Кога стана циганин, кога му почерня задникът?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smash_the_reds

Кога стана циганин, кога му почерня задникът?

Мнениеот smash_the_reds » 19 мар 2009 12:14

Вчера на Лаута се игра футбол, та пушек се вдигаше. Локо (Пд) и ЦСКА изнесоха здрав мач, с много голови положения, обрати в резултата и главозамайващи мелета пред двете врати. Червените спечелиха заслужено, но и пловдивчани играха достойно. Мач, та мач.
Не щеш ли на полувремето новият титан в ЦСКА Венцислав Живков се изтъпанчи пред камерите, погледна лошо от екрана и изрева срещу съдийството. Калпазаните със свирките и байраците оплескали мача, отменили два чисти гола на ЦСКА и спирали със засади напористия тим в червено. Щяло да има и жалба.
Ето вредата от близостта със Сашо Томов - прихващаш мерака да се жалваш - във ФИФА, УЕФА, Светия синод, Алтернативния синод... А всъщност на 3 април влизаш в съда по обвинение за едни никакви 30 млн., после май ще влезеш и на едно друго място, дето се стои, докато си изтърпиш каквото трябва за милионите.
Да се чуди човек Живков ли е гледал друг мач, или всички тънем в невежество, а само той ока? По телевизията повториха всички ситуации и ясно се видя, че съдията съвсем справедливо отмени двата гола на ЦСКА. Христо Ристосков може и да е оплесквал мачове, ама е било друг път. Сега на Лаута човекът се справи добре.
Въпросът е кой е този Венцислав Живков, откога започна да разбира толкова от футбол, кога стана калайджия и кога му почерня задникът? Венцислав Живков може да е титан, може да разбира от бизнес и събиране на боклук, но за футбол не бива да се изказва, преди да гледа спорните ситуации на повторение. Иначе се излага, а не му подхожда. Шеф е на ЦСКА, не на Крива бара или Биримирци.
Когато неподготвени хора почнат да се изказват за съдийството, става смешно. Сега TV2 и Ринг показват всичко, цяла България гледа, гледа им и сеира. Като се казва - гледай му акъла, па му крой капа. Ако е така, някои цял живот гологлави трябва да ходят.
Въпросът е :Кой е този Венцислав Живков, откога започна да разбира толкова от футбол, кога стана калайджия и кога му почерня задникът :?:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Кога стана циганин, кога му почерня задникът?

Мнениеот hlucho » 19 мар 2009 12:21

Прав си! Но, защо е нужно в момента да се създава още напрежение! Всеки има свое виждане!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 19 мар 2009 12:24

В началото всеки се натяга ,за да се докаже,ама чак пък толкова..........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 19 мар 2009 13:00

Браво Ве! Едно синьо мнение да ми допадне накрая.И аз имам мисля ,че стана много здрав динамичен мач изпълнен с напрежение /както между другото и всички мачове межщду ЦСКА и Локото/.И да паднем и да бием коментарите за съдията настрана и да се гледа играта .

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 мар 2009 13:46

Няма да ти трия темата, защото гледаш на футбола който се игра със съвсем друг поглед, отколкото много други сини фенове. Но не мисля, че трябва по такъв груб начин да се обръщаш във форума на ЦСКА, към сигурният бъдещ собственик. Човекът много ясно беше казал, че футболната материя все още не му е ясна напълно. Нормално е при това развитие на нещата до първото полувреме, да реагира като обикновен запалянко. Ефектиран от поредицата пропуски и няколкото поредни засади които свириха,нормално е да е изнервен и да избухне (все пак от позицията в която се намираше, незнаеш как се вижда линията на засадата). Сигурен съм, че след мача и консултация със спортнотехническото ръководство е бил на съвсем друго мнение. Много бързо пък започна да ви прави впечатление, кой какво казал по време на мач. Да не припомням други какво говорят преди, повреме и след мач (Т.Батков). А за това, какъв е и кой е, попитай тези от телевизията. Те му завряха микрофона пред устата. Явно все пак е някой. А заради това , че дава и ще дава за напред пари за тоя отбор, мисля че все пак има някакво право да говори. Друг е въпроса, кое е правилно и кое не. Но мисля ,че не си ти човекът ,който да му казва какво да говори.

Потребителски аватар
Тоти
Контакти:

Мнениеот Тоти » 19 мар 2009 13:58

smash_the_reds написа:Вчера на Лаута се игра футбол, та пушек се вдигаше. Локо (Пд) и ЦСКА изнесоха здрав мач, с много голови положения, обрати в резултата и главозамайващи мелета пред двете врати. Червените спечелиха заслужено, но и пловдивчани играха достойно. Мач, та мач.
Не щеш ли на полувремето новият титан в ЦСКА Венцислав Живков се изтъпанчи пред камерите, погледна лошо от екрана и изрева срещу съдийството. Калпазаните със свирките и байраците оплескали мача, отменили два чисти гола на ЦСКА и спирали със засади напористия тим в червено. Щяло да има и жалба.
Ето вредата от близостта със Сашо Томов - прихващаш мерака да се жалваш - във ФИФА, УЕФА, Светия синод, Алтернативния синод... А всъщност на 3 април влизаш в съда по обвинение за едни никакви 30 млн., после май ще влезеш и на едно друго място, дето се стои, докато си изтърпиш каквото трябва за милионите.
Да се чуди човек Живков ли е гледал друг мач, или всички тънем в невежество, а само той ока? По телевизията повториха всички ситуации и ясно се видя, че съдията съвсем справедливо отмени двата гола на ЦСКА. Христо Ристосков може и да е оплесквал мачове, ама е било друг път. Сега на Лаута човекът се справи добре.
Въпросът е кой е този Венцислав Живков, откога започна да разбира толкова от футбол, кога стана калайджия и кога му почерня задникът? Венцислав Живков може да е титан, може да разбира от бизнес и събиране на боклук, но за футбол не бива да се изказва, преди да гледа спорните ситуации на повторение. Иначе се излага, а не му подхожда. Шеф е на ЦСКА, не на Крива бара или Биримирци.
Когато неподготвени хора почнат да се изказват за съдийството, става смешно. Сега TV2 и Ринг показват всичко, цяла България гледа, гледа им и сеира. Като се казва - гледай му акъла, па му крой капа. Ако е така, някои цял живот гологлави трябва да ходят.
Въпросът е :Кой е този Венцислав Живков, откога започна да разбира толкова от футбол, кога стана калайджия и кога му почерня задникът :?:

що не вземеш да си гледаш смешното синьо отборче, аз ако бях на мястото на Йовов след гола щях да ви покажа среден пръст защото това заслужавате

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 19 мар 2009 14:31

Друг е въпроса, кое е правилно и кое не. Но мисля ,че не си ти човекът ,който да му казва какво да говори.

Не кавам какво да говори-констатирам факт.А за заглавието -не е като обида,а по-скоро по-атрактивно ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 мар 2009 14:46

Не кавам какво да говори-констатирам факт.

Не мисля, че за един нищо и никакв факт (просто една емоционална реплика), си си направил труда да изпишеш 24-25 реда. Самото ти изказване не говори само за някаква си констатация. Ако си беше направил труда да констатираш всички "факти", които бълват от устата на Т.Батков всеки път, когато се появи в ефир, може би нямаше да ми направи впечатление, но едва ли щеше да ти стигне форума.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 19 мар 2009 14:53

Е,левскар съм все пак ;
Изображение Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 19 мар 2009 14:55

smash_the_reds написа:
Друг е въпроса, кое е правилно и кое не. Но мисля ,че не си ти човекът ,който да му казва какво да говори.

Не кавам какво да говори-констатирам факт.А за заглавието -не е като обида,а по-скоро по-атрактивно ;)

Ммм.. да. Този на аватара ти повече ми прилича на циганин, даже kато се изкъпе и се обръсне пак си е същия. :) Затова в Eвропа не го искат и затова е идол в Подуене. :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”