Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Абе не знам! Не го харесвам въобще! Пък за възрастовата граница е много нестабилна! историята познава случаи които вратарите "сдават багажа" доста по-рано! Но пък има и издънки като Дейвид Сийман който игра до над 40 години и накрая му вкарваха от къде ли не! Бих желал по-млад вратар с перспектива а не прокъден от който и да е отбор!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Re: ЦСКА шокира с оферта към Гошо Петков
Jorkorazporko написа:Гошо не става за ЦСКА! Преди 5 години беше добър вратар, но вече е свършил с футбола! Това е и основната причина да търка пейката в подуене, при положение, че имат вратарска криза! Няма да го приеме червената агитка, аз също! Милен Радуканов, Емо Кременлиев, Здравко Лазаров и другите футболисти преминали по оста ЦСКА - Левски са професионалисти и личности, а Гошо е г....о!
+1
Гошко е голям нещастник. Ако беше от нашите по-скоро бих се срамувал от него.
докато се научи да пази в ЦСКА бая голове ще му набутат.а и дучето може да му подготви някоя изненада.
- delqnski47
- Контакти:
Neron написа:Хахха Грата той струва колкото Нелсъни Делки Шмъркариданци накуп че и отгоре Гошето иначе едва ли толкова е закъсал с разума и акъла че да си помисли дори да ходи в Цска.
Кога,най сетне,ще си научите имената на футболистите бе?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
А журналята къв ПЕТков ги гони не разбрах?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Това са поредните журналистически тъпотии. Първенството свършва идва ред на трансферния прозорец и започват догатките. Лично аз предпочитам Раис да остане и през пролетта, но ще е много трудно. Иначе Титан трябва да намерят нов вратар от чужбина, поне наполовина толкова добър, колкото е алжиреца. С Караджов и Чавдаров сме заникъде, разберете. Колкото до Урсулата, това е последния човек, който искам да видя на Армията. Добър вратар, но говедо по характер в никакъв случай не ни трябва. Ако трябва да пази Стойчев, но не този индивид!
-
- Контакти:
На мен пък не ми звучи чак толкова лошо, Гошо вратарчето и Пената го е признал
Имаше един период и то доста дълъг (1-2 сезона) в който ги носеше на гръб и определно беше най-добрия вратар в България. В момента е в психологическа дупка и има нужда от промяна, кой знае при нас може пак да стане номер 1
А за головете от халите, всичките до един бяха неспасяеми просто медиите изкуствено създадоха напрежение и пак масите ги последваха, после що е в дупка момчето, а и тия гонзовци и такива разни не разбрахте ли че редят състава по симпатии 

Имаше един период и то доста дълъг (1-2 сезона) в който ги носеше на гръб и определно беше най-добрия вратар в България. В момента е в психологическа дупка и има нужда от промяна, кой знае при нас може пак да стане номер 1

- bekono
- Контакти:
Журналистите явно си нямат друга работа и се занимават с глупости.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- metodito
- Контакти:
stancho1234 написа: А за головете от халите, всичките до един бяха неспасяеми просто медиите изкуствено създадоха напрежение и пак масите ги последваха, после що е в дупка момчето, а и тия гонзовци и такива разни не разбрахте ли че редят състава по симпатии
+1 За първото. Просто силен и добре насочен удар, особено когато има малка тълпа на 7 метра врата, няма спасяване. Късмет е да спасиш бомба от 40 метра в някой от горните ъгли на вратата. За второто, за съжаление...+2 и аз почвам да мисля така. Просто няма обяснение налагането на несигурен вратар без опит, на защитник, който не е доказал с нищо, че може да замени чужд национал (Иво Иванов на мястото на Бензукан), настойчивото вкарване на нападател, който не го бива за първият отбор Киров и безцеремонното изваждане на Станчев от първият състав без да му се даде какъвто и да е шанс!

-
- Контакти:
metodito написа:stancho1234 написа: А за головете от халите, всичките до един бяха неспасяеми просто медиите изкуствено създадоха напрежение и пак масите ги последваха, после що е в дупка момчето, а и тия гонзовци и такива разни не разбрахте ли че редят състава по симпатии
+1 За първото. Просто силен и добре насочен удар, особено когато има малка тълпа на 7 метра врата, няма спасяване. Късмет е да спасиш бомба от 40 метра в някой от горните ъгли на вратата. За второто, за съжаление...+2 и аз почвам да мисля така. Просто няма обяснение налагането на несигурен вратар без опит, на защитник, който не е доказал с нищо, че може да замени чужд национал (Иво Иванов на мястото на Бензукан), настойчивото вкарване на нападател, който не го бива за първият отбор Киров и безцеремонното изваждане на Станчев от първият състав без да му се даде какъвто и да е шанс!
Не вярвам, че оня гибон Акалски дето електричката се подиграваше с него и се опитваше да му я вкара от ъглов е по- добър от Петков и в най-слабата му форма