child in time написа:Успех! Мястото на Ботев е в А група и да защо не и в Европа! Всички изстрадали Ботевисти ги заслужават!
Като ти прочета поста си спомням как ходихме заедно по мачове ......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
child in time написа:Успех! Мястото на Ботев е в А група и да защо не и в Европа! Всички изстрадали Ботевисти ги заслужават!
PLOVDIV PEE 1912 написа:child in time написа:Успех! Мястото на Ботев е в А група и да защо не и в Европа! Всички изстрадали Ботевисти ги заслужават!
PLOVDIV PEE 1912 написа:child in time написа:Успех! Мястото на Ботев е в А група и да защо не и в Европа! Всички изстрадали Ботевисти ги заслужават!
child in time написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:child in time написа:Успех! Мястото на Ботев е в А група и да защо не и в Европа! Всички изстрадали Ботевисти ги заслужават!
Нещата се извратиха в последните години! Изкуствено според мен!
Месершмит написа:Помня през 80-е години как не само сме ходили заедно на мачове но и сме подкрепяли отбора на Локомотив.
Помня как след един наш мач на Хр. Ботев, цялата агитка се изнесохме на "9-и Септември" щото след нашия мач( който го взехме с 3:0 не помня срещу кой) имаше мач Локомотив - Левски. Та след като нашата агитка се изнесе мощно на "9-и Септември" през целия мач подкрапяше отбора на Локомотив. Ама едва ли пъпчивите пубери на въпросния отбор дето им текат лигите от злоба само като чуят името "Ботев", могат въобще да си го представят това.
child in time написа:Абсолютно си прав !За съжаление никога няма да се върне старото време...
child in time написа:Като каза цска си спомням един ваш мач срещу тях тях.Бях седнал близо до агитката ви .След някаква спорна ситуация аз се ядосах и си хвърлих запалката по страничния....едни пичове шушукаха -тоя е жълтур.......тоя е жълтур..
Няма да забравя как мушнахте Славия с ( 6 парчета) Направо полудях от радост тогава!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта