megan fox написа:MORSKI написа:Ами честно казано изобщо не мисля, че не бяхме играли със силни отбори

Милан пак бият и то с хубава игра! Тях ги опухахме в Мадрид и щяхме да сторим това и в Милано, ако не беше гола от засада ... Но дори и да приемем, че си прав, ако аз напиша нещо такова във вашия форум след победа, няма ли да се приема за заяждане? Не вярвам някой да се зарадва като кажа "Хубава победа за вас, ама вие досега със серизоен отбор не сте ирали"... Или хубава победа, ама съдията в 33 минута отсъди грешно корнер, вследствие на което минута по-късно вкарахте гол. В 68 минута пък за една висока топка не отсъди фаул, а в 70 даде погрешно жълт картон за играч на противника" - говоря образно казано ... И това след като примерно сте побеидли някой отбор с голям резултат и хубава игра!
Първо според мен издребняваш, защото не след всеки мач правя такива коментари, каквито твърдиш и второ... искаш да кажа на черното бяло ли?!
Бтв ако прегледаш темата, в която спорихме дали Реал до момента са играли със истински силен отбор ще видиш (това явно си го пропуснал), че ясно съм написал, че нито НИЕ, нито ВИЕ до момента сме играли със силен съперник и ако изключим предстоящето Класико, че първите сериозни изпитания и за ДВАТА отбора ще дойдат пролетта! - това не го ли видя?

Не издребнявам

Не след всеки мач го правиш, но то това остана .... Напоследък го правиш често и това не се нрави на някои потребители, на мен не ми правеше такова впечатление, но след като и днес написа нещо в подобен стил и мен ме ядоса.... Не е нужно да казваш на черното бяло, но защо изобщо тярбва да го кометнираш и да го казваш? Нима във вашите мачове не бъркат съдиите? Даваш мнение от типа "добре играхте, ама съдията ви подпря, няма нужда от това нещо"? Че ти откъде знаеш, че ни е продпрял?

За теб фактора съдийска грешка няма ли го? А и е изключително странно да търсиш такива грешки при все, че бием разгромно и след хубава игра!
Прочетох го това, че си казал, че и вие не сте играли със силен отбор, но ще ти кажа и тук- няма ясе критерий за силен отбор- за теб е един, за мен е друг! А и те питам, ако след мач с ваш противник вляза във форума ви и напиша, че съдията ви е подрля при някакви ситуации , въпреки че сте играли добре и биете залсужено как ще реагираш ти и потребителите в раздела? 100% ще има нападки и то с основание, понеже това си е един вид заяждане

Неслучайно не влизам често във вашия подфорум, точно по тази причина не желая да влизам в конфорнтации./....
Както и да е , смятам ме разбра какво имам предвид....