Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevist1912
- Контакти:
Re: Кръстева си иска Ботев
И билетите за домакинствата са ни по 4 лв.Само за ТИ билета е 3 лв.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Замразиха акциите на Христолов в Ботев
емо73канар написа:Искам след като разорът СЕЛЮЮ и му вземът отбора накрая да го вкарат в затвора за документна измама ,присвояване в особенно големи размери и укриване и неплащане на данаци.
И мангалите да пукнат от ебане в панделата.
- PLOVDIV PEE 1912
Аз съм абсолютно сигурен ,че ако махнем селяка няма да паднем под 9-10000 на мач.Ако се направят няколко феншопа и музея ,наистина ще е печеливша фирма.
Влезнали са 2 500 000 в клуба ама много ме съмнява Ботев да е похарчил 1 5ОО ООО за издръжна,махимум 500 000.
Влезнали са 2 500 000 в клуба ама много ме съмнява Ботев да е похарчил 1 5ОО ООО за издръжна,махимум 500 000.
- PLOVDIV PEE 1912
football.total написа:ти знаеш ли как се издържа отбор? пишеш глупости осъзнай се...
я ми кажи колко от вас ходят сега на мачове? колко сте 7000 максикум... колко ще станете "ако се оправите"? 10.000 , 12.000 колко?
и колко ви е билетчето за домакинство - 2 лева, 3 лева? а и колко от вас си купуват билети? някъде бях чел че уж наи много хора ходели на мачовете на ботев а пък ботев имал най малко приходи от билети.. е как става тая работа?
не ви знам цените та затова те питам... сега сметни си брои фенове по цена на билета по 15 (толкова са ви домакинските мачове на сезон). та излезноха ли 6 милиона лева или си отдолу... брато в БГ стадиона не може да ти закъпри бюуджета. това са глупости. пари ти носят телевизионни права, участия в турнири, трансфери на силни играчи навън. ботев докато стигне това ниво колко пари трябва да се налеят нямаш си и идея... та вие един стадион нямате (ние не че имаме ама нали сега говорим за ботев а не за цска).
така че не че се заяждам ама тва е реалността в БГ засега. другото са мечти.
Виж ся,Ботев е клуб който създава футболисти,за разлика от твоя клуб,който през кратката си история е отвличал,командировал,купувал най доброто от първенството и нищо не е създал.Защо мислиш селянина седи в клуба?Седи защото купува момчета от б група за десет хиляди и за два сезона публиката, традициите и самочувствието на отбора ги прави едни от най -добрите в първенството.После ги продава за по половин милион и отгоре.
Колко момчета си заминаха от клуба заради селяндура?Домакинов,Какалов,Коилов,Коцето Видолов,Гошо Христов,Саидходжа,братята Миневи,Гошо Марков,Величко Величков и мн.др.Та ние имаме шампионски отбор пръснат из цяла България.Ако има едни стабилно управление нещата ще изглеждат по съвсем друг начин.
-
- Контакти:
Селю пак върти циркове.
Не вярвам на нищо. Протест до дупка.
Дано мача с виетнамците да е в софия.
Не вярвам на нищо. Протест до дупка.
Дано мача с виетнамците да е в софия.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Това шпоследното е задължително!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
интересно че вече повече от 24 часа пълно мълчание от селянина от крумово . това изобщо не е в стила на селския .... очаквах да изкочи с някво култово обеснение за ситуацията в клуба . дали това не е затишие пред буря ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:интересно че вече повече от 24 часа пълно мълчание от селянина от крумово . това изобщо не е в стила на селския .... очаквах да изкочи с някво култово обеснение за ситуацията в клуба . дали това не е затишие пред буря ?
Аз съм силно изненадан, че селю си мълчи.
Дали въобще е в България ?
е правил е директни включвания и от италия
не вярвам да не знае кво става под тепетата .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- botev_1912
- Контакти:
SHYNE написа:е правил е директни включвания и от италияне вярвам да не знае кво става под тепетата .
А както се разбра повече от половината му ходения до Италия се оказаха че са били ходения до Велинград!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]