Жребий - Купа на България, Понеделник 13.12.2010 - 11:00ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Жребий - Купа на България, 1/8 финал
Искам Черно море-Цска за да мога най-после да гледам мач на любимия си отбор най-после и да се освободя от даскало де 
VraTar4o написа:Искам Черно море-Цска за да мога най-после да гледам мач на любимия си отбор най-после и да се освободя от даскало де
Чакай сега ти не беше ли от Спартак
- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
Точно сега ако се паднат ЛЕВСКИ - цска ще е най- готино - Гарра - 4 жълти картона,Маркиньос - 4 жълти картона ... мача е точно преди този за Първенството между двата отбора - НЯМА НА КАДЕ ДА СЕ БЯГА
за нас е по-лошо , но пък за сметка на това е интересен варианта

Не, просто тренирах в Спартак а от Черно море ме изгониха като керливо коте
и от тогава ги намразих а иначе Спартак са ми симпатични но любмци ми са ЦСКА -ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ !
-
ShooterMan
- Контакти:
VraTar4o написа:Не, просто тренирах в Спартак а от Черно море ме изгониха като керливо котеи от тогава ги намразих а иначе Спартак са ми симпатични но любмци ми са ЦСКА -ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ !
Е,в Черно Море има изисквания.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Blacksea13
- Контакти:
VraTar4o написа:Не, просто тренирах в Спартак а от Черно море ме изгониха като керливо котеи от тогава ги намразих а иначе Спартак са ми симпатични но любмци ми са ЦСКА -ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ !
Ами затова са те изгонили-щото не си тренирал и играл от сърце за отбора....а си мислел за ЦСКА.
Явно не си бил на ниво, пич.... Как така Димов и Тошко не сме ги изгонили като котета
MORSKI написа:VraTar4o написа:Не, просто тренирах в Спартак а от Черно море ме изгониха като керливо котеи от тогава ги намразих а иначе Спартак са ми симпатични но любмци ми са ЦСКА -ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ !
Явно не си бил на ниво, пич.... Как така Димов и Тошко не сме ги изгонили като котетаИмах приятели 89 набор същия отбор, които ги разпуснаха като станаха на 19- тоест вече нямаше как да играят за юношите, тъй като имаха години... И поради факта, че не бяха силни играчи нямаше как да се наложат в първия отбор
Но както и да е, всеки си има доводи
Пич аз не претендирам че съм голям футболист ама колко момчета с качества са изгонили и всичко отиваше в Спартак и хоп слабия Спартак срещу безбожно силния Черно море 3:0 96 набор ...
Blacksea13 написа:VraTar4o написа:Не, просто тренирах в Спартак а от Черно море ме изгониха като керливо котеи от тогава ги намразих а иначе Спартак са ми симпатични но любмци ми са ЦСКА -ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ !
Ами затова са те изгонили-щото не си тренирал и играл от сърце за отбора....а си мислел за ЦСКА.
Аз кадето и да отида винаги съм бил надъхан да мачкам просто съм си максималист
Явно не си бил достатъчно добър за отбора
При все, че ДЮШ на Черно Море в момента е доста по-силна от тази на Спартак и почти във всички възратсови групи сме начело-има си тема във форума за това можеш да я видиш... Нормално е да има наплив и не всички деца да получават шанс
Тоест трябват и доста качества
Пък и като си фен на ЦСКА не вярвам вбъдеще, ако станеш добър играч(което ти го желая) и пробиеш феновете на двата отбора да ти се радват много
Тъй като сърцето ти няма да е на нито един от дава стадиона образно казано
Но това е друга тема да не спамим сега... Нека се продържаме към темата!