petrof написа:Boksiorcheto написа:petrof написа:България наистина не е футболна страна. Посещаемостта на мачовете е трагична. И това в никакъв случай не се дължи на слаб футбол или уредени мачове. Просто българина го мързи да отиде до стадиона и само си търси причини да не ходи на мач. Що се отнася до отделните градове, определено най-антифутболния град в България е София. Това софиянци да отидат на мач си е живо постижение. Столичани въобще не се интересуват от футбол. Добре че идват провинциалните фенове на ЦСКА и Левски, та да отсрамят малко положението.
Баси човек,може ли да си толкова прав и да съм толкова съгласен със теб? Все едно слушам моя вътрешен глас.
+1000
Ами много се ядосвам на хората, които само си търсят причина за да не отидат на мач. Или времето било много студено, или пък било много топло, или вали дъжд, или не вали дъжд.... Или път отбора е слаб, или тоя играч ме дразни, или билета ми е скъп, или е много шумно, или много псуват.... Хиляди, хиляди безумни причини за да не ходят някои на мач. Пичове наистина ходете на стадионите и си подкрепяйте отборите. Иначе не сте никакви фенове...
А така! Ето това си е приказка! За мен тези,които не ходят на мачове,не са фенове,а просто хора,които се пишат от някои отбор