Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот optimistik » 23 ное 2010 22:46

deepblue1963 написа:Абе вие тука си говорите врели-некипели,а някой интересува ли се какво е желанието на Дембеле?Или той е някаква "безгласна буква"?Някакъв крепостен селянин?А,може би,искате втори Ст.Ангелов?Не се ли замисляте,че Гара е толкова добър,защото желае да продължи кариерата си в по-голям клуб?Нали не си мислите,че се е "оженил" за Левски?Как предлагате да се задържи един футболист,който може да не желае да остане?

Честно не знам къде те боли и къде те сърби,но искам да ти изясня,че тук не става дума за бъдещето на Гара Дембеле,а за настоящето на Левски.Освен това започвам да си мисля.че твоето "тъмно синьо" клони към това,че май си повече фен на Батков,отколкото на Левски.Никой не говори врели некипели и ще те видя къде ще се скриеш,когато Левски се върне към безкрайните обяснения и смени на треньори и абсурдните селекции отпреди 2 години.Защото докато Бай Ганьо е собственик всеки син фен ще трепери/нека си го признаем/и сянката на кризата винаги ще ни стряска.Може някой да ме обвини във някаква фобия,но по-добре ще е аз да не съм правия нали.А дано .... :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 ное 2010 11:06

optimistik написа:
deepblue1963 написа:Абе вие тука си говорите врели-некипели,а някой интересува ли се какво е желанието на Дембеле?Или той е някаква "безгласна буква"?Някакъв крепостен селянин?А,може би,искате втори Ст.Ангелов?Не се ли замисляте,че Гара е толкова добър,защото желае да продължи кариерата си в по-голям клуб?Нали не си мислите,че се е "оженил" за Левски?Как предлагате да се задържи един футболист,който може да не желае да остане?

Честно не знам къде те боли и къде те сърби,но искам да ти изясня,че тук не става дума за бъдещето на Гара Дембеле,а за настоящето на Левски.Освен това започвам да си мисля.че твоето "тъмно синьо" клони към това,че май си повече фен на Батков,отколкото на Левски.Никой не говори врели некипели и ще те видя къде ще се скриеш,когато Левски се върне към безкрайните обяснения и смени на треньори и абсурдните селекции отпреди 2 години.Защото докато Бай Ганьо е собственик всеки син фен ще трепери/нека си го признаем/и сянката на кризата винаги ще ни стряска.Може някой да ме обвини във някаква фобия,но по-добре ще е аз да не съм правия нали.А дано .... :mrgreen:

И миналата година бях тук,и догодина пак ще съм тук!И когато ни преименуваха на Витоша пак бях с отбора,и когато бяхме Левски-Спартак-също!Както виждаш,бил съм с отбора и преди Батков!Моите спомени от Левски не датират от 2 години.И преди батков да стане собственик също е имало "треперене".Тъй,че...Мен ме "боли и сърби" в Левски да играят футболисти,които са максимално мотивирани.Ти можеш ли да гарантираш,че Дембеле през пролетта и,евентуално,следващия сезон ще е максимално мотивиран да играе за отбора така,както го прави сега?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

biroito

Мнениеот biroito » 24 ное 2010 12:36

In:

Basille De Carvalho
Plamen Iliev
Samir Bengelloun
Svetoslav Kostov(Pirin)

Out:

Georgi Petkov
Tsvetan Dimitrov
Michael Tawiah
Lachezar Baltanov
Maryan Ognyqnov
Aleksandar Aleksandor(retired, into the coaching staff preferably)
Andwele Slory

Viva Levski!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 24 ное 2010 21:34, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 ное 2010 13:01

biroito написа:In:

Basille De Carvalho
Plamen Iliev
Samir Bengelloun
Svetoslav Kostov(Pirin)

Out:

Georgi Petkov
Tsvetan Dimitrov
Michael Tawiah
Lachezar Baltanov
Maryan Ognyqnov
Andwele Slory

Viva Levski!

Basille De Carvalho не мерси. Тоя няма качества за Левски !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 ное 2010 13:57

biroito написа:In:

Basille De Carvalho
Plamen Iliev
Samir Bengelloun
Svetoslav Kostov(Pirin)

Out:

Georgi Petkov
Tsvetan Dimitrov
Michael Tawiah
Lachezar Baltanov
Maryan Ognyqnov
Andwele Slory

Viva Levski!

Самир или Юнес Бенжелюн???
Де Карвальо не ни трябва
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 ное 2010 15:14

"Един от обещаващите таланти в школата на Левски стартира тренировки с първия състав. Става въпрос за централния защитник Христо Попадийн, който е роден през знаменитата за българския футбол 1994 година.

Освен като централен защитник, Попадийн играе и на позицията десен краен бранител. Преди време той беше награден като един от най-добрите защитници в академията на „сините”. Момчето е и юношески национал на България."
Ха дано!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 ное 2010 15:38

Трябва ни атакуващ халф със силен ( удобен ) ляв крак, алтернатива на Жо !
Разбира се .... ако Гарра-та напусне, ще трябва и качествен нападател !
Не ми се вярва, с Иса-та да атакуваме успешно ... дори и тройката, пък какво остава за шампионската титла !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 ное 2010 18:07

Развитие по трансфер в Левски
Емил Наков преговаря с Гонзо за Слави Костов

Левски изглежда с една дължина аванс пред останалите кандидати за привличането на младия нападател на Пирин Станислав Костов. Малко след обяд днес изпълнителният директор на „орлетата” Емил Наков се срещна с Георги Иванов на стадион „Георги Аспарухов”. Сутринта Наков беше на жребия за осминафиналите в турнира за Купата на България и използва случая да отскочи до „Герена” за преговори по същество.

Още след жребия шефът на Пирин призна, че „сините” са единият от клубовете, които са изявили претенции да закупят талантливия Слави Костов. От Благоевград няма как да извият ръцете на Тодор Батков с някоя висока сума, тъй като в договора на младежкия национал е фиксирана конкретна откупна цена. От Пирин са категорични, че на този етап не биха преговаряли само с ЦСКА, тъй като боклукчиите от „Титан” им дължат 70 000 лева по сделката за привличането на Борис Галчев.
Източник:Sportline.bg
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 ное 2010 19:17

За първи път му чух името и го видях на мача Левски-Пирин. Меко казано ме впечатли. Бих се радвал да го вземем

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 ное 2010 20:24

deepblue1963 написа:Знаех си,че така ще кажеш и веднага съм готов с отговора:И Александров не е Ривалдо,нали?И последно-Ривалдо беше недоволен,но не си е позволявал на терена да апострофира треньора!Стига толкоз по темата.

Кривия за Бг стандартите е като Ривалдо, а ясен г-н никой! И ако имаме късмет и този г-н никой ще получи силен шут в задника през зимната пауза....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”