ПАОК Солун идва за Александров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: ПАОК Солун идва за Александров

Мнениеот vivedan » 25 ное 2010 18:38

Ако този трансфер стане факт,по-щастлив от мен ще е може би само наш Сашко!!!Пожелавам му го от сърце!Той го заслужава най-много!А затова кои са ПАОК от колегите разбрах,че са по-добри от нас...дано е така! :geek:

И между другото,това е един от постовете на които ПАОК ще търси човек,защото Цирило е на 36 и вече малко издиша,така,че може да има нещо вярно....ако науча нещо от кухнята ще ви споделя... :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 ное 2010 19:47

Супер за Сашо и ужасна трагедия за Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 20:23

vivedan написа:Ако този трансфер стане факт,по-щастлив от мен ще е може би само наш Сашко!!!Пожелавам му го от сърце!Той го заслужава най-много!А затова кои са ПАОК от колегите разбрах,че са по-добри от нас...дано е така! :geek:

И между другото,това е един от постовете на които ПАОК ще търси човек,защото Цирило е на 36 и вече малко издиша,така,че може да има нещо вярно....ако науча нещо от кухнята ще ви споделя... :mrgreen:

Пък и трябва наистина да си щастлив ще го гледаш често нашия човек ;)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 25 ное 2010 20:34

MORSKI написа:
vivedan написа:Ако този трансфер стане факт,по-щастлив от мен ще е може би само наш Сашко!!!Пожелавам му го от сърце!Той го заслужава най-много!А затова кои са ПАОК от колегите разбрах,че са по-добри от нас...дано е така! :geek:

Пък и трябва наистина да си щастлив ще го гледаш често нашия човек ;)

Аз обещавам ако се осъществи трансфера,да се държа прилично на идващото дерби [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cRAHgHxKIbk[/youtube] щото съм от другия лагер :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 20:45

[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 25 ное 2010 22:41

MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци :mrgreen:[/offtopic]

Ами той ходи на друго стадионче.......
Ако този трансфер стане факт,Сашко ще играе на това стадионче... :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXEWYzrdujM[/youtube]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 ное 2010 03:57

MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци :mrgreen:[/offtopic]

много съм зле в момента,на 33 станах преди 4 часа,и продължаваме,слушам си SKA-P и така братле,предупредил съм комшийтте -ама къде ще му излезе края не знам,едвам пиша,да сте живи и здрави всички,много поздрави от А---------------------,малко се изтървах -но ти знаеш за какво става на въпрос :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 ное 2010 04:01

vivedan написа:

Ами той ходи на друго стадионче.......
Ако този трансфер стане факт,Сашко ще играе на това стадионче... :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXEWYzrdujM[/youtube]

от Балчик ли си -знаеш за какво става на въпрос -или не си,пиши на лични
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 ное 2010 17:23

thebully написа:

много съм зле в момента,на 33 станах преди 4 часа,и продължаваме,слушам си SKA-P и така братле,предупредил съм комшийтте -ама къде ще му излезе края не знам,едвам пиша,да сте живи и здрави всички,много поздрави от А---------------------,малко се изтървах -но ти знаеш за какво става на въпрос :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха мерси, 100% ще се направите мат и маскара :mrgreen: Да си жив и здрав 8-)

Върни се в “Черно море”