Моите извинения, но отборът от Тарту носи името на бира,която се казва Rock и се произвежда в местния завод A le cock,който е основен спонсор на тима.
Позволете ми да знам повече от г-н Грънчаров!!! Живея в Естония.
Тарту рок- Лук Ойл Академик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тарту рок- Лук Ойл Академик
ЦCKА написа:Моите извинения, но отборът от Тарту носи името на бира,която се казва Rock и се произвежда в местния завод A le cock,който е основен спонсор на тима.
Ок братле щом казваш значи е така (не съм слушал Валъо какво е казал) ние няма как да сме компетентни защото не живеем там важното е, че Лукойл си ги би тия

Г-н Грънчаров казва,че отборът бил кръстен на рокендрола. Статията е от вчера.
ЦCKА написа:Г-н Грънчаров казва,че отборът бил кръстен на рокендрола. Статията е от вчера.
Аха може да явно съм я пропуснал да я видя еми объркал се е човека направил е грешна асоциация без да знае подробности откъде идват нещата явно

- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Важното, е че Лукойл победиха в този мач! 

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Мда, верно е направил такава асоциация!
"В залата в университетския спортен комплекс естонците имаха две силни „оръжия”, освен самият отбор, разбира се. Първото бе рок музиката, на която е кръстен и тима. Публиката бе подгрята с здрав рок, който не може да не те наелектризира и да не те накара да подкрепяш отбора си безрезервно от трибуните. Стилно подбраните парчета явно доставяха удоволствие на 1500-те зрители в залата. Освен чрез уредбата публиката бе подгрявана и от агитка с тъпани, но не се чуваха от рок музиката, която туптеше навсякъде. "
"В залата в университетския спортен комплекс естонците имаха две силни „оръжия”, освен самият отбор, разбира се. Първото бе рок музиката, на която е кръстен и тима. Публиката бе подгрята с здрав рок, който не може да не те наелектризира и да не те накара да подкрепяш отбора си безрезервно от трибуните. Стилно подбраните парчета явно доставяха удоволствие на 1500-те зрители в залата. Освен чрез уредбата публиката бе подгрявана и от агитка с тъпани, но не се чуваха от рок музиката, която туптеше навсякъде. "

Като не знае,да не се изказва неподготвен.
ЦCKА написа:Моите извинения, но отборът от Тарту носи името на бира,която се казва Rock и се произвежда в местния завод A le cock,който е основен спонсор на тима.
Тя тази компания "A le cock" май са сериозни....ако не се лъжа нац.стадион в Талин носи това име

Да,стадиона в Талин се казва A le Cock Arena.
- hristo1306
- Контакти:
ЦCKА написа:Като не знае,да не се изказва неподготвен.
не ме се ядосвай толкова.Той и от футбол толкова разбира