Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2010/11

Мнениеот Blue_Girl » 23 ное 2010 17:32

Ballancee написа:Първенството е интересно заради факта ,че лидери имат много проблеми и всеки кръг губят точки , не си спомням кога (Челси , Юнайтед, Арсенал и Ливърпул) спечелиха едновременно в един кръг :!: :!: :!: докато отборите в долната половина се хвърлят и ето изненадите се получават. Иначе ако Челси, Арсенал и Манчестър Ю са във форма ще дръпнат и ще отворят една разлика от 10,12 точки от четвъртият и първенството е ясно , докато сега всичко може да се случи. Тази тенденция не се забелязва примерно във ''Примера'' поради което това първенство не е никак вълнуващо колкото ''Премиершип'' !

И аз нямам спомен за този факт.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 ное 2010 17:36

AnalBreaker написа:Имам едно предложение за вас.

Какво ще кажете да има бонус точки, в края на сезона, (5 или 10 примерно) за този, който е постигнал най-висок резултат за определен кърг?

Допада ми идеята!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 ное 2010 17:42

Интересен кръг се получи.
Просто всеки може да победи всеки, което е тръпката.

П.п
Вече се смъкнах с цели 4 позиции в играта.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 ное 2010 17:54

Така така. Тотнъм шампиони няма да станат - това е сигурно. Една от причините е, че отбора е много зависим от Ван Дер Ваарт и Бейл и при контузия на един от двамата отбора е различен. Също така ми прави впечатление еднотипните атаки на шпорите и смятам, че ако не разнообразят играта си в нападение няма да имат толкова голям успех както сега. И последната и най - важна причина - трагична защита! Не може всеки мач да допускаш по 2 гола...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 23 ное 2010 21:00

Какво ще кажете да има бонус точки, в края на сезона, (5 или 10 примерно) за този, който е постигнал най-висок резултат за определен кърг?

Подкрапям предложението! Бях направил същото в темата за Примера но там никой не ме послуша дано тук да стане.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 ное 2010 21:03

enguerino написа:

Подкрапям предложението! Бях направил същото в темата за Примера но там никой не ме послуша дано тук да стане.

И аз :)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 00:30

Изображение

Съндърланд 2-2 Евертън
Съндърланд и Евертън завършиха 2:2 в последния мач от 14-ия кръг на Висшата английска лига.
Австралийският офанзивен халф на "Карамелите" Тим Кейхил изведе Евертън напред в резултата още в 6-ата минута. Той засече топката в мрежата с глава след центриране на левия бек Лейтън Бейнс. В 23-ата минута обаче нападателят на "Черните Котки" Дани Уелбек изравни резултата. Той се разписа с удар от непосредствена близост след асистенция на Бодевайн Зенден, който проби отлично отдясно преди да центрира.В 70-ата минута Уелбек изведе Съндърланд напред в резултата с глава след центриране на Киърън Ричардсън. Последният бе в засада, но това бе подминато от реферите. Играчите на Дейвид Мойс все пак стигнаха до хикса и точката след малко късметлийски гол на испанския халф Микел Артета в 83-ата минута.Полузащитникът стреля от дъгата на наказателното поле, футболист на Съндърланд отклони топката с крак и подлъга вратаря си, а коженото кълбо се озова в мрежата на домакините.В добавеното време и двата тима пропиляха по една отлична възможност да изтръгнат победата. Първо Уелбек стреля от непосредствена близост встрани от вратата и пропусна да направи хеттрик, а секунди след това резервата Джърмейн Бекфорд се озова сам срещу Крейг Гордън, но шутира над вратата.

Изображение
Карл Хенри извън игра два месеца
Капитанът на Уулвърхемтън Карл Хенри ще отсъства от терените през следващите два месеца.Той получи травма в коляното при загубата срещу Блекпул в събота."Карл е аут за два месеца", заяви мениджърът на Уулвс Мик Макарти. "Той премина прегледи и беше установено, че има леко разкъсване на връзките в коляното.""Това е удар за нас, особено при положение, че и Дейв Едуардс също е аут. Карл играеше великолепно и не пропускаше мач освен заради контузии, а те са сериозни. Наистина голяма загуба."

Изображение
Майк Уилямсън наказан за три мача
Защитникът на Нюкасъл Майк Уилямсън беше обвинен в насилствено поведение, след като удари без топка Йохан Елмандер от Болтън в събота.Бившият играч на Портсмут ще бъде наказан за три мача, ако се признае за виновен."Уилямсън има срок до 18 ч. във вторник, 23 ноември, да обжалва или да се признае за виновен, казва се в изявление на ФА. - Той може да приеме стандартно наказание от три мача."Реферът Хауърд Уеб не видя инцидента по време на срещата, но Уилямсън беше обвинен по видео запис. Ако обжалва, той рискува да бъде наказан с още един мач.По-късно Уеб изгони аржентинеца Фабрицио Колочини, който удари Елмандер с ръка.Това означава, че свраките ще играят без двамата си титулярни централни защитници срещу шампиона Челси в неделя.

Изображение
Мойс беснее за пропуска на Бекфорд
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс бе изключително разочарован, след като видя как Джърмейн Бекфорд пропуска златен шанс да донесе победата на отбора му срещу Съндърланд снощи.В последната секунда нападателят бе изведен сам срещу вратаря, но стреля над вратата от отлична позиция и мачът приключи 2:2, като малко преди това пък Дани Уелбек не успя да вкара за "Черните Котки".

Изображение
Болтън почва преговори с Елмандер
Президентът на Болтън Фил Гартсайд ще се срещне в сряда с агента на нападателя Йохан Елмандер, за да обсъдят възможността футболистът да подпише нов договор с клуба.Шведът се намира в изключителна форма от началото на сезона и вече има 8 гола в първенството, като е с основен принос за страхотното представяне на Уондърърс, които са 5-и.Сегашният му контракт изтича в края на кампанията, но след 2 разочароващи години на „Рийбок" той най-после показва качествата си и затова от тима ще опитат да го задържат."Договорът му изтича през лятото, така че ние ще опитаме да го задържим. Планирал съм среща с неговия агент за сряда, за да обсъдим тази възможност", каза Гартсайд пред "Болтън Нюз"."Вярно е, че казах, че януари е добър момент за продажба на футболисти, защото тогава топ-отборите дават добри пари. Не съм казал обаче, че ние ще продаваме. Няма нужда да го правим. Ако все пак получим предложение за някого, ще го обмислим", добави той.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 00:34

Статистика през сезона
Кръгове: 38
Текущ кръг: 14
Мачове / Кръг: 10
Мачове общо: 380
Мачове изиграни: 138
Най-голяма домакинска победа:
Нюкасъл Юнайтед - Астън Вила
6 : 0
Най-голяма победа на гост:
Уигън Атлетик - Челси
0 : 6
Голове
Общо голове: 364
Ø Голове на кръг: 26.38
Ø Голове на мач: 2.64
Домакински голове 211
Ø Домакински голове на кръг: 15.29
Ø Домакински голове на мач: 1.53
Голове като гост 153
Ø Голове като гост на кръг: 11.09
Ø Голове като гост на мач: 1.11

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 ное 2010 11:43

AnalBreaker написа:Така така. Тотнъм шампиони няма да станат - това е сигурно. Една от причините е, че отбора е много зависим от Ван Дер Ваарт и Бейл и при контузия на един от двамата отбора е различен. Също така ми прави впечатление еднотипните атаки на шпорите и смятам, че ако не разнообразят играта си в нападение няма да имат толкова голям успех както сега. И последната и най - важна причина - трагична защита! Не може всеки мач да допускаш по 2 гола...

Няма отбор в света,който без тримата си основни централни защитници да е също толкова стабилен както и с тях. Миналата година защитата беше четвърта по най-малко допуснати голове. Доусън се завръща в игра след седмица. Ледли - след около 2 седмици. Уудгейт ще се завърне през януари. Но дори и без него, само с Доусън и Кинг ще е съвсем различно.

С 1 топ нападател и 1 централен полузащитник през януари - всичко е възможно.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 ное 2010 12:12

Ballancee написа:Статистика през сезона
Кръгове: 38
Текущ кръг: 14
Мачове / Кръг: 10
Мачове общо: 380
Мачове изиграни: 138
Най-голяма домакинска победа:
Нюкасъл Юнайтед - Астън Вила