Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

phd
Контакти:

Re: ПАК СЕ ВЪРНАХА ПОЗАБРАВЕНИ СХЕМИ.

Мнениеот phd » 19 мар 2009 12:12

А гледа ли някой от мачовете ? Или си чел "задълбочени" и "безпристрастни" коментари? Или си гледал записи? Не може да е случайност?? И сега ако ЦСКА бие Спартак (нечувано!!!), значи мачовете са били уговорени ?!!?

Твърде много случайности - две победи в предходните кръгове на съперниците на ЦСКА и то като гости и то на трудни съперници. Следват поражения от червените (за Спартак - евентуално), защото са си взели точките. А Лечков с изявлението си направо ме хвърля в музиката и доста ме кара да се позамисля.
Нека минат още няколко кръга, но съмненията са напълно резонни. Вашите червени шамани кудкудякат на четвъртата-петатата поредна победа за уговорки. А пък аз съвсем логично гледам на нещата и изказвам съмнение, а не твърдение. :ugeek:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 19 мар 2009 12:14

msm написа:
Така че - намирисва. Трябват ми още 2-3 кръга и уверено мога да кажа, че смърди. Или да се извиня за подозрителността си.

Е, това вече замириса на сериал. Ако можеше и в УЕФА така да ни пускат мачове, щеше да е по-дълъг и от "Дързост и красота". Ако пратите сюжетите си в Холивуд, може и да изкарате по някой лев. Много хубав филм. С нетърпение очаквам продължението.

Не знам за сериала, това са фактите. Дори не съм си позволил да ги допълня със свои квалификации.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 мар 2009 12:27

Черноморец - Локо Пд се игра отвсякъде погледнато, както не се съмнявах и за останалите мачове, защото почти всичките ги гледах до преди победата на Спартак в Сливен. Вчера четох някъде че феновете на Сливен са знаели преди мача че ще свърши така и не са отишли на мача. Отсега мога да се обзаложа че догодина ако Спартак остане в групата ще си върне тези 3 точки на "войводите".

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 19 мар 2009 12:28

[/quote]Твърде много случайности - две победи в предходните кръгове на съперниците на ЦСКА и то като гости и то на трудни съперници. Следват поражения от червените (за Спартак - евентуално), защото са си взели точките. А Лечков с изявлението си направо ме хвърля в музиката и доста ме кара да се позамисля.
Нека минат още няколко кръга, но съмненията са напълно резонни. Вашите червени шамани кудкудякат на четвъртата-петатата поредна победа за уговорки. А пък аз съвсем логично гледам на нещата и изказвам съмнение, а не твърдение. :ugeek:[/quote]

Значи по твоята логика, ако същото съвпадение се намери и за Левски и за тях ли ще почнеш да се съмняваш...?
И това твоето не е изказване на съмнение, то си е убеждение......защото трябва да завършим X или да паднем от Спартак за да кажеш: ОК, не са били уговорки.....честно мислиш ли, че не сме в състояние да бием Спартак по футболен начин ?!?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 мар 2009 12:29

Не знам за сериала, това са фактите. Дори не съм си позволил да ги допълня със свои квалификации.

Ако говорим за факти, то те са това :
Беласица - ЦСКА 0 : 3
ЦСКА - Сливен 3 : 0
Локомотив Пд. - ЦСКА 1 : 3
Други факти няма ( или ти имаш ).Какво правят другите отбори преди и след нас, изобщо не ни засяга. Всички други машинации, са плод на велико въображение. Казах го, и пак ще го повторя: - Холивуд ще ви се зарадва. Сюжетът е великолепен.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Кога се отсъжда засада?

Мнениеот angelov » 19 мар 2009 12:49

XTaz написа:правилата взеха да ги сменят много често. и от това има много спорни ситуации....

Преди няколко години в едно интервю питаха Блатер, защо пак сменят правилата за засадата. Отговора беше, "защото жена ми научи старото правило". :D :D
Е затова сменят правилата, защото някои хора слушат жените си :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Кога се отсъжда засада?

Мнениеот rhaegar » 19 мар 2009 13:10

Когато един нападател се изтегля,а пасът видимо е насочен към друг,тогава разбирам да няма засада.Но как можеш да кажеш кой е повлиял на играта и кой не е-всички са там в мелето,движат се бутат се т.н значи всички влияят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: ГОНЗО И ПЕТКОВ АУТ ЗА ЛОКО ПД

Мнениеот XTaz » 19 мар 2009 13:37

не виждам къде е проблемът, че няма да играят един мач. След като сме Левски ще има кои да ги замести и да бием Локото.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 мар 2009 13:38

Колеги, дори и да са уредени мачовете на ЦСКА, не разбирам какво ви боли? Ние да си бием наред пък те да си правят каквото могат. Писна ми вече два дни да гледам ЦСКА това, ЦСКА онова. Колкото и да приказваме, дори и да има нещо, нито можем да го докажем, нито можем да направим каквото и да било. Така че мисля, че тази тема вече е напълно изчерпана.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: ГОНЗО И ПЕТКОВ АУТ ЗА ЛОКО ПД

Мнениеот XTaz » 19 мар 2009 13:41

ivio написа:незнам точно какво означава истински футболен клуб, но ако Левски е такъв, то какви клубове са тогава Беверен, Антверпен, Аалст, ОФИ, Слован, Люцерн, Олимпия, Тампере, БАТЭ, Жилина и още много други подобни

Абе това голяма част от цесекарите сте болни хора... За вас май е по-важно Левски да е зле, а не цска да е добре...
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Върни се в “Архив”