Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: ЦСКА разкарва поне седем през зимата

Мнениеот Red_Pride » 22 ное 2010 11:22

и Платини и Платини :twisted: ако мислят да взимат нов нападател де :lol: :lol: иначе не може вечно да разчитаме на Тошко или Марко ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 22 ное 2010 11:39

Ако наистина го направят, ще стане екстра.

Минев - прав му път, имаме доста играчи на този пост.
Караджов - добър вратар, но дисциплината......
За Муши и Д.Илиев едва ли има две мнения. Да ходят в отбори от тяхната черга.
Тиеро - без коментар. Тотално недоразумение.
Еспозито и Тибони според мен не получиха достатъчно шанс. Но тъй като няма и да го получат, по-добре е да не им се плащат заплати. Иначе Еспозито не е лош играч, но му трябва практика, а в ЦСКА няма кой да го чака да я натрупа. Тибони е доста борбен, но май с това се изчерпват качествата му. Не че сме го гледали много.

Само ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 ное 2010 11:49

Red_Pride написа:и Платини и Платини :twisted: ако мислят да взимат нов нападател де :lol: :lol: иначе не може вечно да разчитаме на Тошко или Марко ;)

В момента на Платини му липсват само головете. Вярно е, че за централен нападател това е основното, което трябва да правиш, но не може да се отрече, че изнесе добри мачове срещу Пирин (голов пас), Локо Пд (цял мач тормозеше двамата централни защитници и печелеше почти всяка първа топка), че дори и срещу Сливен за купата, въпреки пропуските му. Според мен ако вкара 2-3 гола ще му дойде и самочувствието и ще почне да бележи редовно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 22 ное 2010 11:54

mistreated написа:
Red_Pride написа:и Платини и Платини :twisted: ако мислят да взимат нов нападател де :lol: :lol: иначе не може вечно да разчитаме на Тошко или Марко ;)

В момента на Платини му липсват само головете. Вярно е, че за централен нападател това е основното, което трябва да правиш, но не може да се отрече, че изнесе добри мачове срещу Пирин (голов пас), Локо Пд (цял мач тормозеше двамата централни защитници и печелеше почти всяка първа топка), че дори и срещу Сливен за купата, въпреки пропуските му. Според мен ако вкара 2-3 гола ще му дойде и самочувствието и ще почне да бележи редовно.

Сългасен съм всички посочени да си отидат, но също така и Платини. Съгласен съм с теб, че той се бори, но това са му върха на възможностите, като гледам. На два пъти срещу Сливен пропусна две еднакви положения по един и същи фрапиращ начин ( при втория поне топката уцели ). На нас ни трябва нападател, който да вкарва голове, а не само да тормози защитата. Много добре се получава, като помага на Спас да се освобождава от противникови защитници и да се озовава на чисти позиции, но ако го държим само заради това няма смисъл. Трябва ни човек, който от 2 положения да вкара едното, а не да се превиваме от смях от уникални отигравания. А освен това е дебел и тромав. Дано вземем качествен централен нападател и да решим проблемите си в нападение, защото не върви вече не знам колко години полузащитници или направо защитници да са ни голмайсторите.
И да се надяваме Шеридън да започне да вкарва, защото качества не му липсват.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Червени_шампиони » 23 ное 2010 14:41

Руснаци мотаят ЦСКА за пари

Отборът на ЦСКА продължава да чака пари от руския Алания (Владикавказ) по трансферите на Иван Иванов и Иван Стоянов. Шефовете на "червените" трябваше да получат последния транш най-късно до 31 октомври, но той още не е преведен. От "Армията" вече натопиха руснаците пред ФИФА и сега ЦСКА отново ще сезира Европейската футболна централа за поредното забавяне.

Трансферната сума за Иванов бе 1,2 млн. евро, като според клауза в договора му, той трябва да прибере 15% от нея. Стоянов бе оценен на малко повече над 1 млн. евро, а част от парите отиват при чичо му и президeнт на бившия му клуб Сливен - Йордан Лечков.

Ще е супер, ако преди зимата ни преведат парите, защото с тях плюс още някой лев от Титан (разбира се, ако имат желание) купуваме М'Боли от чичо Венци и сме готови! 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sps
Контакти:

Мнениеот sps » 23 ное 2010 15:10

ТИХОМИР КЪНЕВ ОТ ЕТЪР (голмайстор на Б група) вече май е договорен

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 ное 2010 16:56

Червени_шампиони написа:

Отборът на ЦСКА продължава да чака пари от руския Алания (Владикавказ) по трансферите на Иван Иванов и Иван Стоянов. Шефовете на "червените" трябваше да получат последния транш най-късно до 31 октомври, но той още не е преведен. От "Армията" вече натопиха руснаците пред ФИФА и сега ЦСКА отново ще сезира Европейската футболна централа за поредното забавяне.

Трансферната сума за Иванов бе 1,2 млн. евро, като според клауза в договора му, той трябва да прибере 15% от нея. Стоянов бе оценен на малко повече над 1 млн. евро, а част от парите отиват при чичо му и президeнт на бившия му клуб Сливен - Йордан Лечков.

Ще е супер, ако преди зимата ни преведат парите, защото с тях плюс още някой лев от Титан (разбира се, ако имат желание) купуваме М'Боли от чичо Венци и сме готови! 8-)

Става въпрос само за последния транш!Няма да ви стигне за М'Боли!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 ное 2010 19:14

deepblue1963 написа:
Червени_шампиони написа:

Става въпрос само за последния транш!Няма да ви стигне за М'Боли!

Струва ми се, че броиш чужди пари?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 01:35

Любопитно ще бъде какво ще се случи със този от Локо Пд , дето го уж бяха купили :!: :!:

Потребителски аватар
АЗ съм...
Контакти:

Мнениеот АЗ съм... » 24 ное 2010 04:04

[offtopic]1.Чистка:Костадинов,няма място,като:чистач,преводач,перач,мияч...камоли като"ДИРЕКОР"(спортен ) ;Тибони,вън;Тиеро,вън;Грило,вън;Еспозито,вън;Шеридан(доведен син на Костадинов,майка,му,комисионерска),вън;Чавдаров,вън;Саидходжа,вън;Платини(така и не,се разбра,кой го взе),вън!!!И така -30/35 % по нисък,бюджет. 2.Райс Мболи(ако,имат ,пари и иска да остане) !Относно,по горе изброените,на тяхно,място четирима млади играчи(полеви)+един вратар,от някоя школа "ПРОВИНЦИЯЛНА"(защото ние нямаме,такава или каквато и , да е друга,ШКОЛА дано, скоро,има промяна!)
3.Милен Радуканов,договор за минимум 3(ТРИ)години!Защото,ако не е,той,Ни чака;Стойчо;Йешич;Станков....Пл.Марков........и така докато не я закъсаме Много,та да,опреме до,Великия Д.Пенев!!!
Омагьосан кръг,или,ново начало!

(защото ние нямаме таква)[/offtopic]
Последна промяна от АЗ съм... на 24 ное 2010 05:29, променено общо 2 пъти.
АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

Върни се в “Архив”