Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот emkata » 18 мар 2009 17:32

Г-н ВЕЛЕВаз съм тези коиТо уважават всеки тренер на ЛЕВСКИ ,но май не виждате ,че йовов не му е мястото отдясно,а зе суареш е в много добра форма.ВИЕ сте тренера вие решавате ама май йовов само се мъчи там,иначе много хубав гол вкара,за бразилците съм си казвал мнението.ДНЕС играта беше средно ниво липсваше скорост,но важна е победата.РАДВАМЕ ,че отбора върна духа си но мразя да ни изравняват когато сме повели,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Левски-Черноморец

Мнениеот LSFC1914 » 18 мар 2009 17:32

UltraBlue написа:1-1 :evil:Хайде да чуем тея,дето им харесва как играе Левски :!: :?: :evil:

Хайде да чуем сега тея,дето не им харесва как играе ЛЕВСКи :!: :?:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 17:33

bigbonusprize написа::) Само си спомнете Мъри като пое Левски какво беше? Срамът срещу Беверен. Изтървана титла и тн...
Още веднъж ще кажа, че трябва да се даде шанс на Кокала! Ще си проличи на прав път ли е тази есен в Европа!

Да,за шанса съм сългасен,стига сме сменяли треньори през ден,както стана лятото ! Но все пак мисля,че между Мъри и Кокала няма място за сравнение !
Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 мар 2009 17:35

Браво за победата, не лоша игра второто полувреме, но си мисля че нямаше достатъчно хъс като цяло. Иначе за Кокала слаб или силен няма значение той е треньора в момента и той зане формата на всеки един и психическото му състояние. Незнам как може да говорите срещу Христо Йовов, трябва да си напълно сляп футболно да не забележиш че въпреки лошото му физическо състояние той е един от малкото от които лъха футбол. Та последните 3 мача Йовов има 2 асистенции и гол, нима това е слабо? Как може човек който има ключов принос за последните 3 победи да е слаб? Айде с професионалните мнения по-спокойно, радвайте се на победата и това е.

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 18 мар 2009 17:37

Момчета мисля че на отбора му трябват още 2-3 мача и ще е в оптимална форма. Сега е никое време за промени, нека първо вземем шампионата. САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 18 мар 2009 17:42

Песемист съм за мачовете в ЕКТ! Тук бием, но там никой няма да ни прости! Първото полувреме Черноморец играха по-добре, а второто можеха дори и да поведат! Защитата е трагична, с нея в Европа не ми се мисли какво ще става! Както и други споменаха-няма перспектива в тоя отбор, но все пак нека видим дойде време за ЕКТ тогава ще говорим! Велев не е перфелтният треньор, но едва ли трябва често да се сменят треньорите и поне засега не виждам кой по-добър ще поеме Левски!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 18 мар 2009 17:44

ДА НИКАКВО СРАВНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА МЪРЬОВИТЕ МЪРЛЯЧИ ГОЛ НЕ СА ВКАРАЛИ ЗНАЧИ :D ТО И КАТО БЕШЕ ВЪВ ЛЕВСКИ МЪРЬОВИТЕ МОМЧЕТА ИМАХА ТАКИВА МОМЕНТИ ЗА ТОВА НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТОЯ Е ГОЛЕМ ТРЕНЬОР КЪМ СИРАКОВ ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЙ Е ГОЛЯМ НАДЪХВА ТИМА ВЗЕМА ОТ НЕГО И НЕВЪЗМОЖНОТО НО БЪРЗО СЕ ОБИЖДА И МУ ПАДА ТОНУСА И ОТИВА НА ЛОВ ВЪВ ТАНГАНАЙКА :D

[warning]Пиши с малки,черни букви ;)[/warning]
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2009 17:50

В нито един спортен сайт не е написано, колко зрители са били на мача.
Някой от Вас знае ли, че ми е нужно за една статистика?

Иначе честита победа.
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 18 мар 2009 17:53

ka/color]rtago написа:Честито на феновете на левски!... Но свалете сините очила! Безобразно слаба игра! И все пак това беше само Черноморец! Които нищо не гонят и нищо не търсят в шампионата! А другите?!...... Иначе се вижда, че Бала е пипнал тук там, грамотно и дисциплинирано играха и затрудниха Левски! Но победата си е победа! Още веднъж честито!

[color=#0000FF]БАЛА ПИПНАЛ ТУК ТАМЕ И Е ПО РАЗВАЛИЛ, ЩОТО ТОЗИ ТИМ БЕШЕ СТРАШИЛИЩЕ, ПРЕДИ БАЛА ДА ГО ДОКАРА ДО ТОЗИ ХАЛ, ТА НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЗИ БАЛА, КЬОР ФИШЕК,НО СИ БЕШЕ СУПЕР КАТО ИГРАЧ ЕВАЛА
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 мар 2009 17:55

bomberman64 написа:ДА НИКАКВО СРАВНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА МЪРЬОВИТЕ МЪРЛЯЧИ ГОЛ НЕ СА ВКАРАЛИ ЗНАЧИ :D ТО И КАТО БЕШЕ ВЪВ ЛЕВСКИ МЪРЬОВИТЕ МОМЧЕТА ИМАХА ТАКИВА МОМЕНТИ ЗА ТОВА НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТОЯ Е ГОЛЕМ ТРЕНЬОР КЪМ СИРАКОВ ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЙ Е ГОЛЯМ НАДЪХВА ТИМА ВЗЕМА ОТ НЕГО И НЕВЪЗМОЖНОТО НО БЪРЗО СЕ ОБИЖДА И МУ ПАДА ТОНУСА И ОТИВА НА ЛОВ ВЪВ ТАНГАНАЙКА :D

[warning]Пиши с малки,черни букви ;)[/warning]

Нищо не разбрах от коментара ти :)! Пробвай с пунктуация и правопис. Може да помогне!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”