България не е футболна нация!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НЕ Е ФУТБОЛНА НАЦИЯ!

Мнениеот fabregas_949 » 25 ное 2010 20:50

Ако говорим за посещенията на мачовете, то правете си сметка колко хора не ходят заради хулиганите и ексцесиите по трибуните. Познавам много хора, които не ходят от страх, не от друго. Част от обкръжението ми дори не ги пускат родителите им, защото ги е страх. В Европа хубаво има по 30-40 хиляди на стадион, но голяма част са и малки (от 5-6 годишни ги водят някои родители). По телевизията показват понякога майки с бебетата им, тук как ще стане това? Хората искат да ходят и да гледат мачове, едно от последните неща за което им пука е дали са уредени, дали има ракия в къщи и мезе за да си седнат, да гледат двубоя по телевизията и да ядат... Ще се ходи на мачове, ако обстановката е спокойна и приятна за всички по стадионите!
Последна промяна от fabregas_949 на 25 ное 2010 20:51, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 20:51

Boksiorcheto написа:
MORSKI написа:Попринцип си прав ;) Варна първо не е 900 к ;) Лятото е, но през останалото време сме 500 к ;)
Няма как да сравняваш тези страни които изброи с нас... Ако те бяха на нашето дередже 10000% щяха да имат колкото нас на стадионите.... Ти си още по0-малък от мен, но питай по-възрастните в този форум какво е било преди 20- 30 годни по стадионите когато се е играел футбол, а не ръгби! Така, че родния запалянко му писна от уговорени мачове, циркове, кофти стадиони, резили в Европа и т.н, а и каот добавим националния отбор нещата стават още по-ясни....

Пич,това за мен са оправдания :). Мисля,че и двамата сме истински фенове. Ние играем във понеделник със "Акулите",а аз съм на даскало,защото съм втора смяна,но ще си взема бележка и ще отида на мача,защото не мога да преживея ако моят отбор играе във Пловдив,а аз съм във града и не съм на мача!

И аз съм така! Ще гостуваме на Берое и даже обясних, но как да ида при все, че ртазбрах, че билетите им са по 10 лева? Те за ЛЕ нашите билети струваха толкова?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 25 ное 2010 20:53

fabregas_949 написа:Ако говорим за посещенията на мачовете, то правете си сметка колко хора не ходят заради хулиганите и ексцесиите по трибуните. Познавам много хора, които не ходят от страх, не от друго. Част от обкръжението ми дори не ги пускат родителите им, защото ги е страх. В Европа хубаво има по 30-40 хиляди на стадион, но голяма част са и малки (от 5-6 годишни ги водят някои родители). По телевизията показват понякога майки с бебетата им, тук как ще стане това? Хората искат да ходят и да гледат мачове, едно от последните неща за което им пука е дали са уредени, дали има ракия в къщи и мезе за да си седнат, да гледат двубоя по телевизията и да ядат... Ще се ходи на мачове, ако обстановката е спокойна и приятна за всички по стадионите!

Да ги е страх от хулиганите :shock: :lol: :lol: . Че те хулиганите какво ще им направят? Все пак са от един отбор,какво ще ги набият ли или ще ги изгонят?! Това са пълни простотии. На тези,които родителите им не ги пускат,можеш да им кажеш от мен,че са много прости парчета!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 25 ное 2010 20:55

MORSKI написа:
Boksiorcheto написа:
MORSKI написа:Попринцип си прав ;) Варна първо не е 900 к ;) Лятото е, но през останалото време сме 500 к ;)
Няма как да сравняваш тези страни които изброи с нас... Ако те бяха на нашето дередже 10000% щяха да имат колкото нас на стадионите.... Ти си още по0-малък от мен, но питай по-възрастните в този форум какво е било преди 20- 30 годни по стадионите когато се е играел футбол, а не ръгби! Така, че родния запалянко му писна от уговорени мачове, циркове, кофти стадиони, резили в Европа и т.н, а и каот добавим националния отбор нещата стават още по-ясни....

Пич,това за мен са оправдания :). Мисля,че и двамата сме истински фенове. Ние играем във понеделник със "Акулите",а аз съм на даскало,защото съм втора смяна,но ще си взема бележка и ще отида на мача,защото не мога да преживея ако моят отбор играе във Пловдив,а аз съм във града и не съм на мача!

И аз съм така! Ще гостуваме на Берое и даже обясних, но как да ида при все, че ртазбрах, че билетите им са по 10 лева? Те за ЛЕ нашите билети струваха толкова?

На мен едно гостуване не ми мърдат 30 лева ;). Като си платиш екскурзията,билета и трябва да имаш пари да хапнеш ;). Аз специално не пия,така че пари за алкохол не ми трябват,но гостуването си иска да имаш пари във джоба ;). Говорим за чисто домакински мачове,където финансовото усилие е почти нищожно. Стига бе хора! Та то една кутия цигари е 5 лева!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 20:55

Boksiorcheto написа:
fabregas_949 написа:Ако говорим за посещенията на мачовете, то правете си сметка колко хора не ходят заради хулиганите и ексцесиите по трибуните. Познавам много хора, които не ходят от страх, не от друго. Част от обкръжението ми дори не ги пускат родителите им, защото ги е страх. В Европа хубаво има по 30-40 хиляди на стадион, но голяма част са и малки (от 5-6 годишни ги водят някои родители). По телевизията показват понякога майки с бебетата им, тук как ще стане това? Хората искат да ходят и да гледат мачове, едно от последните неща за което им пука е дали са уредени, дали има ракия в къщи и мезе за да си седнат, да гледат двубоя по телевизията и да ядат... Ще се ходи на мачове, ако обстановката е спокойна и приятна за всички по стадионите!

Да ги е страх от хулиганите :shock: :lol: :lol: . Че те хулиганите какво ще им направят? Все пак са от един отбор,какво ще ги набият ли или ще ги изгонят?! Това са пълни простотии. На тези,които родителите им не ги пускат,можеш да им кажеш от мен,че са много прости парчета!

Не е прецедент фенове на отбори от един и същи отбор да се бият! Кой защото не пеел, кой защото пеел друго, кой защото не му е приятен на друг! Наистина ги има тези неща! И при Левски и при ЦСКА и при нас.... И при вас 100% ги има ;) И това кара доста хора да се отдръпнат! В нашата агитка сега имаме подобен проблем или по-скоро имахме...

Боксоьр , на мен лично гостуванията са ми по-голяма тръпка ;)
Последна промяна от MORSKI на 25 ное 2010 20:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 25 ное 2010 20:56

petrof написа:България наистина не е футболна страна. Посещаемостта на мачовете е трагична. И това в никакъв случай не се дължи на слаб футбол или уредени мачове. Просто българина го мързи да отиде до стадиона и само си търси причини да не ходи на мач. Що се отнася до отделните градове, определено най-антифутболния град в България е София. Това софиянци да отидат на мач си е живо постижение. Столичани въобще не се интересуват от футбол. Добре че идват провинциалните фенове на ЦСКА и Левски, та да отсрамят малко положението.

Баси човек,може ли да си толкова прав и да съм толкова съгласен със теб? Все едно слушам моя вътрешен глас ;).
+1000

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 ное 2010 20:58

Boksiorcheto написа:

Тука не си съвесем прав. Боклуците от София Запад правят точно това, и то почти на всеки мач. Левскари бият Левскари, защото на едните им се сторило, че някакъв сам човек ги гледал "лошо"...тея са тотална измет...бият и момичета дори, виждал съм го пред мен... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 ное 2010 20:59

Boksiorcheto написа:

Отидох си с дружинката на Левски - Академик и понеже второто полувреме доста хора от сектор Б чоплеха семки (бях там, но пях) и една не малка групичка се отваряше на тези, също и на едни момчета на по 13-14 години. Нямаш си и представа как ги сдухаха, а те си бяха доста активни. ;) Как да отидат следващия път на мач без да се сетят за това?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 25 ное 2010 21:00

Cesc Fabregas написа:
Boksiorcheto написа:

Тука не си съвесем прав. Боклуците от София Запад правят точно това, и то почти на всеки мач. Левскари бият Левскари, защото на едните им се сторило, че някакъв сам човек ги гледал "лошо"...тея са тотална измет...бият и момичета дори, виждал съм го пред мен... :roll:

Еми,като видиш един такъв да удря някакво момче отиваш и му лепиш токатите и това е ;). Око за око,въпреки,че за мен не е правилен този подход! Ние тази година бихме мангалите на нашия стадион,защото бяха във агитката,а и скочиха на Тишо,но мисля,че тях не ги броим за фенове. Това беше на мача с Литекс.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 25 ное 2010 21:01

Boksiorcheto написа:
petrof написа:България наистина не е футболна страна. Посещаемостта на мачовете е трагична. И това в никакъв случай не се дължи на слаб футбол или уредени мачове. Просто българина го мързи да отиде до стадиона и само си търси причини да не ходи на мач. Що се отнася до отделните градове, определено най-антифутболния град в България е София. Това софиянци да отидат на мач си е живо постижение. Столичани въобще не се интересуват от футбол. Добре че идват провинциалните фенове на ЦСКА и Левски, та да отсрамят малко положението.

Баси човек,може ли да си толкова прав и да съм толкова съгласен със теб? Все едно слушам моя вътрешен глас ;).
+1000

Ами много се ядосвам на хората, които само си търсят причина за да не отидат на мач. Или времето било много студено, или пък било много топло, или вали дъжд, или не вали дъжд.... Или път отбора е слаб, или тоя играч ме дразни, или билета ми е скъп, или е много шумно, или много псуват.... Хиляди, хиляди безумни причини за да не ходят някои на мач. Пичове наистина ходете на стадионите и си подкрепяйте отборите. Иначе не сте никакви фенове...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - България”