deepblue1963 написа:Абе вие тука си говорите врели-некипели,а някой интересува ли се какво е желанието на Дембеле?Или той е някаква "безгласна буква"?Някакъв крепостен селянин?А,може би,искате втори Ст.Ангелов?Не се ли замисляте,че Гара е толкова добър,защото желае да продължи кариерата си в по-голям клуб?Нали не си мислите,че се е "оженил" за Левски?Как предлагате да се задържи един футболист,който може да не желае да остане?
Честно не знам къде те боли и къде те сърби,но искам да ти изясня,че тук не става дума за бъдещето на Гара Дембеле,а за настоящето на Левски.Освен това започвам да си мисля.че твоето "тъмно синьо" клони към това,че май си повече фен на Батков,отколкото на Левски.Никой не говори врели некипели и ще те видя къде ще се скриеш,когато Левски се върне към безкрайните обяснения и смени на треньори и абсурдните селекции отпреди 2 години.Защото докато Бай Ганьо е собственик всеки син фен ще трепери/нека си го признаем/и сянката на кризата винаги ще ни стряска.Може някой да ме обвини във някаква фобия,но по-добре ще е аз да не съм правия нали.А дано ....