В България през 2050, българите ще са малцинство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: В България през 2050, българите ще са малцинство

Мнениеот metodito » 22 ное 2010 18:56

fraport написа:...
- ЕДНОКРАТНА СУМА ЗА ПЪРВО ДЕТЕ НАПРИМЕР 2000 ЛВ .....САМО ЗА ТЕЗИ БЪЛГАРКИ КОИТО СА РАБОТИЛИ И СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ И СА ПЛАЩАЛИ РЕДОВНО ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ И ДАНЪЦИ , ЗА ВТОРО ДЕТЕ ОТНОВО ПОДОБНА СУМА , А ЗА ТРЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ .
...
4.ЗАКОН С КОЙТО ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА УВОЛНЕНИЕТО НА МЪЖ ЧИЕТО ДЕТЕ Е ДО 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Последните две са много добри хрумвания, като сумата да е поне 5000 лв.
Не, циганите са проблем, а тези, които ги управляват. Строги закони, които да се прилагат. Крадеш - от 3 до ... години, изнасилиш - от 20 до ... години, бой с тежки увреждания от 15 до ...години, убиеш - независимо дали е неволно или не, затвор. Ако е умишлено от 25 години до ...
Социална политика, задължително образование до 6 клас. И още може...
Но, най-важното! Равнопоставеност пред закона и ефективно правосъдие за всеки без оглед на социално положение и финансови възможности!
Понеже вчера гледах един в Несебър: "Ми те и другите строят и не ги гонят и аз си построих."
Само че на "другите", не събарят, а само на него.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 ное 2010 19:09

Положението излиза извън контрол а те искат интеграция.Щом във Франция и Германия циганите и турците никнат като гъби след дъжд какво да очакваме ние.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 22 ное 2010 19:10

:evil: СЪЩО НЕЩО ДРУГО ЗА ВСИЧКИ КОИТО СА СИ ИЗОСТАВИЛИ ДЕЦАТА В ДОМ ЗА СИРАЦИ ,А ТОВА ОСНОВНО СА ЦИГАНИ , УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ И ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА БЕЗРАБОТИЦА . СЪЩО ТАКА И СУМА КОЯТО ДА СЕ СЪБИРА ОТ ДЪРЖАВАТА НАПРИМЕР ОКОЛО 150 -200 ЛВ НА МЕСЕЦ ЗА ВСЕКИ ОСТАВИЛ СИ ДЕТЕТО НА ГРИЖИТЕ НА ДЪРЖАВАТА . ТАКА ВСЕКИ ЦИГАНИН КОЙТО ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ И ЗА ТОВА ИМА ДОГОВОР Т.Е ПАРИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ А НЕ Е НА ЧЕРНО ТАЗИ СУМА ДА СЕ БЛОКИРА ДИРЕКТНО И ДА СЕ ВЗЕМА ОТ ЗАПЛАТАТА МУ .

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 ное 2010 19:16

Много ме дразни също че само правим предавания за сираци ама като се замислим тия кампании са за циганите защото 95% от сираците са изоставени деца на циганите и кой ще ги храни?Ние данъкоплатците.Никой уважаващ себе си българин няма да остави детето си колкото и да му е зле положението.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Crazy_Paco
Контакти:

Мнениеот Crazy_Paco » 22 ное 2010 19:25

Глупости са това. Преди 2 години говореха,че до 2030 г ние ще сме малцинство,сега стана 2050,след още 2 години ще стане 2080 и така..

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 ное 2010 19:25

като стана дума за цигани :
Вчера баща ми беше извикал 2 мангала да направят изолация на покрива на гаража , като са се договорили за 60 лв , след като маймуните свършиха работата се изсипаха още 20-тина мангала и заплашиха баща ми че ако не им даде 600 !!! лв ще стане нещо лошо - и така май ще гладуваме цял месец , не че баща ми не си е виновен да вярва на цигани
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

sande
Контакти:

Мнениеот sande » 22 ное 2010 19:29

Ако се спазваха законите нямаше да се стига до това положение. Циганите са безработни и необразовани, това е проблема. Как беше при бай Тошо - откраднеш - отиваш в Белене или в затвора а имаше и работа. Сега цялото циганско семейство живее от кражби, социални помощи и повечето им деца са в домовете. Управляващите си затваряха очите и ги оставиха на самотек и естествено инстинкта за самосъхранение при тях е задействал.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 ное 2010 19:33

Абе кво ми триете мненията бе!!! :evil: :evil: :evil:

Ще го повторя и потретя-мангалите(мангали -не роми- :evil: :evil: 0 и фесовете са вредни за БЪЛГАРИЯ!!!!Трийте колкото искате!!Затова БЪЛГАРИЯ е на това ниво -защото всички са дупедавци и не може така да се обиждат малцинствата!!!Евала-вие сте пример за подражание!!!Жал ми е за вас!! ;)
Айде сега за потвърдите думите ми-БАННЕТЕ ме,баннете ме затова-че обичам България,че ми пука за държавата-заради която за да сте вие сега тука са умрели толкова много хора-а вие позволявате на разни Фесове да се гаврят с историята ни!!!Хвала!! :evil:
Изображение

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 22 ное 2010 19:36

Ново мнениеот Neron на 22 Ное 2010 19:16
Много ме дразни също че само правим предавания за сираци ама като се замислим тия кампании са за циганите защото 95% от сираците са изоставени деца на циганите и кой ще ги храни?Ние данъкоплатците.Никой уважаващ себе си българин няма да остави детето си колкото и да му е зле положението.

:evil: АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ 95 % В ДОМОВЕТЕ СА ЦИГАНИ И ВМЕСТО ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПАРИ ТРЯБВА ДА ГИ ВЪРНЕМ НА МАНГАЛКИТЕ КОИТО СА ГИ РОДИЛИ А АКО НЕ ГИ ИСКАТ ГЛОБА ВСЕКИ МЕСЕЦ ...НЕКА ДЪРЖАВАТА ДА И ГО ГЛЕДА АМА ДА СИ ПЛАЩА ПОНЕ ПО 200 ЛВ И НИКАКВИ ДЕТСКИ ЗА ДРУГИТЕ И ДЕЦА

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 ное 2010 19:45

fraport написа:Re: В България през 2050, българите ще са малцинство

Ново мнениеот Neron на 22 Ное 2010 19:16

:evil: АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ 95 % В ДОМОВЕТЕ СА ЦИГАНИ И ВМЕСТО ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПАРИ ТРЯБВА ДА ГИ ВЪРНЕМ НА МАНГАЛКИТЕ КОИТО СА ГИ РОДИЛИ А АКО НЕ ГИ ИСКАТ ГЛОБА ВСЕКИ МЕСЕЦ ...НЕКА ДЪРЖАВАТА ДА И ГО ГЛЕДА АМА ДА СИ ПЛАЩА ПОНЕ ПО 200 ЛВ И НИКАКВИ ДЕТСКИ ЗА ДРУГИТЕ И ДЕЦА

Да ще им пращаме СМСи дарения помощи само и само да им гледаме децата вместо тия пари да се дадът за заслужили деца.Правят правят деца вземат детските а децата буквално ги изхвърлят.

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Свободна зона”