Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Мнениеот slash1912 » 25 ное 2010 22:06

pas написа:
nik_bg1 написа:Много ме се иска, да си спомним как ни подкрепиха Миньор Пк., в борбата ни със селския урод...
Много се надявам да видя плакат, на ст."Лазур" изписан с думите:
"ВЪРНЕТЕ ИМ СТАДИОНА - ТОЙ НЕ Е ВАШ",
да не падаме на тяхното ниво с разни декларации, да не забравяме, че и те са неизвергнати... както бяхме и ния до скоро...

Стига бе, приятелю, с тези декларации. Там нещата бяха малко самоинициатива и въпреки, че споделях част от нещата, съм категорично против тези похвати, най-малкото защото няма никакъв смисъл и става само като хленчене.

Аз си мечтая за 2 плаката - единия "Нефтохимик приветства свободен Ботев", а другия "Ботев приветства свободен Нефтохимик".

+1
Надявам се стадиона да се напълни и бургазлии да си спомнят славните времена,когато Нафтата мачкаше наред!Оттогава сте ми симпатични и макар да съм спорил много с теб и Maldini нямам лоши чувства към никой!Аз съм сигурен,че в неделя шоуто по трибуните ще е пълно и ще покажем на всички,че мястото на двата отбора не е във "В" група!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 ное 2010 22:22

pas написа:Аз си мечтая за 2 плаката - единия "Нефтохимик приветства свободен Ботев", а другия "Ботев приветства свободен Нефтохимик".

Aко решат тарторите, на фен групировките, може и да напишат "ВЪРНЕТЕ ИМ СТАДИОНА - ТОЙ НЕ Е ВАШ",даже в независимият има предложение и как да се напише:
"ВЪРНЕТЕ ИМ СТАДИОНА - ТОЙ НЕ Е ВАШ",
но първо трябва да се реши, че ще има такова нещо.
А Вие може и да ни изненадате с "Нефтохимик приветства - СВОБОДЕН БОТЕВ", няма лошо...

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 ное 2010 09:10

Жив е той, жив е!

Докато се влачат на мачове по поляните в трета дивизия, феновете на Ботев винаги си носят плаката "Той не умира". И са прави. Жив е футболът, мамка му, жив е напук на всичко. А най-жив е Ботев (Пд).
Ето, сега има два мача между Пловдив и Бургас. Единият е Локо (Пд) - Черноморец. Уж от "А" група, уж между водещи отбори, ама на кой му пука? Виж, за другия ще се изтрепят за билети. Той е от трета дивизия: Нефтохимик - Ботев. 1500 тръгват от Пловдив, най-малко 5000 ги причакват в Бургас. Дерби, та дрънка.
Така че в ЦСКА да не се притесняват. И да фалират, няма страшно. Я какви мачове стават във "В" група!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 26 ное 2010 13:04

terro написа:
Жив е той, жив е!

Докато се влачат на мачове по поляните в трета дивизия, феновете на Ботев винаги си носят плаката "Той не умира". И са прави. Жив е футболът, мамка му, жив е напук на всичко. А най-жив е Ботев (Пд).
Ето, сега има два мача между Пловдив и Бургас. Единият е Локо (Пд) - Черноморец. Уж от "А" група, уж между водещи отбори, ама на кой му пука? Виж, за другия ще се изтрепят за билети. Той е от трета дивизия: Нефтохимик - Ботев. 1500 тръгват от Пловдив, най-малко 5000 ги причакват в Бургас. Дерби, та дрънка.
Така че в ЦСКА да не се притесняват. И да фалират, няма страшно. Я какви мачове стават във "В" група!
За това могат да съжаляват хората опитали се да затрият тези 2 клуба.......Мисля,че в неделя ще съжаляват много,че са избрали грешните решения.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 ное 2010 18:31

Ехееее, нали анкетата е в подфорум на Ботев, нещо много надуто съотношението 107 към 19 в полза на Ботев :)
Не е много реално, ама Нафтата нали си нямат форум тук......... :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nabokos
Контакти:

Мнениеот nabokos » 26 ное 2010 18:51

petkan написа:Ехееее, нали анкетата е в подфорум на Ботев, нещо много надуто съотношението 107 към 19 в полза на Ботев :)
Не е много реално, ама Нафтата нали си нямат форум тук......... :(

:shock:
Ко речи?

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 26 ное 2010 19:00

Красооотааа,вяраааа ииии боорбаааа ние БОООТЕЕВ сме и на ПЛОВДИВ сме госпооодааариитеее!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 26 ное 2010 20:16

Рекорд по посещаемост беше отчетен на мача „Черноморец - Бургас” – „Левски” /2:1/ на 15 август. След обработката на данните от електронните пропускателни устройства стана ясно, че на стадион „Лазур” са присъствали общо 15 483 - ма зрители.
90 % съм сигурен,че мачът в неделя ще събере повече хора. :lol: :lol:
П.с. Някой с официални данни за рекорда за посещаемост досега във "В" група ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 26 ное 2010 21:12

Yellow major написа:И не забравяйте ,че около 500 канари по света сме на стадиона също, благодарение на Botev TV. Хиляди благодарности на момчетата от екипа ,които ни правят щастливи от няколко седмици, без значение дали мача е в Пловдив или Царево.
Само БОТЕВ!

Ще викаме и заради теб, майоре !

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 26 ное 2010 23:30

maldin1 написа:
terro написа:
Жив е той, жив е!

За това могат да съжаляват хората опитали се да затрият тези 2 клуба.......Мисля,че в неделя ще съжаляват много,че са избрали грешните решения.

Ето това искам да видя физиономите на хората които затриха с лека ръка такива отбори които оставиха дълбока следа в "А" група. Искам да видя тези хора да умират от яд като в неделя на стадиона се исипят 15 хиляди зрители.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Върни се в “Ботев”