , че всичко е изплатено и проблеми няма , а виждаш реалния резултат от неговите действия .., на четвърт обувка бяхме от фалита ... Аз съм фен на ЦСКА не по - малко от тебе и съм ЗА това Емо Костадинов да ни е спортен шеф. Просто няма друг такъв с неговия опит , както в българския футбол , така и на международно ниво , той е една жива легенда на ЦСКА и много подходящ за този пост. Нищо лично нямам против теб , но когато позволяваш други да мислят вместо теб , то това означава , че не си дорасъл да даваш акъл за неща , различни от твоето собствено житие и битие , там ти си определяш съдбата и на никой няма да му пука , освен на роднините ти , че ще се провалиш и ще останеш без обещаващо бъдеще. Ти учиш за зъболекар , а даваш наклон на мислите на хора вече милионери , успели и преуспели в живота ... Някак си не се връзва. Поживей още едно или две десетилетия и ще усетиш сам колко глупаво е било поведението ти в момента по темите за ЦСКА. Определяй собствения си живот накъде да върви и дали върви успешно , но нямаш никакво право да съдиш тези , дето дават на и за ЦСКА. Просто нивото не ти е такова. Можеш да коментираш и да си изказваш мнението , но нищо повече ... Пиша без грам лоши чувства към теб.