Lord_Dexter написа:Мислех да чета мненията по въпроса, но след като видях следното мнение, реших, че няма смисъл да водя спор с хора влезли във форума на най-великия клуб само и само да го оплюват...storm написа:Oуен, Уудгейт, Кака, Бензема, Касано, Снайдер, Ван Дер Варт, Портило ,Батища, Гравесен, Хайнце, Метцелдер, Робиньо, Гаго , Мигел Торес , Рубен Де Ла Ред ...Поне за тези се сещам които или неуспяха или не им беше даден шанс,,,
Оуен - след Пул къде е показал достойна игра ???? Ако беше такъв талант поне някаде щеше да покаже класа....
Уудгейт - тоя пък здрав ли е сега ??? играе ли някаде или пак се е контузил ????
Кака - контузен от както е дошъл - Реал ли са виновни ????
Бензема - млад е има време да се докаже....
Касано - този кога е бил талант????
Снайдер - постоянно бе титуляр, но просто не попадна на умен треньор и не можа да покаже какво може (при положение че си налаган не може да виниш отбора за провала си)
Ван Дер Ваарт - същото като Снайдер (само дето при положение, че дойде Йозил, който е по-млад и по-добър няма какво да говорим)
Портило - талант ???????
Батища - къде играе и колко е титуляр ?? ако беше такъв щяхме да разберем....
Гравесен -![]()
този беше просто смешен играч
Хайнце - най-слабото звено в Ман Юн и в Реал по време на престоите си
Метцелдер - яд ме е за него, не мога да си го обясня, и въпреки това ако беше класа щеше да се наложи, (къде играе и титуляр ли е въобще?)
Робиньо - вече в 3-ти отбор доказва че не става....
Гаго - аз лично никога не съм го харесвал - играч от средна класа..
Мигел Торес - не мога да кажа нищо...
Рубен Де Ла Ред - Първо провери какво е станало с него и след това говори, Реал се отнесе с него с нужното уважение и коректност,за което трябва да се адмирират...
+1

Уудгейт- "кристалния човек",който игра пет мача за две години. Роден контузен