Може и да ослепявам, а може би наистина няма тема за мача. Което е странно - има за мача с Микрево, а с турците няма...
От нащ`е няма да играе Акуаро, от Бешикташ ще отсъства Куарешма - по един ключов играч. Надявам се на победа, няма да се разсърда много и на равен, но не бива да изключваме загуба - разлика в класите има и е осезаема.
1:1, освен ако Маркиньос не се намеси към 87 минута...
ЦСКА - Бешикташ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА - Бешикташ
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: ЦСКА - Бешикташ
няма тема за мача все още
прогнозирам 0-1 за Бешикташ

прогнозирам 0-1 за Бешикташ
Всички червени сърца се надяваме на победа, но си мисля, че реално можем да стигнем най- много до равен. Турците са над нашето ниво. И все пак надеждата умира последна.
[center]
[/center]

1:1 ако публиката е много ще ги биете!
турците са по силни от вас по принцип но в момента нищо не играят
САМО CSKA няма турци няма портогалци ако играят със сърце и покайат на какаво са способни 3-1
Абе тея ги биеме...А Акуаро защо няма да играе? Толкова ли му е сериозна контузията?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
да не окаже ,че ще има повече турци отколкото от цска досега 2800 за турците и 2600 за цска
- infallible
- Контакти:
Няма да се окаже така (:
Не знам от къде имаш информацията, но билетите за бешикташ са заявени толкова и няма да растат, а за ЦСКА са 2600 купени доста дни преди мача, а най-много ше се купат последните 2 дни..
Иначе за мача 0-0 реално и 2-1 в мечтите ми (: хах
Относно Акуаро, тва е плюс за нас, че няма да играе за разлика от Куарешма за тяХ..
Не знам от къде имаш информацията, но билетите за бешикташ са заявени толкова и няма да растат, а за ЦСКА са 2600 купени доста дни преди мача, а най-много ше се купат последните 2 дни..
Иначе за мача 0-0 реално и 2-1 в мечтите ми (: хах
Относно Акуаро, тва е плюс за нас, че няма да играе за разлика от Куарешма за тяХ..
ЕДНА ЛЮБОВ!
Абе напълнете стадиона направете си кефа.Пък каквото е писано ще стане не мисля че е толкова невъзможно да ги биете.Успех.