28.11.2010 г., Неделя, 15:30 ч., Нюкасъл-Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
Re: 28.11.2010 г., Неделя, 15:30 ч., Нюкасъл-Челси
Надявам се да стане 1 , но и си мисля , че мача е 1:1
- Santiago Munezz
- Контакти:
Поредната мъка се очертава за Челси.....сигурно ще паднем
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
За първи път ще прогнозирам мач на любимия ми Челси. Мисля, че слабите резултати в последните мачове ще сложат своя край с победа над Нюкасъл - 2:0 за Челси. Относно смяната на Анчелоти моето мнение е, че е смешно да се говори за това. Вярно, че загубихме 3 от последните 4 мача, но който и да ни беше треньор надали щяхме да ги спечелим (при контузените ни ключови играчи и късата резервна скамейка). Все пак сме на 1 място в първенството и първи в групата на ШЛ с 5 от 5, така че смяната на треньора въобще не трябва да се обсъжда. А и след Моу Анчелоти е най подходящия за спечелването на така мечтаната от всички ни ШЛ (ако някой може да каже друг да го сподели). САМО ЧЕЛСИ ОЛЕ !!!
- JackPackage
- Контакти:
Много труден мач за Челси
С толкова много контузии, на практика с резервната халфова линия, проблеми в защита.... надявам се на победа все пак, макар че ще е много трудно - 2:3

С толкова много контузии, на практика с резервната халфова линия, проблеми в защита.... надявам се на победа все пак, макар че ще е много трудно - 2:3

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Челси няма право на повече грешки....Това е.
Нюкясъл са ми симпатичен отбор,но смятам 4е няма да имаме никакви проблеми с тях
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Какви са тези прогнози 1:4 , 0:6 , 3:6 това все пак е футбол не баскетбол нали опитайте се да ги разграничавате малко. Конкретно за мача очаквам една хубава победа на ''Сейнт Джеймсис Парк'' която да ви върне увереността и позагубеното самочувствие. Още повече Нюкасъл ще бъдат без двамата си централни защитници Колочини и Уилямсън + Харпър което може да е само във плюс за нас. Да не забравяме ,че те ни отстраниха за ''Карлинг Къп'' и ще е редно да им го върнем.
1:2 !
1:2 !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Moята прогноза беше на майтап.Тия дето съм посочил за голмайстори общо имат 200 мача в ПШ и нито един гол 

Мача е хикс според мен, иначе свраките имат по-голям шанс за победа, тъй като Есиен и Лампард пак ще ги няма, Тери е под въпрос и по-скоро няма да го има, Aлекс отсъства, защитата пак ще е в комичен състав при това Иванович има 4 жълти картона и би трябвало да внимава, а ако не внимава ще отсъства 1 мач и тогава Челси трябва да излиза с 17 годишни защитници.
Касъл също имат 1 титулярен защитник контузен, но и ще са домакини, където вярно редувам уникални резултати с недобри, но в дербита по традиция избухват.
Все пак клоня към хикс.
Няма да се изненадам и на 1ца.
Касъл също имат 1 титулярен защитник контузен, но и ще са домакини, където вярно редувам уникални резултати с недобри, но в дербита по традиция избухват.
Все пак клоня към хикс.
Няма да се изненадам и на 1ца.