wolf написа:Отделно от това си мисля, че ще се залага твърдо на развитието на юношите и налагането им в мъжкия отбор. Все пак това е философията на почти всеки минал през Аякс.
Докато е в Аякс-да, ама тук?! Тук дали ще е така. Хем да докара 4-5 холандеца, хем да дава път на младите черноморци ми се струва, че няма как да стане на тоя етап. Поне аз така мисля. Още повече пише, че му изискват най-късно 2012 г да е класирал отбора за евротурнирите?! Явно шефовете искат за откриването на стадиона и за 100 годишнината вече да сме на линия в Европа. Остава значи или отбора да се вдигне и да направи подвиг през пролетния сезон и да се класира дали от първенството или от купата, или догодина вече за цял сезон да стане същото. Само че нали се сещате, треньор дебютант да се реши да гони тея краткосрочни цели с 4-5 чужденци(холандци), които най-вероятно също ще са млади, още някой друг нов играч от Бг, щото мисля че ще има и такива, освен тях да налага нашите млади, а и неопитни повечето играчи.... На практика почти нов отбор. Това може да стане, но ако му се даде време 2-3 години да кажем и не му се търсят бързи и непременни резултати. А то..??!! Ако въобще се съгласи Винтер, мисля ще заложи на сигурното и няма да рискува с младите, както на нас ни се иска. Та той да не е факир и като с вълшебна пръчица да махне и.. нови чужденци, младите ни момчета, други нови и останалите от сегашния състав ей така, изведнъж да станат силен и боеспособен състав, та да мачкат наред и да се класират така лесно за турнирите?! Незнам, на мене не ми се вижда тъй фасулско тва... И въпреки всичко ще се надявам да успее, който и да застане на мостика! Да привлечем 3-4, но класни, сериозни и навити да се раздават играчи, които да паснат като дялан камък за невралгичните постове. Да се даде повече шанс и се наложат младите момчета в сегашната формация, като Тошката, Румбата, а още Камен и Янчо. Да се отървем от излишните хора в групата, нежелаещи да се напрягат, да се раздават за отбора и емблемата, заемащи мястото на наши талантливи юноши от школата и така... Но ще е трудно, много трудно. Това, освен, че става с много пари, с волята на собственика, много труд, с отлична организация, ами и с време!! А него май го няма. То не, че парите, волята на босовете и организацията цъфнали, ама поне индикации, че са на път да се появят ги има. А дано, че иначе има да си питам всички. И без това нерви не останаха, както на играчи, собственици, треньори и ръководство, ами най-вече на публиката, на феновете.

На нас демек, тея дето ги бистрим тука политиките..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------