Дали е вярно?Нов старши треньор в морето!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Дали е вярно?Нов старши треньор в морето!

Мнениеот Iceberg » 23 ное 2010 18:55

Абе нищо не пречи, нали това казвам, че ни трябват няколко човека на възлови позиции. Но с много нови хора, с налагането на младите в същото това време, които до този момент влизаха инцидентно и за малко като титуляри, с нов и неопитен все още треньор, не наясно с Бг действителноста, ще е трудно да се гони на всяка цена висока цел. Време трябва!! Доста трудничко ще е, каквото и да си говорим. Сами си създадохме не малко главоболия, разбихме си отбора, сега сами трябва да се оправяме. Но който и да дойде, ще види бая зор. Ако наистина новите са като Грийн, ще е перфектно, ама откъде толкова на брой и толкова класни попълнения. Тва са много парички и много късмет. Дали ще ги дадът, едното Тим, другото дедо ви Господ? М?! Аз например ще съм доволен късмета и от баба Госпутка да е :) :) :) А и дали ще улучим такива чужденци?! Ами ако са като Слори?! :)))) Дано се получат нещата, дано! Хем прилични чужденци, хем нашите млади момчета да играят, хем да запазим гръбнака на сегашния отбор. Щото съвсем нов състав... ще е непосилно мисля :roll:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 ное 2010 19:21

Еееее, що бе Морски изтри на бабето именцето?! :lol: Кво толкова, ми тя е на Господа половинката. Как да я нарека тогава?! :) Ми тъй си се казва жената :) Еееее, как да чакаме късмет от нея да ни ръсне, като я завоалирам тука и пишем именцето със звездички, м?! :) :) :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 ное 2010 19:37

Айс то това е автоматично , пробвай да цитираш ДБ да видиш какво ще стане :mrgreen: Не съм ви виновен за всичко де :evil:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 ное 2010 19:55

MORSKI написа:Айс то това е автоматично , пробвай да цитираш ДБ да видиш какво ще стане :mrgreen: Не съм ви виновен за всичко де :evil:

Оооооо, прости невежеството, извинявка! А и аз се закачах, шегувках си се. Щом трябва, щом е нужно, щом не е по правилата.. ще го клъцнете де :roll: , кво толкова. Гледай само обаче как всички се поразведриха, м?! Две победи подред, особенно навън, че и за купата и.... по друг начин са пишещите братя тук :) Поуспокоени, с повече вяра.... А дано такива да ни оставят футболисти и треньори и след последните два мача за сезона.. Да чакаме така жадуваните промени, новини през зимата усмихнати, а не.... гьонсуратлии. Туй автомата дали ще го гепне да го трийне, м?! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”