Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Мнениеот MORSKI » 24 ное 2010 00:07

megan fox написа:
След всеки?! Айде призовавам те тук пред всички да провериш последните ви 5 мача и да видим какво съм казал за реферите в тях! Искам да покажеш с цитати!!!
Аман от голи думи, без нито грам покритие!

Такова впечатление си оставил у мен, сега не ми се търси из всичкит ти 3 к мнения ;)
След победата ни над Атлетик пък говори как не сме играели със силни отбори досега... Общо взето ни омаловажаваш успехите, а на мен това хич не ми харесва...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 ное 2010 00:07

UNBEATABLE написа:Е, той добре му прошепна, но какво?

Да си изкара червен и да е чист за 1/8 финалите както и Рамос ;) :lol: :!:

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 24 ное 2010 00:08

LSFC 1914 написа:

Абсурд! Докато не го чуя от устата на Моуриньо няма да го повярвам.

п.п Лека вечер на всички и отново честита победа. :roll:
Последна промяна от UNBEATABLE на 24 ное 2010 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 ное 2010 00:08

MORSKI написа:
megan fox написа:
След всеки?! Айде призовавам те тук пред всички да провериш последните ви 5 мача и да видим какво съм казал за реферите в тях! Искам да покажеш с цитати!!!

Такова впечатление си оставил у мен, сега не ми се търси из всичкит ти 3 к мнения ;)
След победата ни над Атлетик пък говори как не сме играели със силни отбори досега... Общо взето ни омаловажаваш успехите, а на мен това хич не ми харесва...

А нима излъгах?! Ето сега този Аякс с който играхте силен ли беше?! Да името е на голям и велик отбор, но тези мижатурки, които играха срещу вас... това силен съперник ли беше?! Честно ми кажи.

И както виждаш всеки път казвам нещо от рода на "Честита ЗАСЛУЖЕНА победа"! Така че не омаловажавам успехите ви, просто казвам нещата такива, каквито са (поне според мен). :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 ное 2010 00:11

UNBEATABLE написа:
LSFC 1914 написа:

Абсурд! Докато не го чуя от устата на Моуриньо няма да го повярвам.

п.п Лека вечер на всички и отново честита победа. :roll:

Е ти очакваш Моуриньо да си признае ли !? :o :lol: Това няма да стане. Моуриньо от сега почва да си прави сметките и това си пролича с двата червени... :geek:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 ное 2010 00:13

megan fox написа:
MORSKI написа:
megan fox написа:

А нима излъгах?! Ето сега този Аякс с който играхте силен ли беше?! Да името е на голям и велик отбор, но тези мижатурки, които играха срещу вас... това силен съперник ли беше?! Честно ми кажи.

И както виждаш всеки път казвам нещо от рода на "Честита ЗАСЛУЖЕНА победа"! Така че не омаловажавам успехите ви, просто казвам нещата такива, каквито са (поне според мен). :)

Ами честно казано изобщо не мисля, че не бяхме играли със силни отбори ;) Милан пак бият и то с хубава игра! Тях ги опухахме в Мадрид и щяхме да сторим това и в Милано, ако не беше гола от засада ... Но дори и да приемем, че си прав, ако аз напиша нещо такова във вашия форум след победа, няма ли да се приема за заяждане? Не вярвам някой да се зарадва като кажа "Хубава победа за вас, ама вие досега със серизоен отбор не сте ирали"... Или хубава победа, ама съдията в 33 минута отсъди грешно корнер, вследствие на което минута по-късно вкарахте гол. В 68 минута пък за една висока топка не отсъди фаул, а в 70 даде погрешно жълт картон за играч на противника" - говоря образно казано ... И това след като примерно сте побеидли някой отбор с голям резултат и хубава игра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 ное 2010 00:15

LSFC 1914 написа:Е ти очакваш Моуриньо да си признае ли !? :o :lol: Това няма да стане. Моуриньо от сега почва да си прави сметките и това си пролича с двата червени... :geek:

Добре ве...! Два пъти вече го написах/обясних защо няма логика Моу да дава такива инструкции:

Просто португалеца можеше да не включи в групата за мача с Оксер Рамос и Алонсо, съответно те нямаше да играят в мача, съответно нямаше да има как да си изкарат картони, съответно нямаше да бъдат наказани за първите мачове на 1/8 финалите и съответно картоните щяха да се изчистят след мача с Оксер!!!!!!!! Вижте само колко е елементарна логиката!!!

Така че няма никаква причина да им казва изкарайте си червени картони, най-малкото, че за всеки картон УЕФА глобява клубовете. (Не че това е проблем за Реал, но защо да ги дават тези пари?)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 ное 2010 00:19

MORSKI написа:Ами честно казано изобщо не мисля, че не бяхме играли със силни отбори ;) Милан пак бият и то с хубава игра! Тях ги опухахме в Мадрид и щяхме да сторим това и в Милано, ако не беше гола от засада ... Но дори и да приемем, че си прав, ако аз напиша нещо такова във вашия форум след победа, няма ли да се приема за заяждане? Не вярвам някой да се зарадва като кажа "Хубава победа за вас, ама вие досега със серизоен отбор не сте ирали"... Или хубава победа, ама съдията в 33 минута отсъди грешно корнер, вследствие на което минута по-късно вкарахте гол. В 68 минута пък за една висока топка не отсъди фаул, а в 70 даде погрешно жълт картон за играч на противника" - говоря образно казано ... И това след като примерно сте побеидли някой отбор с голям резултат и хубава игра!

Първо според мен издребняваш, защото не след всеки мач правя такива коментари, каквито твърдиш и второ... искаш да кажа на черното бяло ли?!

Бтв ако прегледаш темата, в която спорихме дали Реал до момента са играли със истински силен отбор ще видиш (това явно си го пропуснал), че ясно съм написал, че нито НИЕ, нито ВИЕ до момента сме играли със силен съперник и ако изключим предстоящето Класико, че първите сериозни изпитания и за ДВАТА отбора ще дойдат пролетта! - това не го ли видя? ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 ное 2010 00:26

megan fox написа:
MORSKI написа:Ами честно казано изобщо не мисля, че не бяхме играли със силни отбори ;) Милан пак бият и то с хубава игра! Тях ги опухахме в Мадрид и щяхме да сторим това и в Милано, ако не беше гола от засада ... Но дори и да приемем, че си прав, ако аз напиша нещо такова във вашия форум след победа, няма ли да се приема за заяждане? Не вярвам някой да се зарадва като кажа "Хубава победа за вас, ама вие досега със серизоен отбор не сте ирали"... Или хубава победа, ама съдията в 33 минута отсъди грешно корнер, вследствие на което минута по-късно вкарахте гол. В 68 минута пък за една висока топка не отсъди фаул, а в 70 даде погрешно жълт картон за играч на противника" - говоря образно казано ... И това след като примерно сте побеидли някой отбор с голям резултат и хубава игра!

Първо според мен издребняваш, защото не след всеки мач правя такива коментари, каквито твърдиш и второ... искаш да кажа на черното бяло ли?!

Бтв ако прегледаш темата, в която спорихме дали Реал до момента са играли със истински силен отбор ще видиш (това явно си го пропуснал), че ясно съм написал, че нито НИЕ, нито ВИЕ до момента сме играли със силен съперник и ако изключим предстоящето Класико, че първите сериозни изпитания и за ДВАТА отбора ще дойдат пролетта! - това не го ли видя? ;)

Не издребнявам ;) Не след всеки мач го правиш, но то това остана .... Напоследък го правиш често и това не се нрави на някои потребители, на мен не ми правеше такова впечатление, но след като и днес написа нещо в подобен стил и мен ме ядоса.... Не е нужно да казваш на черното бяло, но защо изобщо тярбва да го кометнираш и да го казваш? Нима във вашите мачове не бъркат съдиите? Даваш мнение от типа "добре играхте, ама съдията ви подпря, няма нужда от това нещо"? Че ти откъде знаеш, че ни е продпрял? :shock: За теб фактора съдийска грешка няма ли го? А и е изключително странно да търсиш такива грешки при все, че бием разгромно и след хубава игра!

Прочетох го това, че си казал, че и вие не сте играли със силен отбор, но ще ти кажа и тук- няма ясе критерий за силен отбор- за теб е един, за мен е друг! А и те питам, ако след мач с ваш противник вляза във форума ви и напиша, че съдията ви е подрля при някакви ситуации , въпреки че сте играли добре и биете залсужено как ще реагираш ти и потребителите в раздела? 100% ще има нападки и то с основание, понеже това си е един вид заяждане ;) Неслучайно не влизам често във вашия подфорум, точно по тази причина не желая да влизам в конфорнтации./....
Както и да е , смятам ме разбра какво имам предвид....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 ное 2010 00:26

Ами аз лично смятам,че Аякс не са чак толкова слаб отбор. На първо четене, веднага виждам в лигата едно 6-7 отбора,които са с класа под холандците. А за самата група, Реал Мадрид нямаше как да изтеглят по-трудни отбори. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”