И най-прогресиращите Топ3 отбора са......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Най-проспериращите 3 отбора в последнтие 10 г. ?

Мнениеот puhisamolevski » 22 ное 2010 22:51

VraTar4o написа:Къде е Бат3 ама Жилина дори и Дебрецен трябва да се включи съвсем сериозно не целя подигравки :geek:

Ми не мисля...и двата имат постигнати само едно влизане в групите на ШЛ, и нищо повече...
За БАТЕ не знам от къде да почна...Андерлехт, Ювентус...То не беше ШЛ, то не беше ЛЕ...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 22 ное 2010 22:55

puhisamolevski написа:
VraTar4o написа:Къде е Бат3 ама Жилина дори и Дебрецен трябва да се включи съвсем сериозно не целя подигравки :geek:

Ми не мисля...и двата имат постигнати само едно влизане в групите на ШЛ, и нищо повече...
За БАТЕ не знам от къде да почна...Андерлехт, Ювентус...То не беше ШЛ, то не беше ЛЕ...

Е така е но за тези отбори не се чуваше до преди 4-5 години Бате вече постигнаха всичко остана само едно прилично класиране в ШЛ догодина а Жилина и Дебрецен тепърва започват да градят...Същото се отнася и за Тулуза прилични трансфери добро класиране в Франция и така...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 ное 2010 22:57

Лион +3
Челси +2
Севиля +1
8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 ное 2010 22:57

Лион +3
Виляреал +2
Тотнъм +1
Сампдория къде ги слага автора в проспериращите отбори :shock: Генуезците преди 10-на години бяха един от италиянските грандове сега са средняшки отбор - къде е просперитета :?:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 ное 2010 22:57

Определено това е отборът на Рубин Казан,който до преди 3 години не бях чувал за него,а сега в Русия се съобразяват с този отбор,а и в Европа!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 22 ное 2010 22:58

БАТЕ БОРИСОВ+3 Дебрецен+2 Слован Бр.+1
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Нека определим най-добрите 3 отбора

Мнениеот george_speed75 » 22 ное 2010 22:59

megan fox написа:
george_speed75 написа:
bonnnev написа:В България Литекс ,отбора който играе модерен футбол

Модерен...с купуване на съдии и мачове...,а после У е Европа ви бият като маче у дирек!

Те пък вас щото малко ви биха последните години...

Нямам предвид точно Левски.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 22 ное 2010 23:02

+3 т. Челси -Челси със сигурност заема второто място в тази класация.Ще кажете,защо Челси?Ами през тези 10 години кралскосините от Лондон постигнаха може би повече отколкото в цялата си история,не че не са имали славни успехи и някой трофей за окраса,но тяхната доминация ги превърна в сериозен и постоянен фактор в Англия,което е нещо голямо и труднопостижимо,а и Челси си е Челси...но все пак е нужно да споменем и огромната заслуга на Абрамович,без който на този епат това нямаше да се случи.Моуриньо също свърши много добра работа.Статистиката говори ясно,че Челси е един от най-прогресиращите тимове през последните десетина години-за този период спечелиха 3 титли на Англия от общо 4 в своята история,плюс някоя и друга Купа,плюс финал на ШЛ и един-два полуфинала.

+2 т. Лион-Никога не съм бил фен на френския футбол и на Лион,но е факт,че тяхната история на практика започна пез 21 век,или казано по-точно,успешната част от нея.7 поредни титли-пълна доминация във Франция за много долъг период от време.

+ 1 т. Виляреал

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 23:02

Прави ми впечатление, че повечето засега пропускат Севиля, а те спечелиха Купата на УЕФА 2 години под ред!
Също така ми прави впечатление, че никой не се сеща за Порто, които през 2003-а спечелиха УЕФА, а през 2004-а взеха ШЛ! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 ное 2010 23:10

megan fox написа:Прави ми впечатление, че повечето засега пропускат Севиля, а те спечелиха Купата на УЕФА 2 години под ред!
Също така ми прави впечатление, че никой не се сеща за Порто, които през 2003-а спечелиха УЕФА, а през 2004-а взеха ШЛ! ;)

Порто имат сериозни успехи и в миналото, така че израстването им през последните десет години не е като на някои други отбори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”