И между другото,това е един от постовете на които ПАОК ще търси човек,защото Цирило е на 36 и вече малко издиша,така,че може да има нещо вярно....ако науча нещо от кухнята ще ви споделя...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
vivedan написа:Ако този трансфер стане факт,по-щастлив от мен ще е може би само наш Сашко!!!Пожелавам му го от сърце!Той го заслужава най-много!А затова кои са ПАОК от колегите разбрах,че са по-добри от нас...дано е така!![]()
И между другото,това е един от постовете на които ПАОК ще търси човек,защото Цирило е на 36 и вече малко издиша,така,че може да има нещо вярно....ако науча нещо от кухнята ще ви споделя...
MORSKI написа:vivedan написа:Ако този трансфер стане факт,по-щастлив от мен ще е може би само наш Сашко!!!Пожелавам му го от сърце!Той го заслужава най-много!А затова кои са ПАОК от колегите разбрах,че са по-добри от нас...дано е така!![]()
Пък и трябва наистина да си щастлив ще го гледаш често нашия човек
MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци[/offtopic]
MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци[/offtopic]
vivedan написа:MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци[/offtopic]
Ами той ходи на друго стадионче.......
Ако този трансфер стане факт,Сашко ще играе на това стадионче...![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXEWYzrdujM[/youtube]
thebully написа:MORSKI написа:[offtopic]хахахаа, аз се чудих защо не сте се засекли с Бат Венци[/offtopic]
много съм зле в момента,на 33 станах преди 4 часа,и продължаваме,слушам си SKA-P и така братле,предупредил съм комшийтте -ама къде ще му излезе края не знам,едвам пиша,да сте живи и здрави всички,много поздрави от А---------------------,малко се изтървах -но ти знаеш за какво става на въпрос![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта