Ето какво казва един от форума на Ботев,който работи при Ирена Кръстева - на него му имам доверие от край време :
Истина е, че не съм писал отдавна не исках да давам нови надежди или да се раждат нови слухове. Инфото е абсолютно вярно. Дори на мен ми дойде изненадващо макар да го чаках от нова година, и аз се бях отчаял а уж "съм в кухнята". Разпитах. Не чакайте на този етап официално изявление или нещо подобно. Най-много селю да се изходи. Машината работи и официалните изявления ще бъдат след като селю бъде смазан. Докрай. Без фойерверки, интервюта и други такива. Просто смачкан. Поинтересувах се по въпроса дали Ирена просто си търси парите или иска клуба. Отговориха ми с въпрос "защо се блокират акциите на селю точно в Ботев, - търговско дружество с 0 активи, а не в някоя от другите му фирми, където има нещо за разпродажба и възстановявяне на капарото? Доста от "дребните неприятности" дето се случват на селю са много добре обмислени и координирани, не всички - доста. И очевидно дават резултат. Няма да агитирам никой - спрете протестите или натиснете повече с протестите или каквото и да било. Всичко си е въпрос на личен избор.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Замразиха акциите на Христолов в Ботев

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
е то по тая логика и 2020 няма да сме продадени , те ще си правят номера и общо взето пак нищо ...

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

незнам какво да мисля, само едно мога да кажа: дано господ е с нас този път
SHYNE написа:е то по тая логика и 2020 няма да сме продадени , те ще си правят номера и общо взето пак нищо ...
създайте алтернативен Ботев на принципа на феновете на Манчестър Юнайтед. За няколко години ще сте в А група. Пък нали и вашият кмет е фен. Ще ви даде 9-ти септември да играете на него

Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
радостно е че вече има реални действия срещу селската особа а колко ще продължат нещата само господ знае но дано мъките ни са към края.пожелавам от все сърце на селския да му вземат клуба и да има да дава даже
селски вземи си скункса не се сърди
Зна4и сега 4акаме изявление на христола в медиите 

Дано,най-после някой да сложи селския на мястото му.............

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
- PLOVDIV PEE 1912
АЙ СМАЧКАЙТЕ СЕЛЯНДУРА И ДО ТРИ ГОДИНИ ФИНАЛ ШАМПИОНСКА ЛИГА ХАХАХАХА СЕЛЯНИН ШИБАН УМРИ В АДСКИ МЪКИ КОПЕЛДАК МРРРРРЪСЕН!!!!!!!!!!!!!НАЗДРАВЕ!
STENLI написа:Зна4и сега 4акаме изявление на христола в медиите
какво да не би да ти се слуша нова порция диалект премесен с доволно глупости и небивалици

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме