21 ноември 14:00 Локомотив - Локомотив - дербито за купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: 21 ноември 14:00 Локомотив - Локомотив - дербито за купата
Прайд пак се пънеш
Нема нужда от тва, седнал да ни обяснява за платени фенове. Точно на нас, дето сме едни от малкото в България дето един лев не зимаме от ръководството. Вместо да се радвате, че ще дойдем повече и ще ви платим билетчетата да са ви по 3 лева, вие плюете. То бива бива ама то тва на нищо не прилича ващо.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Хич изобщо, но ти се понъпъни
и пак прочети какво пише по-нагоре. Наще билетчета не ни притесняват бяха 8 лв. сега са 3 и това не е благодарение на някой друг.

Цветан Генков - "новият" Мартин Палермо
Копа Америка през 1999 г. Мартин Палермо изпуска три дузпи в един мач - срещу Колумбия (0:3), с което си спечелва доста врагове в родината!
София, 21 ноември 2010 - Цветан Генков профуква дузпа в редовното време при 0:0, а при изпълнението на наказателни удари за определяне на 1/8 финалиста за купата е отразена 5-ят решаващ за отбора му Локомотив Сф....
София, 21 ноември 2010 - Цветан Генков профуква дузпа в редовното време при 0:0, а при изпълнението на наказателни удари за определяне на 1/8 финалиста за купата е отразена 5-ят решаващ за отбора му Локомотив Сф....
- storm
- Контакти:
Re: Цветан Генков - "новият" Мартин Палермо
Ти прилика между 2 и 3 виждаш ли// 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Опитаха се вас да реанимират, но не им се получи. Само ПЛОВДИВ!
PB1936 написа:Опитаха се вас да реанимират, но не им се получи. Само ПЛОВДИВ!
имаш в предвид този който не посмя да даде втора дузпа няколко пъти и който не посмя да изгони нито един от вашите гладиатори готови дори да останат и 8 човека само и само да се доберат до дузпите
Айде честито на продължилите, Генков днес определено нямаше ден, съдията и той. Май мислеше, че е на двубой от К2.
james написа:PB1936 написа:Опитаха се вас да реанимират, но не им се получи. Само ПЛОВДИВ!
имаш в предвид този който не посмя да даде втора дузпа няколко пъти и който не посмя да изгони нито един от вашите гладиатори готови дори да останат и 8 човека само и само да се доберат до дузпите
Я виж ти! И втора дузпа е имало.Ощетените те! Да не говорим че нарушението за дузпата не беше в пеналта, Писаров беше на линията, когато Здравко го издърпа за фанелката. И ми е чудно откъде изкара тази наглост, че нашите играчи са били "гладиатори". Съдрахте се да ритате Лазаров през целия мач. Да бяхте взели пример от ЦСКА - те знаеха, че той е ключовият ни играч, но не го ритаха, а го пазеха 3-ма души! В края и двата отбора играеха с цел стигане до дузпите.Не си криви душата, няма български отбор с подготовка за 120мин. качествен футбол.
http://ring.bg/football_bg/drama-s-duzp ... shnik.html
Гледайте и не говорете глупости, аз като не съм изтрезнял не пиша.
Гледайте и не говорете глупости, аз като не съм изтрезнял не пиша.