Владо_ЦСКА написа:Искам, А група, по Канал 3 и водещ на всички предавания, Сашо Диков![]()
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Владо_ЦСКА написа:Искам, А група, по Канал 3 и водещ на всички предавания, Сашо Диков![]()
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а![]()
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен.
Converse написа:Проста логика, на отбора от града ми, който ми е легнал на сърцето ! Щом ще се установявам за постоянно в Самоков, значи ще съм фен на Самоков.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:И как, да стане тая работа, след като някой от нас, "кибиците" сме от Видин, а и отгоре на-всичко, сме на работа и събота и неделя и почиваме, някой ден през седмицата? Поне има телевизор, на работа.
Защо се обаждаш, неподготвен
Владо_ЦСКА написа:ЖалкоКакво става с излъчването на А група...???
аби написа:Владо_ЦСКА написа:И как, да стане тая работа, след като някой от нас, "кибиците" сме от Видин, а и отгоре на-всичко, сме на работа и събота и неделя и почиваме, някой ден през седмицата? Поне има телевизор, на работа.
Защо се обаждаш, неподготвен
Защото ходи безплатно на стадиона!Я да му тури Събев 7-15 лева за вход и да е безрабитен,да го видим дали ще пее тази песен!
Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а![]()
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен.
Los Che написа:А група ще я дават по ТV+, Филм-Спорт по Bulsat
Потребители, разглеждащи този форум: TodorT и 23 госта