Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот tarikat » 21 ное 2010 15:46

Да си върнем Галин Иванов и Виктор Генев от Славия, да вземем Хайри от Черноморец и Цецо Генков от Локото. Е т'ва е селекция!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 ное 2010 17:22

tarikat написа:Да си върнем Галин Иванов и Виктор Генев от Славия, да вземем Хайри от Черноморец и Цецо Генков от Локото. Е т'ва е селекция!

Нали се сещаш че шанса да вземем някой от тия е нищожен
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 ное 2010 18:09

tarikat написа:Да си върнем Галин Иванов и Виктор Генев от Славия, да вземем Хайри от Черноморец и Цецо Генков от Локото. Е т'ва е селекция!

хайри - 1млн $
генков - 1.2-5 млн $
славиститите общо към 1.5 млн $
Така каго ги гледаш мислиш ли, че си струват такива пари? Още повече, че Батков ще ги даде? А буферите като направиха силен мач срещу нас и дай веднага да ги вземем... Генев кой опази? Те у форума на славия от началото на сезона пищят след негови грешки - сега опази невероятния иса и дай да го взимаме :lol: Не, че ако играехме с първия състав Дембелето щеше да го направи да си говори сам...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 ное 2010 22:20

славиститите общо към 1.5 млн $

човече ти наистина ли си мислиш че това са пари за тези футболистчета.Стига с този Генев бре хора вие да не се побъркахте,абе тоя цял живот нема да се научи да спира топката,камо ли да я изнася.Просто ако малко си играл футбол ще ми кажеш че за отзад ни е нужен футболист тип Петър Хубчев-СПОКОЙСТВИЕ И ПОГЛЕД.

За Генков съм за +1000000000000000-ако продадем Гарра само той ще ни свърши работамисля си че руснаците ще го дадат за 1,5млн доларчета.Нямам поглед върху този Хайри ама като знам Балъка нема да ни го даде.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 ное 2010 23:05

аз ако трябва да казвам и 100 хил не струват, но венци ще им иска едно 1.5$ ... тва е ...

а тоя селянин генков си е точно чорбарска физиономия... нагъл и глупав селяк... Такива играчи изобщо не ги искам в Левски. 300 пъти по добре Де карвальо

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 ное 2010 23:21

Наистина съм учуден от факта че много хора искат да си върнем Генев.Та той миналия сезон беше толкова неориентиран че не искам да си помислям да се върне при нас.На Левски му трябва един по-опитем бранител който да вдъхне спокойствие отзад,да може да изнася добре топката,да играе добре с глава.Юнес Бенжелюн според мен е такъв,но ако не може да вземем него се надявам спортно техническото ръководство да намери някой който отговаря на изброените по-горе характеристики.Виктор Генев обаче с нищо не може да ни помогне да заздравим защитата си,незнам какво толко сте се захванали да го връщате на "Герена".
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 ное 2010 23:40

винаги е било така... когато някой бивш наш играч направи приличен мач срещу Левски веднага започва вой от група хора "а у дайте да го върнем, що го изгонихме... бла бла..."

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 ное 2010 09:53

"Халфът на Левски Александър Александров-Кривия си е позволил да овиква Ясен Петров на тъча по време на мача с Банско (1:3) за купата.
Това станало през първото полувреме, когато Ясен Петров направил забележка на Кривия. Треньорът имал претенции към центриранията му, тъй като до този момент Кривия имаше две неточни изпълнения.
- Стига си ми правил забележка за центриранията бе! - извикал Кривия.
По-късно Ясен Петров заяви, че с Кривия няма проблеми. От Левски обясниха обаче, че халфът често си позволява подобни волности за разлика от останалите играчи, които имат респект от треньора. Очевидно това, че е от Пловдив и навремето е играл футбол заедно с Гонзо, дава основание на Александров да се държи по-фриволно с треньора, казват от Герена.
Възможно е Левски да реши да се освободи от халфа още през зимата, тъй като Кривия в момента е резерва. На Герена разполагат с информация, че в Ботев са говорили за евентуалното му привличане за пролетния дял от първенството, твърди "7 дни спорт"."
Ако се прави на отворко-да си тръгва!И без това няма кой знае каква файда от него!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 22 ное 2010 10:28

Откритието на шампионата: Мечтая за Левски, но не знам дали трябва да приема

Откритието на шампионата: Мечтая за Левски, но не знам дали трябва да приема
Младият вратар на Видима Раковски Пламен Илиев, който е сред основните трансферни цели на Левски за зимната пауза заяви, че от малък е левскар и мечтае да играе при "сините", но не е сигурен дали сега е подходящият момент да пристигне на "Герена". 18-годишният страж смята, че сега най-добре за него е да играе редвоно, а в Левски това трудно би могло да стане в този момент.

"Да играя в Левски е моя мечта, но все още е рано да се каже дали ще премина там. За мен е важно да натрупам колкото се може повече мачове в А група, за това не съм сигурен дали трябва да приема. Много е сложно. Хем искам да ида в Левски, хем да играя редовно. А там определено ще бъде доста по-трудно, отколкото във Видима. Нормално е на "Герена" да има силна конкуренция. За това Левски е толкова добър", каза Илиев.

Сега остава само Батков да го плати

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 ное 2010 15:19

deepblue1963 написа:Ако се прави на отворко-да си тръгва!И без това няма кой знае каква файда от него!

Ако някой трябва да си тръгва тва е тоя пръч ясен...

Кривия ни е най-добрия и постоянен халф! А оня го държи дълбока разерва за сметка на разни циганета от лом...

plamen_ol написа:Сега остава само Батков да го плати

ако го вземем ще е катастрофална грешка... Да има качества като за 17-8 годишен, но не и като за първи вратар на Левски. Ще изиграе 5 мача - ще покаже, че не е готов за първи вратар и ще му се ебе майката...

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”