djtony7 написа:А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !
на долната схема е показана територията покривана от спътника от който се излъчва Булсат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djtony7 написа:А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !
Los Che написа:djtony7 написа:А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !
на долната схема е показана територията покривана от спътника от който се излъчва Булсат
SuperSpurs написа:Пречи предаването на чужди мачове. Фен на Пирин например няма да се трогне, че по ТВ Левски се мъчи с Академик. Е, ако дават Ливърпул-Евертън ще е друго. И все си мисля, че най-много пречи това, че вече няма какво да гледаме по нашите терени...няма КОГО да гледаме. Още помня допреди 15-16 години как на Герена ходехме по 18-19000 за мачове с Ботев Враца и Добруджа.
howmen написа:SuperSpurs написа:Пречи предаването на чужди мачове. Фен на Пирин например няма да се трогне, че по ТВ Левски се мъчи с Академик. Е, ако дават Ливърпул-Евертън ще е друго. И все си мисля, че най-много пречи това, че вече няма какво да гледаме по нашите терени...няма КОГО да гледаме. Още помня допреди 15-16 години как на Герена ходехме по 18-19000 за мачове с Ботев Враца и Добруджа.
По тая логика да вземат да върнат и концлагерите,А!?
Това беше най голямата простотия измислена от Михов и сие за спасението на БГ футбола.
Все едно няма чужди телевизий!!!
Няма се изненадам да почнете да издигате лозунги под мотото"Забранете западния футбол,защото е капиталистически.Гледайте само нашия,социалистически!!!"
То като определение наистина има логика,нашия който се играе по стадионите отдавна няма нищо общо с този дето се практикува в останалите държави.
Краставичарят Ганчо написа:Лично за мен нашето първенство си е най-интересно!
Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 8 госта