Стига глупости !
В България се отлагат мачове за щяло и нещяло, не казвам, че е редно, но сега да се посочват ЦСКА и Левски, че все едно само те го правят е нередно. Щом Миньор можа да си отложи един мач защото футболистите им трябваше да ходят на една сватба, не виждам никаква причина заради Лига Европа ЦСКА и Левски да не отложат техните си мачове .Освен това както вече стана дума и Берое си отложи мач заради Лига Европа, нека има еднакъв аршин, нали всички това искаме ?
Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!
Топчооо написа:veseo написа:batelevski написа:Авторчето на темата нещо се покри..наистина щом сега има претенции, да каже за отлагането на мача на отбора му първия кръг заради Рапид ВиенаСмешка
Лесно е, Берое имаха шансове срещу Рапид и макар да се издъниха, имаше смисъл да се отлага, докато вие сега 100% падате от Гент - какъв е смисъла да се отлага?
Какви шансове са имали Берое срещу Рапид бе![]()
????Смешник,такива копеленца като теб които могат да говорят само на инат много ме дразнят.Вместо да си гледаш аматьорския футбол си тръгнал с големите да се мериш.Koгато твоя Ботев постигне в Европа поне наполовина колкото Левски тогава идвай да си мериш пишките с нас!!!Докато чакаш това да се случи,само слушай и не коментирай големите
Бре,че бабаит

И без да съм адвокат на veseo,бих те помолил по кротко с епитетите.Та в този ред на мисли във форума не са ли забранени обидите или за феновете на "гранда" правилата не важат

По темата-не съм много съгласен с автора след като и неговия отбор се възползва от правото си да отложи мач,но от друга страна щом "въздесъщия" Левски има претенций да е "гранд" защо пък да не се изиграе мача???Нали в големите отбори има 25 равностойно футболисти,или ако го няма Гарата всичко приключва с бързи темпове

Последна промяна от kamenitza на 24 ное 2010 17:01, променено общо 1 път.
Според мен когато се отлага мач от насрочена вече дата по молба на единият отбор трябва да е съгласен и другият, и в случаи, че Берое не са съгласни, то ПФЛ 99% премести мача на 05,12,2010 http://gong.bg/view_article.php?article_id=171095
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Не съм фен на Берое,но в случая ПФЛ ощетява старозагорци.Какво имам предвид...Докато Левски играе в цикъл 27.11-събота,1.12-сряда,8.12-сряда,Берое играе на 27.11 и след това на 8.12 .Това означава че старозагорци ще чакат 11 дни без да играят мачове ,тъй като отборите запразняват и не вярвам някой да се съгласи и на приятелски мач.Тази пауза няма начин да не попречи на формата на отбора.Защо се правят предварително програми,като фрапиращо се нарушават.Нали състоянието на футболистите се контролира от предварителната програма.Какъв беше проблема да се играе мача в неделя 5.12.Ако двата отбора се бяха договорили ,както ЦСКА и Микрево,тогава окей да играят когато искат,но щом Берое бяха готови да отложат само с ден,ПФЛ трябваше да се съобрази с тях.Ръководството на Берое трябва да поиска обяснение от ПФЛ за гафа.Преди две години от ПФЛ не бяха тъй благосклонни към ЦСКА и ги накараха да играят 3пъти за 8 дни,докато Левски и Локомотив Сф си отложиха мача и почиваха.За този прословут отложен мач Сливен-Берое феновете на Левски трябва да си замълчат,защото най-много мачове се отлагат последните години на Левски за щяло и нещяло.
А бе кой футболен идиот в управлението на футбола ни е насрочил мачове за първенство от "Б" група и мачове за купата в един ден
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- metodito
- Контакти:
За какво има правила, ако не се спазват?! Слагат си някакви правила, после сами си ги отменят. Като левскар не ми харесва двата мача да са толкова близо един до друг, ама правилата са си правила. На мнение съм, че трябва да не местят мачовете. Така и интригата ще е по-голяма. Ако сте забелязали, много често, когато голям европейски тим му предстои мач-реванш в еврокупа, той се дъни в местното първенство в мач, преди мача-реванш от Европа . Най-вероятно, ако си смени мача, не би се издънил, да, ама...
-
- Контакти:
Докога ПФЛ и БФС ще клякат пред грандовете ако съм на мястото на ръководството на Берое ще спра отбора от участие за купата,просто не е нормално да се толерира Левски все пак Берое е носителят на купата и е нормално да иска да има леко предимство ако може да се нарече предимство че ще са почивали малко повече от Левски.А по този начин и с това си действие от страна на ПФЛ е чисто толериране на книжните тигри Гонзо и Ясен и чиста проба удар под кръста на носителят на купата.За другият мач на ЦСКА то там е все едно защото и когато и да се играе празник в селото ще има,но за Левски това си е чисто сваляне на гащи от страна на ПФЛ.
santi_santi написа:Докога ПФЛ и БФС ще клякат пред грандовете ако съм на мястото на ръководството на Берое ще спра отбора от участие за купата,просто не е нормално да се толерира Левски все пак Берое е носителят на купата и е нормално да иска да има леко предимство ако може да се нарече предимство че ще са почивали малко повече от Левски.А по този начин и с това си действие от страна на ПФЛ е чисто толериране на книжните тигри Гонзо и Ясен и чиста проба удар под кръста на носителят на купата.За другият мач на ЦСКА то там е все едно защото и когато и да се играе празник в селото ще има,но за Левски това си е чисто сваляне на гащи от страна на ПФЛ.
А защо единият отбор трябва да има предимство пред другия? Не трябва ли отборите да са равнопоставени? И защо Берое си отложи мача със Сливен с месец и половина заради гостуването на Рапид? КАк става така, че щом Берое си отлага мача, всичко е цветя и рози и ти си мълчиш. Когато Левски иска отлагане - идва краят на света?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
dodo7271 написа:santi_santi написа:Докога ПФЛ и БФС ще клякат пред грандовете ако съм на мястото на ръководството на Берое ще спра отбора от участие за купата,просто не е нормално да се толерира Левски все пак Берое е носителят на купата и е нормално да иска да има леко предимство ако може да се нарече предимство че ще са почивали малко повече от Левски.А по този начин и с това си действие от страна на ПФЛ е чисто толериране на книжните тигри Гонзо и Ясен и чиста проба удар под кръста на носителят на купата.За другият мач на ЦСКА то там е все едно защото и когато и да се играе празник в селото ще има,но за Левски това си е чисто сваляне на гащи от страна на ПФЛ.
А защо единият отбор трябва да има предимство пред другия? Не трябва ли отборите да са равнопоставени? И защо Берое си отложи мача със Сливен с месец и половина заради гостуването на Рапид? КАк става така, че щом Берое си отлага мача, всичко е цветя и рози и ти си мълчиш. Когато Левски иска отлагане - идва краят на света?
Сега едно е да отложиш мач за първенство,съвсем друго е за купата,където е един мач и всичко може да стане.Просто трябва програмата да се спазва,а друг е въпроса че в ПФЛ не са взели впредвид участието на отборите в ЛЕ,или просто се презастраховат от евентуални издънки както миналата година в турнира.
Последна промяна от santi_santi на 24 ное 2010 17:43, променено общо 1 път.
- Santiago Munezz
- Контакти:
santi_santi написа:Докога ПФЛ и БФС ще клякат пред грандовете ако съм на мястото на ръководството на Берое ще спра отбора от участие за купата,просто не е нормално да се толерира Левски все пак Берое е носителят на купата и е нормално да иска да има леко предимство ако може да се нарече предимство че ще са почивали малко повече от Левски.А по този начин и с това си действие от страна на ПФЛ е чисто толериране на книжните тигри Гонзо и Ясен и чиста проба удар под кръста на носителят на купата.За другият мач на ЦСКА то там е все едно защото и когато и да се играе празник в селото ще има,но за Левски това си е чисто сваляне на гащи от страна на ПФЛ.
Ами когато Берое си отложи мача със Сливен,тогава защо никой нищо не каза??А сега щом Левски иска отлагане веднага се почна,сваляне на гащите,удари под кръста,бля бля.....
Вие ако сте толко силни да ни биете ще ни биете независимо дали мача ще е на 5-ти 7-ми или 8-ми....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”