JackPackage написа:niki87 написа:Уникално представяне от моя страна тоя кръг
ама и аз съм ти достоен конкурент за "уникално" постижение, въпреки че имам 2 пъти повече точки от теб

Сега видях репортажа от мача ни с Леверкузен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:niki87 написа:Уникално представяне от моя страна тоя кръг
ама и аз съм ти достоен конкурент за "уникално" постижение, въпреки че имам 2 пъти повече точки от теб
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Cesc Fabregas написа:Можете и мен да ме отписвате от играта, защото нямам намерение повече да пиша в този форум. Изключение ще прави само темта за ФК Наздраве, за да съм в час кво става там, а и по регламента натурнира, в който участваме, трябва да имам 5 мнения на месец.
storm написа:Cesc Fabregas написа:Можете и мен да ме отписвате от играта, защото нямам намерение повече да пиша в този форум. Изключение ще прави само темта за ФК Наздраве, за да съм в час кво става там, а и по регламента натурнира, в който участваме, трябва да имам 5 мнения на месец.
Защо така ?
Cesc Fabregas написа:storm написа:Cesc Fabregas написа:Можете и мен да ме отписвате от играта, защото нямам намерение повече да пиша в този форум. Изключение ще прави само темта за ФК Наздраве, за да съм в час кво става там, а и по регламента натурнира, в който участваме, трябва да имам 5 мнения на месец.
Защо така ?
Писна ми от шизофреници...(не в тая тема, нямам тва предвид!)
storm написа:Игнорирай ги ... Доколкото знам има опция която скрива мнения на определи хора
Cesc Fabregas написа:storm написа:Игнорирай ги ... Доколкото знам има опция която скрива мнения на определи хора
Става дума за модератори, при тях тая опция не действа. Освен това и не би помогнала, защото аз се нервирам на това, че с действията си накараха сума ти качествени хора да напуснат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта