Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ще успее ли Ботев Пд да се завърне в челото на БГ футбола?

Мнениеот Muscarin » 20 ное 2010 16:15

Със Цветан Василев,правилно управление и подходяща селекция мисля,че до 5-6 години е напълно възможно да се борим за челните места! Не казвам непременно 1-во.Само,че за съжаление всички знаем какво представлява футбола ни,кол;ко задкулисни игри се играят и т.н.,така че не е ясно дали нещата ще се решават с футболни средства.Аз лично не желая отбора ми да се замесва в сканадали,свързани с покупки на съдии,мачове и тем подобни

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 20 ное 2010 21:39

аз искам в Ботев да играят само Български момчета . чужденци не ни трябват .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 ное 2010 09:20

Ще успее ли Ботев Пд да се завърне в челото на БГ футбола?

В А група - да!
В челото - не знам. Всичко зависи от финансирането, желанието и т.н.
Още в края на пролетта взимате лиценза на Спартак Пд, и влизате директно в А.
Така че, чакаме ви! Без вас А група не е същата!
[center]Изображение[/center]

sportisimo
Контакти:

Мнениеот sportisimo » 25 ное 2010 10:23

"Канарчетата" пак чуруликат

Нефтохимик приема Ботев! Само преди няколко години това бе сред интересните мачове в елитната ни група. Сега този сблъсък си е топдерби, само че... при аматьорите. Със сигурност обаче неделният двубой между първия и втория в класирането на Югоизточната "В" група ще събере повече публика и ще генерира по-голям интерес в Бургас и Пловдив, отколкото половината мачове в "А" група. Към тях дори може да причислим дербито Локо (Пловдив) - Черноморец, което ще доразвие съперничеството между двата града. Причината е, че "акулите" на Краси Балъков трудно се възприемат от феновете край морето като пряк и реален наследник на футболните традиции в Бургас.

Все пак Ботев води с 13 точки и кой знае каква интрига от спортно-техническо отношение няма. И да загуби, тимът на Марин Бакалов със сигурност ще запази първото си място до края на сезона. Двубоят с първия наистина сериозен отбор, с организация и потенциал, надхвърлящи изискванията за аматьорските отбори, ще трябва да даде отговор на доста въпроси.

http://sportisimo.bg/kanarchetata-pak-churulikat.html

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 ное 2010 11:31

petkan написа:Ще успее ли Ботев Пд да се завърне в челото на БГ футбола?

В А група - да!
В челото - не знам. Всичко зависи от финансирането, желанието и т.н.
Още в края на пролетта взимате лиценза на Спартак Пд, и влизате директно в А.
Така че, чакаме ви! Без вас А група не е същата!

Няма да взимаме никакви лицензи на Спартак .

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 25 ное 2010 12:19

BultraStyle написа:Няма да взимаме никакви лицензи на Спартак .

Паживьом увидем както казват руснаците, а и няма дим без огън нали
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 25 ное 2010 12:21

Абе то и сега нямаше да взимате лицензи ама....... ;) Иначе в А гр ще се върнете,дали със сегашния лиценз или с друг не знам.Чак за челото не съм сигурен,ама ще бъдете от добрите домакински отбори.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 ное 2010 18:51

Мястото на "канарчетата" е в челото на "А" група, но дори и във "В" група, където тимът в момента се намира, Ботев Пловдив е жив благодарение на великите си фенове

Макар и продължил цели десет години, невижданият терор на Димитър Христолов над един от най-великите отбори в България - Ботев Пловдив бе временно явление и вече е в миналото. Хилядите привърженици на канарчетата отново живеят с онзи спомен от миналото, в който славният тим бе страшилище за грандовете Левски и ЦСКА, а пък и за доста европейски отбори.

Макар и във "В" група, с подкрепата на хилядите фенове, които са неотлъчно до тима и навсякъде пълнят стадионите, Ботев Пловдив отново започна да побеждава и попадна под светлината на прожекторите. Въобще всички предпоставки жълто-черните съвсем скоро да се върнат там където им е мястото, тоест в елита на българския футбол, са налице.

Познатите до болка далавери, измами, напразни обещания и откровени лъжи по време на управлението на Христолов вече са пратени в миманса. За радост на хилядите фенове Ботев Пловдив работи на чисто под диктовката на новия си благодетел - Цветан Василев. Крупен бизнесмен, който е собственик на КТБ и от когото феновете очакват много. Стадион "Христо Ботев", който вярно, че е поовехтял, но вече стартираха ремонтни дейности по обновяването му и не на последно място безпрекословната подкрепа на своите запалянковци.

Тук е и моментът да споменем, че всъщност възраждането на славния пловдивски отбор се дължи изцяло на многобройните привържениците на клуба. Именно благодарение на тяхната последователност в действията Христолов бе принуден да сдаде властта. Поздравления за феновете, тъй като те го направиха с финес.

Вярно, понякога се стигаше и до грозни сцени, но през всичките тези години ултрасите добре разбираха кой е виновен за незадоволителното състояние на клуба. Точно поради тази причина те стояха твърдо зад футболистите като пазеха техния авторитет и психика. Затова феновете на Ботев Пловдив може спокойно да се нарекат "истински фенове", те го заслужават! Заслужават и съвсем скоро да видят своите любимци в "А" група.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 ное 2010 18:54

Грандовете да треперят - Ботев Пд излезе от будната си кома

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 яну 2011 18:31

ЕНИГМА ОТ КОЛЕЖА
Изображение
ФК Ботев никога не се е грижил достатъчно за своите привърженици. О, разбира се, богаташите, които могат да бутнат някой лев в клубната каса са винаги добре приети, но къде са те в мачовете навън или пък в предсезонните контроли. Тези, които не пропускат събота, харчат повече отколкото могат да си позволят и дават подкрепата си безрезервно до последно, са най-често забравяни от футболния клуб. Спонсорите и ръководството са нещо важно, също и треньорите и играчите, но всички те идват и си отиват. Може да обожаваш някой играч, но дълбоко в себе си знаеш, че някой ден той ще си тръгне. Затова винаги помни, че хората в един клуб са там, за да му служат!
Изображение
Великите клубове могат да имат лоши сезони, дори лоши десетилетия, но никога не са изоставени или забравени. Знам го от личен опит, защото съм виждал Ботев и в подножието на върха, и на метри от дъното. Не съм израснал, гледайки само как "канарчетата" печелят, но това не ми попречи да обичам и да подкрепям по-слабо този клуб. Когато си на 8 или 10 години и започнеш да откриваш съзнателно Колежа, да го възприемаш индивидуално и ежедневно, не си задаваш въпроси и приемаш нещата безпрекословно такива каквито са. Това, което грабва ума и завладява душата е разходката из стадиона – неговите овехтели кътчета, достолепната му старост и простовата форменост. За мнозина Колежа може и да е най-прозаичното място на света, но за мен е цяла вселена. Обичам всичко тук – емблемата, историята, трибуните, старото резултатно табло. Това е усещане и привързаност, които остават за цял живот. Просто залюбваш отбора, който живее тук и оставаш безвъзвратно с него до последен дъх. Ботев Пловдив привлича и без да има низ от титли и "култови успехи", това само подхранва чара и енигмата му. Жълто-черната страст намира отражение в една простичка, но достатъчно изчерпателна приказка, побираща в себе си вси, което влюбеният би могъл да сподели: "Едно име е скътано дълбоко в теб, раздира те от болка и те кара да крещиш с любов"...
Изображение
Клубната гордост на една футболна публика се корени в нейната материална и духовна култура, която тя сама е създала в рамките на своята общност. Материалното се измерва с квалитета на знамената, флаговете, заставите, шалчетата, хореографиите и прочие, а духовната част са песните, символите, опазването на традициите, пропагандата. Романтиката в БПФК свърши в началото на 90-те и ние минахме в графата "на ръба на изпадането". Енигмата в жълто и черно сега е изцяло и единствено в главите и сърцата или казано по-просто – в ръцете на привържениците.

май`2009
Изображение

Върни се в “Ботев”