Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: ЦСКА шокира с оферта към Гошо Петков

Мнениеот plamen_ol » 26 ное 2010 12:07

То е ясно, че журналята трябва да припечелва от евтини сензации, ама тая направо убива :lol: :lol: :lol: А не е ли всъщност бартер за янчев? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 ное 2010 12:11

Каквото е дал на Левски е взел 2 пъти повече в сууупер важни мачове със сума ти неадекватни намесвания и голове тип "от Халите"...ако поне капка се е докоснал до чистия Левскарски дух който стои над разни комсолци въобще не трябва да се съгласява на тая оферта...За мен лично да си търси късмета в чужбина :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 ное 2010 12:13

Хахха Грата той струва колкото Нелсъни Делки Шмъркариданци накуп че и отгоре Гошето иначе едва ли толкова е закъсал с разума и акъла че да си помисли дори да ходи в Цска.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2010 12:29

eelche написа:Каквото е дал на Левски е взел 2 пъти повече в сууупер важни мачове със сума ти неадекватни намесвания и голове тип...

Бе, недей така, че в мача от Казанската афера, която стъкми "Артур" Батков с ЦСКА, червените можеха да ни отговарят подобаващо на нашето 7-2, ако не бе Гошо. Сещай се сам за какъв резил говоря.
Иначе по темата: няма нищо по-нормално от подобен трансфер. Само, че мисленето ни (и на Гошо) не е нормално. ...и все пак не сме ненормалници като сръбските галоши.
Сравнени със западняците сме недорасляци в това отношение.
П.С. Ударът с глава на Платини, който спаси в онзи злополучен мач бе невъзможен за спасяване. Повярвай! Контузи се и си мисля, че има още тази контузия.
Последна промяна от metodito на 26 ное 2010 12:36, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 26 ное 2010 12:38

Синя Гордост написа:Сетете се за Владимир Стойкович.........макар да не е директно от Звезда в Партизан

Е те тогава ще покажем на Сърбите,че и ние можем като тях :lol:
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 ное 2010 12:40

Господи...това като го прочетох в интернет си викам,явно има хора които да вярват на такива слухове,това никога няма да се случи петков да дойде в ЦСКА,никога няма да се случи,първо защото той не ни трябва и защото той не е с всичкия си

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2010 12:41

alexxx написа:
Синя Гордост написа:Сетете се за Владимир Стойкович.........макар да не е директно от Звезда в Партизан

Е те тогава ще покажем на Сърбите,че и ние можем като тях :lol:

Понеже е голямата работа, нали?! Сърбите имаха всички шансове да вземат нещо в Италия. [offtopic]Имат страхотен отбор. Питай Германия. :mrgreen:[/offtopic] Постъпката на феновете им бе просташка и анти-сръбска!
Като казах "сръбските галоши" визирах само онези, които спряха мача.
Последна промяна от metodito на 26 ное 2010 12:50, променено общо 1 път.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 26 ное 2010 12:46

Абе и аз мисля, че няма как да стане тази работа. Малко все едно Тошко Янчев пред трансфер в Левски. Ще е доста страно. Но определно аз Петков съм го признал и като вратар и като характер и неслучайно асоциацията ми последните години за Левски е с него и Гонзо, а не с някой друг, просто това са имената които веднага ги свързвам с отбора.Не че са ми някакви идоли :) , напротив и двамата доста са ме дразнили :) , но няма как да не признаеш когато нещо е добро или хубаво, поне така си мисля. Е признавам си, че не следя детайлно Левски, но това което съм видял и чул, ме навежда на мисълта, че доста дълго време си беше основен играч на отбора. Като вратар е добър, но тук въпроса не се свежда само до пари и къде ще играеш, а и до нещо друго,въпреки че историята между двата клуба познава такива моменти,но според мен е твърде невероятно да се случи.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 26 ное 2010 13:06

Да беше се случило преди 10-ина години,да,защо не,но сега няма как да стане! ;) Пък и мисля,че новината е кьорфишек!"Меридиан Мач" за мен отдавна не е достоверен източник! :roll:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 ное 2010 13:07

Гошо не става за ЦСКА! Преди 5 години беше добър вратар, но вече е свършил с футбола! Това е и основната причина да търка пейката в подуене, при положение, че имат вратарска криза! Няма да го приеме червената агитка, аз също! Милен Радуканов, Емо Кременлиев, Здравко Лазаров и другите футболисти преминали по оста ЦСКА - Левски са професионалисти и личности, а Гошо е г....о!

Върни се в “Архив”