ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот Udoji90 » 25 ное 2010 13:38

Разлика в класите може и да има, но в първия мач аз поне не видях каквато и да е разлика на терена. Сега сме по-силни, в сравнение с времето, по което беше онзи мач, така че очаквам много силна игра на нашите. Дори срещу един отбор като Порто изиграхме много добро второ полувреме, а разликата между Бешикташ и Порто е много по-голяма, отколкото твърдят някои, и това се видя в мача между двата отбора в Истанбул, когато Порто ги отупаха с 10 души. Прогнозирам победа с 1-0 или 2-0. В първия мач се видя, че без Куарешма Бешикташ са почти безидейни. Дано този път да успеем да си вкараме положенията. Надявам се, че липсата на Акуаро няма да се усети.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 25 ное 2010 13:40

Една победа би била чудесна ,но е много трудно ,колкото и да не са във форма фесовете са класа ,аз искам да напълним стадиона пък каквото стане .Напред АРМЕИЦИ и всички на стадиона
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 25 ное 2010 13:44

Напред, напред, напред червените.
Напред за победа за тази публика.

Само ЦСКА - поне 20 000 да има на стадиона - бой над Бешикташ. Бий феса по главата бий бий бий

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 25 ное 2010 13:45

Udoji90 написа:Разлика в класите може и да има, но в първия мач аз поне не видях каквато и да е разлика на терена. Сега сме по-силни, в сравнение с времето, по което беше онзи мач, така че очаквам много силна игра на нашите. Дори срещу един отбор като Порто изиграхме много добро второ полувреме, а разликата между Бешикташ и Порто е много по-голяма, отколкото твърдят някои, и това се видя в мача между двата отбора в Истанбул, когато Порто ги отупаха с 10 души. Прогнозирам победа с 1-0 или 2-0. В първия мач се видя, че без Куарешма Бешикташ са почти безидейни. Дано този път да успеем да си вкараме положенията. Надявам се, че липсата на Акуаро няма да се усети.

Това срещу Порто е само самозалъгване, те просто спряха да играят, видя се от всички, другото просто е игра на его. Доказа се и последните 5мин където трябваше да нападате, ама просто не стигнахте до топката така я разиграваха с едно подаване, с пълно спокойствие...просто с Порто няма как в близко бъдеще да се борим бг отборите, те играят случайно в ЛЕ, а не в ШЛ, където им е мястото и по мое мнение щяха да прескочат групите. Що се отнася до Бешикташ смятам, че имате сериозни шансове за победа, видя се, още там, а и сега са още в по-слаба форма, а вие в подем. Х преспокойно може да вземете, за победа ще трябва да се борите здраво и мъжки и ако я желаете достатъчно много ще я постигнете.Важно условие - да си напълните стадиона или поне 2/3
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 ное 2010 13:53

0:2.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 ное 2010 14:02

При пълен стадион победа за ЦСКА.Бешикташ са силен отбор ,но ЦСКА не веднъж е показвал ,че не съобразява с имена.Мачът може да свърши всякак ,но ние естествено се надяваме на победа поне с 2 на 0 :)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 25 ное 2010 14:30

Надявам се на пълен стадион, страхотна атмосфера и поне 1 точка, а пък ако бием ще бъде въерха на сладоледа просто. :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 ное 2010 14:56

Не искам да се изхвърлям, но можем да победим Бешикташ. Преди години с Пламен Марков ги бихме в редовното време с голове на Тунчев и Вальо Илиев, защо сега да не успеем. Надявам се футболистите да играят, както никога друг път и с малко късмет да вземем мача. Не знам дали писанията, че Курешма и Нихат са контузени са истина, но ако е така шанса се овеличава. Дано се съберем поне 20000 на В.Левски и заедно да обърнем Бешикташ, съдбата ни го дължи, заради първия мач.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 25 ное 2010 15:10

А нима нямаше разлика в класите когато играхме с Аякс,Нотингам,Ливърпул,Ювентус и т.н. да не изброявам всички???Имаше,но въпреки всичко побеждавахме!!!Това е ЦСКА и затова съм фен на отбора!!!Смятам,че 1:0 срещу Бешикташ е реален резултат,с подходяща тактика,естествено!

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 25 ное 2010 17:53

Искам единствено футболистите да играят със сърце и да се раздадат на 100%,пък каквото стане!
RED OR DEAD

Върни се в “Архив”